Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!! PART2

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να είναι αλώβητος τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο θέμα της Ουκρανίας!!!!! Παρά τις αυξανόμενες συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ με γνώμονα την Αμερική και τη Ρωσία για τη Συρία, το Ιράν και τώρα η Ουκρανία, φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστα αυτοπεποίθηση!!!! Άλλοι ηγέτες του κόσμου που εμπλέκονται φαίνεται να τονίζουν όλο ένα κάποια επερχόμενη καταστροφή περισσότερο από τις αυξανόμενες συγκρούσεις, αλλά όχι ο Πρόεδρος Πούτιν!!!! Τι θα μπορούσε να συμβαίνει στο παρασκήνιο, που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτή η κατάφωρη εμπιστοσύνη και έπαρση του προέδρου Πούτιν!!;!! Υπάρχουν αβάσιμες φήμες που διαρρέουν από βαθιές επαφές μέσα από την Ρωσική Διαστημική τις τελευταίες εβδομάδες ότι, όχι μόνο η νέα Ρωσία του Πούτιν έχει ένα καλά αναπτυγμένο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πόλεμου , αλλά ότι το πρόγραμμα αυτό παρέχει σημαντική υπέρ -υψηλής τεχνολογίας – μηχανικής με επιθετικά και αμυντικά όπλα!!!!

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι Ρώσοι έχουν πλέον πρόσβαση στο διάστημα και ειδικά από εξωγήινη  τεχνολογία που αποκτήθηκε μέσω μιας νέας συνθήκης διαπραγματεύσεων μεταξύ του Πούτιν και μιας << συγκεκριμένης ομάδα εξωγήινων >> οι οποίοι είναι εχθροί της ελέγχουσας παγκόσμιας ομάδας, όπως:


Όπου αυτές οι ομάδες οι αρχηγοί τους δεν είναι τίποτα άλλο από τους γνωστούς Δρακόντειους τους ηγέτες των Δρακονιανών!!!!

alien 
Ο εικονιζόμενος είναι ένας από την φυλή των εξωγήινων που βοηθάνε τους Ρώσους!!!

Οι εξωγήινοι που βοηθάνε αυτήν την στιγμή την Ρωσία οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι οι ορκισμένοι εχθροί των Δρακόντιων όπου ανήκουν και διοικούν την WZS το IZCS ο “Δράκος ” , αλλά και τους Ιλλουμινάτοι όπου όλοι αυτοί μαζί βάση σχεδίου επικοινωνούν επίσης με την άρτια αναδυόμενη και ισχυρή μυστική ομάδα ονόματι μυστική Σκιά κυβέρνηση ή εν συντομία ( SSG ) όπου αποτελείτε και από ανθρώπους προδότες προς το ίδιο τους το είδος!!!! Αυτοί είναι πολιτικοί και όχι Πρωθυπουργοί ή υπουργοί αλλά οι βουλευτές και γερουσιαστές του κάθε πολιτικού συστήματος των κρατών !!!!

Οι Δρακόντειοι συνεργάζονται και έχουν άμεσες επαφές με:


  • Την ομάδα της αμερικανικής άμυνας μέσο των Δρακόντιων όπου άρχισαν να ασκούν κυριαρχία στις ΗΠΑ μέσο των ρομποτικών καινούριων συστημάτων τύπου ΝΤΡΟΝΣ!!!!


  • Έχουν πειστεί η φιλική ομάδα εξωγήινων που ήρθε σε επαφή με τους Ρώσους ότι οι εν συντομία WZS και οι IZCS αλλά και οι Ιλλουμινάτοι πρέπει να σταματήσουν ότι κάνουν διότι η πραγματική πρόθεση τους είναι να αναπτύξουν την κυριαρχία τους  ως τυραννία, αλλά και να υποδουλώσουν το 20% των ανθρώπων και να δολοφονήσουν μαζικά περίπου το 80% όλων των ανθρώπων!!!!


  • Επίσης λένε οι φιλικοί εξωγήινοι των Ρώσων ότι όλες οι θρησκείες πλέον βρίσκονται υπό την επήρεια των Γκρίζων όπου και εκπληρώνουν τις και καλά προφητείες που έχουν ειπωθεί με σκοπό την αναταραχή και πανικό του κόσμου ώστε να δουλέψουν σε ποιο εύκολο κλίμα σε ότι θελήσουν να κάνουν!!!! Αλλά και επίσης να δημιουργήσουν ένταση θρησκευτικών πολέμων , διότι γνωρίζουν από την αρχαιότητα ότι είναι και οι ποιο καταστροφικοί!!!!

vladimir poutin 1

Σε όλη αυτήν την υπόθεση φαίνεται ότι μια ισχυρή νέα συνθήκη έχει συσταθεί από έναν όμιλο εξωγήινο ETS (ο « ψηλός Λευκό Σκανδιναβοί ») και του Πούτιν στην Νέα Ρωσία!!!!!

Εδώ όμως υπάρχει ένα όμως, η νέα συνθήκη με τον πρόεδρο Πούτιν, έχουν  δήθεν γίνει λένε κάποιοι Ρώσοι η διαπραγμάτευσης με αυτήν την συγκεκριμένη ομάδα εξωγήινων όπου φιλοδοξεί να είναι σαν αυτές τις ομάδες που έκαναν οι Αμερικανοί ηγέτες διαπραγματεύσεις στη δεκαετία του 1950 και στις αρχές του 1960!!!! Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα εξωγήινων δείχνει να μην θελιές να έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες που υπάρχουν και δρουν κρυφά τόσους αιώνες στην γη!!!! Είναι θανάσιμοι εχθροί των Δρακόντιων και αυτό που θέλουν είναι να τους εκδιώξουν ή να τους κατατροπώσουν μέχρι θανάτου!!!!

Εξήγησαν στα Ρωσικά κλιμάκια την  άποψή τους για τους Δρακόντειους επί του συνόλου της μάζας θανάτων και καταστροφής τουλάχιστον τα τελευταία 5500 χρόνια προς στους ανθρώπους, μα οι  ρίζες του οργανωμένου προβλήματος ξεκινά από  την αρχαία Βαβυλώνα, την Ελληνική αυτοκρατορία, την Ρωμαϊκή και όσες επακολούθησαν ως σήμερα, και τώρα αντικατοπτρίζονται στις πολιτικές που επιβάλλονται στην Αμερική από τους Δρακόντειους μέσω των μυστικών εταιριών, με πρώτη και καλύτερη των Ιλλουμινάτοι η οποία είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη στον κόσμο του οργανωμένου μυστικού εγκλήματος κατά τον άνθρωπο!!!!

Οι Δρακόντειοι βασισμένοι σε μια αρχαία << Λατρεία Θανάτου >>, αλλά μύστες στις  “μαύρες τέχνες” και την << υπόδουλο –θάνατο –κανίβαλο -φιλόσοφοι >> χρονολογούνται σε όλη τη διαδρομή ακόμη και πίσω στην Βαβυλώνα λέμε η εξωγήινοι φυλή που έχουν έρθει σε επαφή με τους Ρώσους!!!! Μάλιστα δείχνουν ως έδρα των Δρακόντιων στην επιφάνεια της Γης την ” City of London ” πόλη του Λονδίνου ως Δρακόντια σιωνιστική φιλοσοφία βασιζόμενη στην Λατρεία Θανάτου με σκοπό τον αντί -ανθρώπινο θάνατο με βάση τη θρησκεία που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τους Δρακόντειους ( Εωσφόρων ερπετά ), οι οποίοι έφτασαν στο απόγειό της εξουσίας κάτω από την πόλη του Λονδίνου ιδιωτική κεντρική λέσχη ως ονομαζόμενοι ( Μπάνκστερς ) banksters  όπου αποτελούνται από τύπου Δρακονιανών γεννητικά τροποποιημένων ονόματι Αλοηγκόρ!!!!

Η ομάδα εξωγήινων των Ρώσων, επίσης, υποστήριξε ότι οι Δρακόντειοι δημιούργησαν αυτά τα κακά, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνολογίες που έκαναν και στην αρχαία Βαβυλώνα όπου οι άνθρωποι τους είχαν περάσει για θεούς, και έπειτα επήλθε η καταστροφή της Βαβυλώνας από μια άλλη φυλή εξωγήινων όπου και αυτοί τότε ήταν εχθροί των Δρακόντιων!!!!

Η τελευταία φάση επίθεσης των Δρακόντιων ξεκίνησε από την πόλη  του Λονδίνου με τους Σιωνιστικούς ιδιωτικούς Κεντρικούς banksters ή αλλιώς (COLZPCB) μεσώ των Αλοηγκόρ και κατέλαβαν την Αμερική το 1913!!!! Εκείνη την εποχή η Αμερική έγινε ουσιαστικά μια νέα επαρχία του Λονδίνου!!!! Οι Δρακόντειοι άφησαν επίτηδες την ελευθερία του  λόγου στην Αμερική με << σκοπό >> όπου και δημιούργησαν << Λατρείες θανάτου >>, όπως  η πρώτη που ίδρυσαν ήταν η περίφημη Skull and Bones (Σκάλ εν Μπόουνς) http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones όπου και συγχώνευσαν με έξυπνους τρόπους με την Μασονία όπου υπήρχε από παλιά με αποκορύφωμα τους Ιλλουμινάτοι όπου από μια κρυφή οργάνωση επιστημόνων κατά του Βατικανού έχει γίνει η κυρίαρχη οργάνωση των Δρακόντιων σήμερα στο πλανήτη μετά τα Μαύρα Ιεράτεια, καθώς και διάφορα είδη των αλληλένδετων << Σατανολατρειών ( όλων των ειδών και θρησκειών ) >> που έχουν χρησιμοποιηθεί για να επισκιάσουν πλήρως τα υψηλότερα επίπεδα του Ιλλουμινατισμού!!!!

Αυτές οι λατρείες του θανάτου έχουν σχεδιαστεί για να είναι  “βρώμικες” και να είναι διεφθαρμένες ακόμα και για τους προδότες ανθρώπους, δηλαδή, να μαλακώσουν οι λαοί μέχρι προκειμένου να καταστεί ευκολότερο να αρπάξουν και να ρημάξουν ότι βρουν στο διάβα τους!!!! Όπως ήδη έχει ξεκινήσει στην χώρα μας όπου εδώ σας λέω ότι βρισκόμαστε μόνο στην αρχή!!!! Λένε λοιπόν οι φιλικοί εξωγήινοι προς τους Ρώσους ότι η πόλη του Λονδίνου ιδρύθηκε ως προγεφύρωμα στην Αμερική με αντισυνταγματική ευθύνη και την μη ποινική δίωξη του ιδιωτικού Federal Reserve ( Φέντεραλ Ρησέρβ ) στην τότε Κεντρική Τράπεζα , όπου ήταν αργότερα σε θέση να δημιουργήσει, τη χρηματοδότηση, τη συσσώρευση και την ανάπτυξη του νέο συσταθέντος έθνους των ( Χαζάρων ) Khazarian – http://archive.org/stream/ThekhazarBlackNobility-TheSecretTreatyOfVerona/ThekhazarBlackNobility-TheSecretTreatyOfVerona_djvu.txt  σε ιουδαϊκή όπου μετατράπηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!!

Μόλις ολοκληρώθηκε , η COLZPCB ήταν σε θέση να αναπτύξει το Ισραήλ ως κύρια δράση-παράγοντα και τους Αυτοκόλλητους τους για να ξεκινήσουν τη μετατροπή της Αμερικής σε μια σιωνιστική ισραηλινή επαρχία και να γίνει νέα Γάζα!!!!

Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την κατεύθυνση αυτού του μετασχηματισμού της Αμερικής ως τυραννία των νέο-Μπολσεβίκων είναι το ισραηλινό ( υπό τον έλεγχο των Δρακόντιων ) Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, η οποία τώρα έχει ονομαστεί από κάποιους ως η νέα αμερικανική Γκεστάπο, η νέα αμερικανική Στάζι, ή ως Λειτουργικό Νέο Αμερικανικών Ερυθρών Τσέκων μαζικών δολοφονιών!!!! Ο σκοπός των Δρακόντιων που συνδέονται με κρυφές οργανώσεις που έχουν συσταθεί σε όλο τον κόσμο, τους έχει  επιτραπεί η εξάλειψη / εξαφάνιση όλων των ανθρώπων στη Γη σταδιακά μέσα από τον πόλεμο, την ασθένεια, την πείνα και τους λοιμούς μα τώρα τελευταία για να το επισπεύσουν και την οικονομία!!!!

Οι παραληρητικές φιλοσοφίες ξεγελούν τους ανθρώπινους ηγέτες ( όσοι δεν είναι Αλοηγκόρ ) στα κορυφαία θέματα τους οδηγώντας τελικά όλους τους ανθρώπους στην καταστροφή τους!!!!Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η πόλη του Λονδίνου έχει συσταθεί στο νέο κάλπικο φυλετικό κράτος του Ισραήλ ώστε να κάνουν την βρώμικη τους δουλειά!!!! Για να διατηρήσουν τους νέους ισραηλινούς πολίτες επαρκώς με κίνητρο για να κάνουν το κακό, δημιούργησαν μια ισχυρή φυλετική αυταπάτη με βάση το λεγόμενο << ολοκαύτωμα >>!!!! Τι δεν πιστεύετε ότι το ολοκαύτωμα ήταν ένα ωραίο παραμύθι!;! Για δείτε αυτό και ψαχτείτε http://www.therealistreport.com/2014/03/how-holocaust-was-faked.html !!!!

Οι Δρακόντειοι μέσο φίλο προπαγανδιστικών περιοδικών σφυροκοπούσαν τους Ισραηλινούς πολίτες αλλά και ξένους βάση την ιδέα ότι αν δεν πάρει τον έλεγχο από ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Διεθνής Σιωνισμού ότι πάλι κάποια στιγμή να θα διώκονται και κάποιοι θα προσπαθήσουν να τους εξολοθρεύσουν!!!!! Αυτή η ανάπτυξη των υπερβολικών, φυλετικών διώξεων ως αυταπάτη δημιούργησε το απαραίτητο υπόβαθρο που επιτρέπει την ψευδή επιβάρυνση του Αντισημιτισμού να εξομαλυνθούν κατά οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα επιχειρεί να διερευνήσει τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ψάξτε το περίφημο “Work Camp” ( Γουόρκ Καμπ )………..!!!!

Αυτό επέτρεψε στο Ισραήλ με την βοήθεια των Δρακόντιων να επισκιάσουν πλήρως την Αμερική και να την χρησιμοποιήσουν ως αιχμάλωτη δύναμη και να ξεκινήσουν πολέμους εναντίον σε χώρες που δεν ήταν ποτέ εχθροί της Αμερικής, αλλά που είχαν δημιουργηθεί τεχνητά για συμφέροντα των Δρακόντιων!!!!

Και τώρα, για πρώτη φορά, αυτοί οι τοξικοί Παγκόσμιο Σιωνιστές ( WZS ), οι νεοσυντηρητικοί και ισραηλινό- Αμερικανοί Προδότες ως διπλοί πολίτες μετατρέψανε την Αμερική σε μια νέα ζώνη πολέμου μέσο της δημιουργίας και την ανάπτυξη του σιωνισμού, με γνώμονα το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας!!!! Λένε λοιπόν οι Φιλικοί εξωγήινοι ότι δεν είναι μόνο επίθεση κατά της Ουκρανίας για να αποδυναμώσει τον Πρόεδρο Πούτιν και την Νέα Ρωσία, αλλά  και για να δημιουργήσουν τριγμούς σε αλλά κράτη όπως η Κίνα η οποία αν και Δρακόντειοι ήταν από ανέκαθεν εν τη εξουσία δεν τους είχαν ασπαστεί όλοι οι περιφερειάρχες άρχοντες της!!!!

vladimir poutin 2



Αν όλα αυτά αληθεύουν θα πω εγώ με την σειρά μου, αυτό, θα μπορούσε να εξηγήσει την πλέον προφανή απροθυμία του Προέδρου Ομπάμα και της κυβέρνησή του να προχωρήσει σε περισσότερους πολέμους ως μέσο μεσολάβησης για το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή και τώρα ειδικά στην Ουκρανία η οποία είναι φορτωμένη με εξαιρετικά πολύτιμους πόρους και είναι βασικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια του Πούτιν στην νέα μη μπολσεβίκικη Ρωσία!!!! Και ιδιαίτερη σημασία έχουν οι υπόγειες εξωγήινες πυραμίδες στην Κριμαία όπου  οι Δρακόντειοι θέλουν υπό τον έλεγχο τους!!!! Όσοι θέλετε να διαβάσετε για τις υπόγειες εξωγήινες Πυραμίδες της Κριμαίας πατήστε ΕΔΩ!!!!

Είναι γνωστό ότι ένα από τα μεγαλύτερα Λευκά Ιεράτεια βρίσκονται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Συρία!!!! Δεν είναι τυχαίο που οι Δρακόντειοι το θέλουν να πέσει στα χέρια  τους!!!! Το θέλουν για να μπορέσουν να ελέγξουν τις << τριγωνοδιαγνωστικές-διαστημοσύραγγες >> ώστε να πηγαινοέρχονται ποιο εύκολα από την γη στα μέρη τους !!!! αλλα και να σπάσουν την βοήθεια των Λευκών Ιερατείων προς τους ανθρώπους, ( κάτι που είχα αναφέρει και εγώ με άρθρα μου για την Συρία )!!!! Αυτήν την στιγμή οι Δρακόντειοι μέσο της Νέας Τάξης Πραγμάτων αναπτύσσουν κάθε κατασκοπεία και εργαλείο προπαγάνδας ότι είναι δυνατόν να ωθήσει την αμερικανική στρατιωτική δύναμη σε έναν άλλο πόλεμο μεσολάβησης για το Ισραήλ και την πόλη του Λονδίνου!!!! Ο λόγος!!;!!

Προς το παρόν, κανείς στο εσωτερικό δεν έχει υποβάλει πλήρεις επαληθευμένες πληροφορίες σχετικά με τα πραγματικά προηγμένης υψηλής τεχνολογίας διαστημικής – μηχανικής εξωγήινων οπλικών συστημάτων ούτε οι Αμερικανοί ή οι Ρώσοι πραγματικά έχουν αναπτυχθεί και αναπτύσσονται στον αντίστοιχο μυστικό διαστημικό Πρόγραμμα πολέμων!!!!

Γνωρίζουμε ότι η Αμερική είναι μυστικό Σκιά κυβέρνηση (SSG) έχει τουλάχιστον δύο ξεχωριστά πολύ προχωρημένα σκάφη αντί-βαρύτητας, χωρισμένα σε στόλους:


  • Ο ένας στόλος έχει αναπτυχθεί από την USAF ( Αμερικανική πολεμική αεροπορία )!!!!

  • Και το άλλο έχει αναπτυχθεί από το USN ( Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό  )

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παραδοσιακά εδώ και πολλούς αιώνες, οι Ναυτικές Δυνάμεις ήταν οι πρωτογενείς πηγές του βασιλιά ή του Έθνους ως διεθνή δύναμη και  συλλογής ξένων πληροφοριών!!!!

Οι ναυτικές δυνάμεις χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία των εμπορικών δρόμων και να για συσταθεί η αρχή για νέες αποικίες σε ξένα εδάφη!!!!

Είναι πλέον γνωστό ότι οι ΗΠΑ και το πολεμικό Ναυτικό της Intel και οι μυστικές υπηρεσίες  απευθύνονταν συγκεκριμένα από την USAF κατά τις επιθέσεις της 9/11!!!!

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων, τα τέλη φυτεύτηκαν μέσα σε αυτά τα τμήματα στο Πεντάγωνο, συμπεριλαμβανομένης μιας εξελιγμένης μυστικής επιχείρησης με τη χρήση της διαστημικής τεχνολογίας πολέμου, όπως ολογραφικές εικόνες και ήχους!!!! Υπήρξαν μεμονωμένες αναφορές του παρελθόντος χώρο ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ USAF και USN ως την Τέχνη αντί-βαρύτητας (οι AGC)!!!! Και υπήρξαν κάποιες αναφορές για σοβαρές αψιμαχίες μέσα στο Κογκρέσο ως προς τη χρηματοδότηση….!!!!

Είναι γνωστό ότι η USAF βλέπει τις συμβατικές δυνάμεις του USN, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων φορέων και τα αντιτορπιλικά, ως άνευ αντικειμένου και εύκολους στόχους για κάθε εχθρό!!!! Η πραγματική κατάσταση της μηχανικής τεχνολογίας από τους εξωγήινους για τα συστήματα ρωσικών όπλων δεν είναι γνωστό από τους Αμερικανούς και αυτό τους ανησυχεί κάπως !!!! Αλλά οι εκτιμήσεις τους γίνονται με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων σε προηγμένους υπολογιστές ώστε να γίνουν κάποιες εκτιμήσεις!!!! Και η τελευταία έκδοση των Ρωσικών πυραύλων ονόματι ( Ηλιακό κάψιμο )  σύστημα είναι ένα καλό παράδειγμα ενός συστήματος από προηγμένα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προβολή και ό, τι θα μπορούσε να εξεταστεί μια αρκετά καλή εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης των Ρώσων για το  μυστικό διαστημικό πόλεμο με τέτοιου είδους όπλα που έχει αναπτυχθεί…!!!! Οι ειδικοί σε μοντέρνα όπλα νέας τεχνολογίας πιστεύουν ότι το πυραυλικό καινούριο σύστημα των Ρώσων ονόματι  << ηλιακό έγκαυμα ή κάψιμο >> στηρίζεται στην μηχανική τεχνολογία των εξωγήινων!!!!

Γιατί να πίστευαν κάτι τέτοιο; Επειδή οι ​​πιο πρόσφατες εκδόσεις του οπλικού αυτού συστήματος πιστεύεται ότι έχουν την ικανότητα διαχωρισμού των επιχειρήσεων αλλα και την ικανότητα να ταξιδεύουν με ταχύτητες από 7.000 έως 9.000 μίλια την ώρα!!!! Αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό, τι τα επίσημα στοιχεία του Mach 2.1. άλλο ένα είναι η αυτονόμηση και η ικανότητα αυτών των πυραύλων, να παραμένουν σε συνεχή επικοινωνία σε ειδικά κωδικοποιημένες συχνότητες που αλλάζουν συνεχώς εν πορεία!!!! Αν ένας ή περισσότερα από αυτούς τους πυραύλους καταρριφθούν οι υπόλοιποι  προσαρμόζονται για την αντιμετώπιση της απειλής, ξανά προγραμματίζουν εκ νέου στόχους, και καταφεύγουν σε τυχαίους αμυντικούς ελιγμούς για να βεβαιωθούν ότι κάθε στόχος εξακολουθεί να στοχεύεται!!!!

Μερικές από αυτές τις ασκήσεις όταν γίνονται είναι τόσο ότι αψηφούν τη βαρύτητα, και υπάρχει η υποψία ότι πίσω από όλη αυτή την τεχνολογία αντί-βαρύτητας έχει χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο μοντέλο των πυραύλων << ηλιακό καψίματος >>!!!!.

Επίσης υπάρχει η υποψία ότι οι νέες αντί-ύλης δέσμες φωτός μέσο χρόνο-τεχνολογιών στρέβλωσης χρησιμοποιούνται για την παροχή προηγμένων “επενδύσεων” για αυτούς τους πυραύλους!!!!

Εάν λοιπόν αυτές οι φήμες είναι αληθινές , αυτό σημαίνει ότι ένα πλοίο USN ( Αμερικανικό ) εντός του εύρους αυτών των οι πύραυλοι αυτοί ονόματι << Ηλιακά εγκαύματα >> (που μπορεί να έχουν ακτίνα δράση 11.200 μίλια ), θα μπορούσαν να τα βυθίσουν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!!!!

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η USAF (ή η USN) δεν έχει τίποτα που να μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο ηλιακό έγκαυμα, και ακόμη και τα πυροβόλα όπλα ραγών και υψηλής ισχύος σωματιδίων που έχουν κρυφά αναπτυχθεί σε ορισμένους φορείς ως καταστροφείς όπου και διατηρούνται στο σκοτάδι μέχρι να χρειαστούν, ή σε ειδικό χώρο του πολέμου όπως στις τροχιακές πλατφόρμες, δεν μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα ή να αρκετά ακριβή για να σταματήσει όλους τους πυραύλους από μια κυψέλη των εγκαυμάτων που θα έχουν ξεκινήσει το καταστροφικό τους έργο!!!!

Καθώς ο Ψυχρός Πόλεμος σταμάτησε, φημολογήθηκε ότι ο μυστικός διαστημικός πόλεμος της Σοβιετικής Ένωσης είχε σταματήσει προσωρινά και παγώσει!!!!

Αυτό συνέβη όταν το Τείχος γκρεμίστηκε, χάρη στις εξαιρετικά αποτελεσματικές προσπάθειες της Αμερικής ως μεγάλος ήρωας Λεό Γούντα http://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Wanta  , ο οποίος υπηρέτησε επί Πρόεδρου Ρέιγκαν ως αρχηγός στο συμβούλιο των 12!!!!



Τώρα πιστεύεται ότι όλα αυτά έχουν αλλάξει στο πλαίσιο του Πούτιν στην νέα Ρωσία, με νέα συνθήκη εκ νέου διαπραγμάτευση με μια συγκεκριμένη ομάδα εξωγήινων, οι οποίοι εισήχθησαν από τους Σοβιετικούς όταν με το ζόρι έφεραν στη Ρωσία μετά Β’ παγκόσμιο πόλεμο τους επιστήμονες ναζί να εργαστούν σε προηγμένα οπλικά συστήματα ( ακριβώς όπως αυτό που συνέβη στο πλαίσιο της επιχείρησης Πέηπερ Κλιπ στην Αμερική)!!!!!

Υπάρχει μια ιστορία υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης ενός μεγάλου σκάφος αντί-βαρύτητας (AGC) όπου θα  χρησιμοποιούν ως πλατφόρμα διαστημικού  συστήματος για να αναπτυχθεί ως χώρο όπλου, καθώς και για χρήση ως ένα προηγμένο αεροσκάφος επιβατών!!!!

Έχει διατυπωθεί η άποψη ορισμένων ειδικών ότι το πρώτο πρωτότυπο έχει κατασκευαστεί και ήδη χρησιμοποιείτε!!!!

Γιατί η Ρωσία να επιτρέψει αυτό το είδος της διαρροής!!;!! Τέτοιες διαρροές μπορεί να χρησιμεύσει ως μια προειδοποίηση προς τις δυτικές δυνάμεις για να δείξει περισσότερο σεβασμό στον Πούτιν και την Νέα Ρωσία!!!! Κάποιοι λένε ότι η εξωγήινη ομάδα που βοηθά τους Ρώσους τους είπαν να διαρρεύσουν κάποια από αυτά ώστε να τα δει η απέναντι ( Αμερικανοί ) και να ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν!!!

Αποφασίστε μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί αν θα μπορούσε να είναι πραγματικό, και αν ναι, τότε καταλαβαίνετε γιατί ο Πούτιν έχει τόση δύναμη!!!!



Συμπέρασμα


Ο Πρόεδρος Πούτιν εμφανίστηκε εξαιρετικά δροσερός και με αυτοπεποίθηση στη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό!!!! Με αργή ελεγχόμενη ομιλία  καθώς και με υπερβολική αυτοπεποίθηση έπαρσης για τον εαυτό του!!!! Για θυμηθείτε πως τους έγραψε και τι είπε στην σύνοδο της Αυστραλίας στους G7, << απλώς ήρθα εδώ για φάω διότι έχετε καταπληκτικό σεφ >>!!!!

Δεν είναι επιρρεπείς σε απρόσεκτες δηλώσεις ή μπλόφες, ο Πούτιν φαίνεται να έχει μια ισχυρή, αυτοπεποίθηση ως ηγέτης που εννοεί αυτά που λέει και είναι πρόθυμος να τα υποστηρίξει κιόλας!!!!!

Όσοι γνωρίζουν τον Πρόεδρο Πούτιν υποστηρίζουν ότι δεν θέλει τον πόλεμο για την Νέα Ρωσία, αλλά θέλει την ειρήνη και την ευημερία και ένα σημαντικό ρόλο στο διεθνές εμπόριο του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και άλλα ρωσικά εμπορεύματα που αναπτύσσονται στην ανάπτυξη κάθε μέρα!!!! Αλλά γενικά αναγνωρίζεται ότι ο Πρόεδρος Πούτιν απαιτεί σεβασμό από τους άλλους ηγέτες του κόσμου και δεν είναι πιθανό να ωθήσει εντάσεις τριγύρω αν δεν το πετύχει αυτό!!!! Οδηγώντας τους ιουδαϊκούς-σιωνιστικούς-βάνδαλους να έχουν μια υψηλή προτεραιότητα, και αυτό είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο να το διαλύσει, δεδομένου ότι αυτά τα εγκληματικά δίκτυα που ονομάζονται “Κόκκινη Mαφίγια” είναι εξαιρετικά καλά εδραιωμένη!!!!

Διάφοροι Ρώσοι ειδικοί στη Δύση πιστεύουν ότι ο Πούτιν έχει δεσμευτεί για αυτό και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, αλλά αυτό είναι μια επίπονη διαδικασία!!!! Όσοι γνωρίζουν τον Πρόεδρο Πούτιν ισχυρίζονται ότι κάνει πολύ υπολογισμό όταν διαπραγματεύεται ή ωθεί την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας!!!! Ότι δεν είναι επιρρεπής στο ρελαντί και στην μπλόφα ή στις υπερβολές, αλλά συνήθως σημαίνει ακριβώς ό, τι λέει!!!!

Δυστυχώς όμως, τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έχουν λάβει σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δώσει $ 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ομάδες ανταρτών μέσα στην Ουκρανία για να ξεκινήσει μια επανάσταση!!!! Αν αυτό αληθεύει το οποίο όμως δυστυχώς αληθεύει, αυτό είναι μια σοβαρή παραβίαση της συμφωνίας που εξακολουθεί να είναι δεσμευτική μεταξύ των δύο χωρών!!!!

Παρά τις ενδείξεις ότι το Ισραήλ έχει αναπτύξει ορισμένες από τις τρομοκρατικές ομάδες όπως την λεγόμενη  Patsy ( Πάτσγι ) στην Ουκρανία για να ξεκινήσει μια επανάσταση αιματηρή και αλλα και η Αμερική έχει επίσης προφανώς αναπτυχθεί τις περίφημες ομάδες τρόμου στην Ουκρανία για να βοηθήσει, ο Πρόεδρος Πούτιν απάντησε ήρεμα, αλλά αποφασιστικά σε όλο αυτό μέχρι σήμερα!!!!

Θα μπορούσε να είναι ότι η ισχυρή εμπιστοσύνη του είναι αποτέλεσμα μιας πρόσφατα επισημοποιημένης συνθήκης με μια ομάδα εξωγήινων που εργάζεται σκληρά για να εκθέσει τους Παγκόσμιο Σιωνιστές (WZS) και τους Δρακόντειους, και να σταματήσει το κακό της βασιλικής τους εξουσίας!!;!! Αν Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα αλλοδαπών έχει συνάψει συμφωνία για τη δημιουργία διαστημικού πολέμου ως ισοτιμία για τον Πούτιν και την νέα Ρωσία, ίσως αυτό έχει ενισχύσει την εμπιστοσύνη του και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά με το σιωνιστικό ισραηλινό βέτο / Αμερικής με γνώμονα τον τρόμο στην Ουκρανία λένε κάποιοι!!!!

Όμως!!!!

Αν πράγματι οι εξωγήινοι ήταν καλοί ως βοήθεια των Ρώσσων γιατί δεν έχουν επέμβει ήδη!!;!! Μήπως είναι κάποιο βιογενητικά μεταλλαγμένο είδος των Δρακόντιων όπου παίζουν διπλό παιχνίδι!!;!! Εγώ αυτό πιστεύω!!!! Έχει γίνει στο παρελθόν από τους Γκρίζους που πούλησαν τον Χίτλερ και τους ναζί και εντάχθηκαν στο πλευρά των Αμερικάνων!!!! Οπότε τίποτα δεν είναι απίστευτο και μη αληθινό!!!! Διότι αν πράγματι ένας εξωγήινος πολιτισμός ήταν ορκισμένος εχθρός των Δρακονιανών και είχε έρθει πιστεύω εγώ προσωπικά ότι θα είχε γίνει << το έλα να δεις >>!!!!

Βλέπετε είναι τόσο απίστευτα αυτά τα οποία γράφω εγώ μα και άλλοι ερευνητές όπου η απιστία αυτών των γεγονότων είναι τόσο τέλεια που και εσείς που τα διαβάζετε όλα αυτά τώρα λέτε ότι είναι ένα μάτσο μπούρδες!!!! Είναι!!;!! Αν το 1% είναι αλήθεια που για μένα είναι το 100% τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πράγματι!!!! Θα συνεχίσω σε άλλο  άρθρο μου με το να σας φέρνω αποδείξεις μη πιστευτές αλλά τόσο αληθινές όπου εσκεμμένα κρύβουν για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας το έργο τους οι Δρακόντειοι!!!! Προτού μπω στα κύρια καυτά θέματα πρέπει να σας δείξω πως ενεργούν και το τι υπάρχει από πίσω….. Ναι θα πάμε και στο παρελθόν αλλα και στο παρόν για να δείτε το πως δρουν όλα αυτά τα αποβράσματα οι Δρακόντειοι!!!! Πρόκειται για μια τεράστια έρευνα όπου θα έχει πολλά άρθρα…. Θα επανέλθω με το part3!!!!

Αναφορές :


  1. http://www.veteranstoday.com/2014/03/02/isa_ukraine-the-cold-war-continues-contrary-to-the-destablization-of-the-evil-empire/

  2. http://www.globalresearch.ca/american-conquest-by-subversion-victoria-nulands-admits-washington-has-spent-5-billion-to-subvert-ukraine

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κατ, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-ta-akros-aporrita-mistika-pou-den-theloun-na-mathete-part2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters