Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη.... (Μέρος Α΄)

Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη που μέχρι τώρα πιστεύαμε... για να μπω στο νόημα ... Πολλοί απο μας πιστεύουν ότι η Σελήνη, είναι ένας φυσικός δορυφόρος, που αιωρείται γύρω από τη Γη. Αλλά και απο επιστημονική προσέγγιση, υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα που μας κάνουν να αμφισβητήσουμε το φαινόμενο του «φυσικού δορυφόρου Σελήνη», υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα οτι η Σελήνη δεν είναι φυσικό σώμα..!
Δεδομένης της τεράστιας έλξης απο τον ήλιο είναι ένα θαύμα ότι η Σελήνη δεν βγαίνει έξω από την τροχιά της από τη Γη. Η Σελήνη βρίσκεται σε μια τέλεια θέση και είναι σχεδόν αδύνατο ότι η θέση της προς την γη τέθηκε "κατά λάθος" σε λειτουργία. Με αυτά, και άλλα επιστημονικά δεδομένα ή «συμπτώσεις», καταλήγουμε αναπόφευκτα στο περίεργο συμπέρασμα οτι η Σελήνη είναι κατασκευασμένη. Επίσης η θέση της (πάνω από τη γη) δίπλα στη Γη, "είναι ακριβώς μετρημένη και τοποθετημένη" ...! Λοιπόν, το επόμενο ερώτημα είναι: "Ποιος" βρίσκεται στην θέση "να κρεμάσει" αυτόν το τεχνητό δορυφόρο πάνω απο τα κεφάλια μας...
Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με το φεγγάρι, είναι το γεγονός ότι το φεγγάρι είναι απλά παλαιότερο από τη Γη ..! Μόνο με αυτό το επιχείρημα ακυρώνούμε άμεσα ολους τους ισχυρισμούς οτι δεν είναι έτσι. Μάθαμε για την προέλευση της οτι η Σελήνη είναι ένα κομμάτι της Γης, που δημιουργήθηκε μετά απο μια σύγκρουση με ενα άλλο πλανήτη ή κομήτη.... Και αυτή η περίπτωση είναι αδύνατη, όταν η Σελήνη είναι παλαιότερη από τη Γη. Η πραγματικότητα μπορεί επίσης να είναι ακόμη πιο τρελή απο οτι νομίζαμε, σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, φαίνεται οτι Σελήνη είναι παλαιότερη και από τον ήλιο μας!
Η ηλικία της Σελήνης εκτιμάτε στα 5,3 δισεκατομμύρια χρόνια. Μεγαλύτερη σε ηλικία από τη Γη(4,5) μας και σχεδόν την ίδια ηλικία όση έχει και το ηλιακό μας σύστημα. Επίσης, υπάρχει κάτι περίεργο με την περιεκτικότητα σε σίδηρο στο φεγγάρι με αυτό που βρίσκουμε στη Γη.
Ο Δημοσιογράφος Earl Ubell θέτει την ερώτηση: "Η πέτρα Rosetta που προέρχεται απο τη σελήνη παραμένει ένα μυστήριο.Η Σελήνη φαίνεται να είναι πολύ πιο περίπλοκη ιστορία ό, τι περιμέναμε. Η Σελήνη δεν είναι απλώς μια «παγωμένη μπάλα του μπιλιάρδου» που επιπλέει στο χωροχρόνο, όπως πολλοί επιστήμονες πιστεύουν. Μόλις μερικά από τα βασικά ερωτήματα απαντώνται μετά απο την εξέταση των δειγμάτων της πέτρας, αλλά δημιουργούνται τόσες πιο πολλές ερωτήσεις ..!
Οι πέτρες που πήραν οι αστροναύτες του Απόλλων, ακόμη και από την «μυστηριώδη» μας κόβουν την αναπνοή. Ένα από τα πιο βασικά, θεμελιώδη ερωτήματα είναι: Αν η Γη και η Σελήνη δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα, γιατί το σίδηρο βρείσκεται μόνο σ' ένα σώμα (τη Γη), και στο άλλο (τη Σελήνη), δεν υπάρχει κανένα ίχνος ; " Αυτή η διαφορά δείχνει ότι τα δυο σώματα δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Και με αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε στο ακόλουθο περίπλοκο ερώτημα
Πώς είναι δυνατόν η Σελήνη να βρέθηκε σε αυτή την τροχιά και να περιστρέφεται ακριβώς γύρω απο τη Γη; Αν σκεφτούμε οτι δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα απο το άλλο....
Μετάφραση
συνεχίζεται...
Ο ΚΟΡΑΞ

http://www.katohika.gr/2014/12/i-selini-den-einai-selini.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters