Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!! PART 1

http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2014/12/special-applications-.gif
Από αυτά που θα σας πω ΔΕΝ επιτρέπεται να ξέρετε τίποτα!!!! Αλλά και τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν θα εκπλαγείτε από αυτά που θα μάθετε με το τι σας κρύβουν με αποδείξεις!!!! θα είναι μια δουλειά οπού θα ειπωθούν πολλά για τους Δρακονιανούς τους δήθεν εξωγήινους τις μυστικές εταιρίες την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων την Νέα Τάξη Πραγμάτων και άλλα πολλά μέχρι και το που θα αν τελικά φτάσουμε στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο!!!!
Είναι όλα μόνο για την ελίτ και για κάποια κράτη, πρόκειται σχετικά με τον μυστικό διαστημικό πόλεμο, τα στοιχεία αυτά έχουν την ονομασία “Πέρα από το σκοτάδι” ως Εθνικής Ασφάλειας και Ταξινομήσεις (Γνωστός και ως Cosmic ΝΑΤΟ Top Secret – Κόσμικ ΝΑΤΟ Τοπ Σήκρετ )!!!!
Μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός λαών έχουν λάβει αυτές τις ασφάλειες ταξινομήσεις, είναι αυτοί οι λαοί που έχουν πρόσβαση σε αυτά με βάση την απόλυτη “ανάγκη να γνωρίζουν” μόνο….!!!!
Μην περιμένετε να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε πραγματικά γεγονότα σύντομα σχετικά με αυτό το μυστικό διαστημικό πόλεμο!!!!
Από ότι φαίνεται τίποτα δεν πρόκειται να μας πουν αλλά και να μάθουμε σχετικά με αυτό το μυστικό διαστημικό πόλεμο μέχρι η κυβέρνηση των ΗΠΑ να προσφέρει πραγματικά επιστημονικά επαναλήψιμα γεγονότα!!!!!
Αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί σύντομα!!!!
Εδώ είναι ο λόγος:
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μια μεγάλη θέση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ιστορία μέσο μιας πλήρους μυστικότητας!!! Έχει αποκτήσει και διατηρήσει πολλά τεράστια μυστικά που είναι τόσο δυσοίωνα που αν αποκαλυφθούν θα είναι τόσο ανησυχητικό για τους Αμερικανικούς όσο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους ή ότι οι γνωστοποιήσεις αυτές θα μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά την ισχύ βάσης οποιαδήποτε τρέχουσας καθεστώτος!!!! Στο παρελθόν, όταν σοβαρά μυστικά αποκαλύφθηκαν σε ειδικές ακροάσεις του Κογκρέσου, όπως εκείνες που αφορούν MK-Ultra ( ΜΚ-Ούλτρα ) http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra , Ιράν!!!! Πειράματα ακτινοβολίας έγιναν στους ανθρώπους, και άλλα παρόμοια περιστατικά, αυτές οι ιστορίες έλαβαν λίγη γνώση στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και, επομένως, δεν έχουν επικυρωθεί  ως πρόληψη τους από την ευρεία αναγνώριση ανάμεσα στους ανθρώπους!!!!
Αν λοιπόν έβγαινε στο φως η μεγάλη ιστορία που θα αποκαλύπτεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να δημοσιευόταν από τη μεγάλη μάζα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την παρουσία του συνεχιζόμενου  Πολέμου του Διαστήματος μεταξύ γης με βάση τους ανθρώπους και εξωγήινους που αποτελούνται από υψηλής τεχνολογίας μάχες μεταξύ των σκαφών αντί-βαρύτητας!!!! Αυτή η ιστορία γινόταν αμέσως ιογενείς και θα μπορούσε να ταρακουνήσει την κοινωνία του πλανήτη απροσδόκητα!!!!
Το κυβερνών καθεστώς το γνωρίζει αυτό και θα περίμενε μια τέτοια τεράστια αποκάλυψη να υποτιμήσει εντελώς την ισχύ τους!!!! Έτσι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αυτό που θεωρεί καλούς λόγους για τη συνεχιζόμενη Πλήρη εχεμύθεια από αυτόν το μυστικό Διαστημικό πόλεμο!!!!
Υπάρχουν πολλά και άλλα πολλά ζητήματα που η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρατά τη διατήρηση αυτής της πλήρους μυστικότητας, όπως τι θα συμβεί αν το κοινό μάθαινε για ‘αυτό το μυστικό διαστημικό πόλεμο, αλλά αυτό πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη ανησυχία: η αναμενόμενη πλήρης απώλεια της αξιοπιστίας όλων εκείνων των υπαλλήλων και του Κογκρέσου, τα πρόσωπα αλλά και τα κράτη που εμπλέκονται στην παρακράτηση της αλήθειας από τους πολίτες που εργάζονται σκληρά για να παρέχουν φορολογικά χρήματα ώστε πληρώσουν για αυτά τα μυστικά προγράμματα!!!!
Μπορείτε να φανταστείτε την δυσκολία σε κάθε συνεδρίαση ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, το << Κογκρέσο-πρόσωπο >> ή σαν υπάλληλος της χώρας του να προσπαθεί να εξηγήσει στον αμερικανικό λαό ότι η αμερικανική στρατιωτική κυβέρνηση ότι διαθέτει υψηλής τεχνολογίας Διοίκηση του Διαστήματος με σκάφη αντί-βαρύτητας αλλά και τροχιακούς χώρους πλατφόρμες με υψηλής τεχνολογίας κανόνια πλάσματος ως όπλα!;!
Ας μην ξεχνάμε τις πολλές φήμες από τους συνταξιούχους πρώην υψηλών που ήταν στις μυστικές υπηρεσίες USG ή DOD υπάλληλοι που υποστήριξαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει καταληφθεί από μια εξωγήινη ομάδα και που τελικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαμορφώθηκε με μία ειδική συνθήκη το 1954 και αναφέρεται ως ” συνθήκη  Γκρέαντα Greada”η οποία τελικά οδήγησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να είναι τώρα υπό τον έλεγχο μιας  εξωγήινης  ατζέντας που είναι ενάντια στα συμφέροντα του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών αλλα και ολόκληρου του κόσμου!!!!
top secret 1 top secret 2 top secret 3 top secret 4 top secret 5 top secret 6
Για διαβάστε τα έγγραφα αυτά να φρίξετε!!!!
Από τη στιγμή που στερούμαστε πλέον πρόσβαση στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, τον καλύτερο για τον εαυτό μας ως την εξεύρεση της αλήθεια είναι η αξιολόγηση από  τις πολλές φήμες εκεί έξω σε αυτόν τον μυστικό διαστημικό πόλεμο και επιλέγοντας εκείνα από τις πιο λογικό πηγές που φαίνεται να κάνουν τα πιο λογικά συνολικά  σχολεία με βάση αυτά που ξέρουμε για τα σημερινά επίπεδα της τεχνολογίας  από τους λαούς που σεβόμαστε ο οποίος δεν είναι εκκεντρικοί και οι οποίοι δεν χάνουν τα χρήματα τους από τέτοιους ισχυρισμούς, λαμβάνοντας μερικές φορές χλευασμό, η παρενόχληση άλλων ισχυρών κρατών!!!!
Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιου είδος μεγάλων καταστροφικών συμβάντων τα οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ με μεγάλη δυσκολία καλύπτει, όπως τόσες φορές ειδικά τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει εμφανίσεις πολλά ΑΤΙΑ και παραπληροφορούν τον κόσμο όπως αν θυμάστε την επίθεση από ΑΤΙΑ σε ένα στρατόπεδο στην Αμερική όπου είχα κάνει και άρθρο!!!!
Αυτού του είδους η απρόσμενη καταστροφική αποκάλυψη πιθανότατα θα δημιουργήσει το όλο θέμα ως ανοιχτό και Θα επιφέρει μια κατακλυσμική αναδιοργάνωση της κυβέρνησης και του πλανήτη σε όλα τα επίπεδα!!!!
Ακόμα και αν υψηλόβαθμα στελέχη  βρίσκονται στην μυστική σκιώδη κυβέρνηση http://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_government_%28conspiracy%29 (SSG) όπου ένα τεράστιο ποσό των εσωτερικών εγγράφων, από φωτογραφίες υπάρχουν!!!!
Όπως ο William Colby ( Γουίλλιαμ Κόλμπι ), πρώην διευθυντής της CIA, δήλωσε πριν πεθάνει ότι η CIA είχε τον έλεγχο κάθε μεγάλου καναλιού τηλεοπτικού ή ραδιοφώνου ελέγχοντας τις  ειδήσεις στον ελεύθερο κόσμο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Λειτουργία Mockingbird – Μόκινγκμπερντ)!!!!
Και φυσικά γνωρίζουμε ότι η SSG ( ειδική υπηρεσία της CIA ) ειδικεύεται σε ψέματα και ψεύτικες αφηγήσεις για το κοινό όπως τον Bill Casey ( Μπιλ Κάσεϊ ), ένας άλλος αργότερα διευθυντής της CIA, που δήλωσε κάποτε ότι θα εξετάσει το πρόγραμμα της CIA για τον έλεγχο από τέτοιες πληροφορίες όπου και βέβαια δεν έγινε ποτέ!!!!
Είναι γνωστό ότι η SSG προστατεύει τα μεγαλύτερα μυστικά της ως κόρη οφθαλμού!!!!
Αυτό το άρθρο το παράσχω εγώ ο ίδιος και έχει χαρακτηριστεί ως εύλογη φήμη όταν το ανάφερα σε μια συνδιάλεξη στην Γερμανία το 1999 για να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί με τις δικές σας πεποιθήσεις για αυτό το μυστικό διαστημικό πόλεμο αν υπάρχει η όχι!!!!
Είναι γνωστό ότι το πρώτο ατύχημα όπως θέλουν να το ονομάζουν, το ατύχημα του Ρόσγουελ ξεκίνησε με Πλήρη εχεμύθεια, με θεωρίες από εξωγήινους και αντί-βαρύτητας τεχνολογίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η USG Εθνική Ασφάλεια να ξεκινήσει ως κρυφή και μυστική κυβέρνηση σκιά (SSG)!!!!

Η συντριβή του Ρόσγουελ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A1%CF%8C%CF%83%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB και η ανάκτηση τους σκάφος αντί-βαρύτητας και οι εξωγήινοι  φορείς έφεραν κύματα σοκ μέσα από την υψηλή εντολή της στρατιωτικής αεροπορίας αλλα και στους κορυφαίους ηγέτες της αμερικανικής κυβέρνησης!!!!
Η πρώτη αντίδραση της βάσης από τον διοικητή ήταν να απελευθερώσει την αλήθεια για τον αμερικανικό λαό, αλλά αυτό γρήγορα αντιστράφηκε από την υψηλή εντολή των ΗΠΑ  και του γενικού τότε διοικητή όλων των αεροπορικών στρατιωτικών βάσεων ονόματι Ramey ( Ράμεϊ )!!!!
Μια ειδική επιτροπή μελέτης γρήγορα δημιουργήθηκε για να σχεδιάσει ένα σύστημα που θα ασχολούνται με αυτό, χωρίς να επιτρέπεται η κυβερνητική εξουσία να μπορεί να επέμβει αλλα και να μην γνωρίζει σχεδόν τίποτα και αυτό εξακολουθεί να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά!!!!
Αυτή η απόφαση έπρεπε να κόψει τον αμερικανικό λαό από την εξίσωση της αλήθειας δεν ήταν μονομερής και υπήρχε ένας διαχωρισμός μεταξύ των ηγετών με αυτές που ευνοούν την πλήρη μυστικότητα!!!!
Στην πραγματικότητα το Ρόσγουελ  δεν ήταν η πρώτη γνώση για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για σκάφη αντιβαρύτητας!!!! Οπώς έχω ξανά πει ήξεραν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ότι οι ναζί είχαν έλθει σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς και κατείχαν την γνώση των σκαφών αντιβαρύτητας, όπου και μετέπειτα στο τέλος του πολέμου απόχτησαν και αυτοί!!!!
Όπου σαν αντάλλαγμα για ένα μεγάλο μέρος του συνόλου των κατασχεθέντων χρυσού, κοσμήματα, έργα τέχνης, άλλα τιμαλφή και εκλεπτυσμένου πλουτωνίου και  τεχνολογία αντί-βαρύτητας, Αμερικανοί και βρετανοί χορήγησαν πλήρη ασυλία σε ορισμένους υψηλόβαθμους επιστήμονες Ναζί αλλα και αξιωματικούς όπου τους μετέφεραν στην  Αμερική στο πλαίσιο της επιχείρησης << Πέϊπερκλιπ >> http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip!!!!
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυτής οι Αμερικανικές και Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες  είχαν υπογράψει μια συμφωνία καταμερισμού της αμοιβαίας τεχνολογίας μεταξύ τους ώστε να θεσπίσουν ισοτιμία, ακόμη και αν η Αμερική έπαιρνε όπως και έκανε το μεγαλύτερο μέρος της υψηλής τεχνολογίας των Ναζί, που περιλάμβανε στον τομέα αντί-βαρύτητας!!!
Αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξε το όλο θέμα του ναυάρχου Byrd  ( Μπέρντ ) όπου ήταν διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ όπου και έκανε τις εκστρατείες του στην Ανταρκτική, με την κωδική ονομασία Highjump ( Χάιτζαμπ ) το 1946 με τον James Forrestal ( Τζέημς Φόρεσταλ ) όπου όλα αυτά τα έχω γράψει στα δικά μου άρθρα όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ όπου είναι πέντε αποκαλυπτικά άρθρα και μπορείτε να μάθετε πολλά!!!! Όσοι θέλετε να τα διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!!

Το μυστικό της Σκιάς κυβέρνησης (SSG) είναι η λεγόμενη http://en.wikipedia.org/wiki/Global_elite!!!!
Είναι πλέον σαφές ότι η εμφάνιση αυτής της  Μυστικής Κυβέρνησης Σκιάς οφείλεται στις Αμερικανικές και τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες  από την απόκτηση των γνώσεων των Ναζί τεχνολογία αντί-βαρύτητας αλλα και τα από τα ανακτηθέντα συντρίμμια από το UFO και τους εξωγήινους στο Ρόσγουελ αλλα και σε δύο άλλες τοποθεσίες στη νοτιοδυτική Αμερική!!!!
Για παράδειγμα, πάρτε την υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας, ένα νέο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αστυνομία κρατική υπηρεσία που έχει συσταθεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες για την εκτέλεση όλων αμερικανική εθνική ασφάλεια και η Intel αμέσως μετά 911. Ποιος πραγματικά τρέχει Εσωτερικής Ασφάλειας, που είναι μια καλή ερώτηση;
Μόλις πρόσφατα ο διευθυντής της TSA δήλωσε στο Κογκρέσο ότι δεν είχε καμία δικαιοδοσία πλέον από το γραφείο του!!!! Αν λοιπόν το Κογκρέσο δεν έχει καμία δικαιοδοσία, μετά την ψήφιση των νόμων και την έγκριση τους μετά το χτύπημα των δίδυμων πύργων στην Αμερική, τότε ποιος στο καλό την έχει!!;!!
Η απάντηση φυσικά είναι ότι την έχει η Μυστική Κυβέρνηση Σκιά (SSG) που λειτουργεί ακριβώς όπως και το μυστικό διαστημικό πόλεμο και των ΗΠΑ Διοίκηση του Διαστήματος!!!!
Εφόσον η SSG τηρεί πλήρη μυστικότητα για τα UFO, αντί-βαρύτητας και άλλα ελεύθερα ενεργειακής τεχνολογίας αερόπλοια και ασκεί πλήρη έλεγχο σε όλους τους πολιτικούς και γραφειοκράτες, θα ήταν αδύνατο για τον αμερικανικό λαό αλλα και όλο τον κόσμο να εξηγήσουν να προς τι η παγκοσμιοποίηση αλλα και η μάζωξη των χρημάτων!!!!
Το κύριο όμως ερώτημα παραμένει:
  • Ποιος πραγματικά διευθύνει το SSG!!;!!
  • Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της μελών και των οργανισμών της άμυνας καθιστώντας το, ένα είδος σούπερ διοικητικού συμβουλίου, ή είναι κάτι άλλο, όπως το << Συμβούλιο των Δώδεκα >>!!
Ποιος διαχειρίζεται πραγματικά τα μυστικά της σκιώδους κυβέρνησης (SSG) και καθορίζει την ατζέντα τους;
  • Είναι αυτά τα επιλεγμένα ηγετικά στελέχη του SSG αδικαιολόγητοι ώστε να  επηρεάζονται από κάποια εξωγήινη ατζέντα!!;!!
  • Μήπως τελικά υπόγραψαν την συνθήκη το 1954 με τις οντότητες που παγιδέψαν από τους ναζί, και εξαπατήθηκαν, και παρασύρθηκαν  σε μια προδοσία άνευ προηγουμένου!!;!!
  • Η SSG μήπως τώρα ελέγχεται από την εξωγήινη Ατζέντα, θέτοντας έτσι την Αμερική αλλά και όλο τον κόσμο υπό τον έλεγχο εξωγήινων οντοτήτων!!!;;!!!
  • Μήπως εκείνοι που σχημάτισαν τη SSG συντάσσονται με μια ομάδα εξωγήινων όντων (εκείνοι που πίστευαν ότι ήταν καλοί, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν κακοί ), προκειμένου να αποκτήσει την τεχνολογία για την καταπολέμηση μιας άλλης ομάδας που σκέφτηκε ήταν εξαιρετικά κακοί!;!
  • Και στη διαδικασία, οι λαοί τους εξαπατήθηκαν και διακυβεύονται και τώρα συμμετέχουν σε ένα μυστικό διαστημικό πόλεμο με παράξενες και αντικρουόμενες συμμαχίες που έχουν τεθεί σε κίνδυνο η ακεραιότητα αυτών των υψηλόβαθμων αξιωματούχων που διοικούν το SSG!!;!!
Υπάρχουν πολλές βάσιμες φήμες ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χτίσει τεράστια Βαθιά υπόγειες βάσεις (DUMBS ΝΤΑΜΠΣ)  http://unveiling.fr.yuku.com/topic/360/Underground-Bases-Reptilians-HAARP-CT39s-etc#.VJqIKF4gKA, για πολλά έτη που εμφανίστηκαν αμέσως μετά τη συντριβή Ρόσγουελ και μερικές από αυτές τις βάσεις υποστηρίζουν κάποιοι ότι συνδέονται με υψηλής ταχύτητας υπερταχείες αμαξοστοιχίες!!!!
1 2
Επίσης υπάρχουν πολλές φήμες ότι οι Ρώσοι έχουν την οικοδόμηση μαζικών υπόγειων βάσεων πολύ πριν του περιστατικού του Ρόσγουελ http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/03/kgb-map-of-alien-bases-on-earth-2441398.html!!!!
 Για να δουμε παρακάτω λοιπόν η συνθήκη GREADA ( Γκρηάντα ) του 1954, είναι πραγματική!!;!! 
Υπήρξαν πολλές φήμες από στερεές πηγές εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν από όλο τον κόσμο και σε εποχές που το θέμα των ΑΤΙΑ δεν προχωρούσαν ότι ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ υπέγραψε συνθήκη μυστικής συμφωνίας με τους εξωγήινους στο Holloman Air Force Base ( Χόλομαν Ερ Φορς Μπέης ) , το 1954 (ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ήταν το 1953, ορισμένοι το 1956 μα οι ποιο πολλοί ισχυρίζονται ότι η πρώτη συνθήκη με τους εξωγήινους έγινε το 1947 )!!!!
Η συγκεκριμένη συνθήκη έχει φέρεται να έχει ονομαστεί η Συνθήκη Γκρηάντα!!!!
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλησίασε καλοπροαίρετα και τότε έκανε την συνθήκη αυτή με τους εξωγήινους όπου τους πρόσφεραν αντί-βαρύτητας και άλλα υψηλής τεχνολογίας αερόπλοια και όπλα για να είναι σε θέση να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά μια μεγαλύτερη εξωγήινη δύναμη οι οποίοι και θα κατάστρεφαν την γη αλλά και τους ανθρώπους που τους έβλεπαν σαν  τροφή!!!!
Βλέπετε και οι Αμερικανοί, Βρετανοί, Γάλλοι και Ρώσοι την πάτησαν όπως και ο Χίτλερ με την εταιρία << Θούλη >> όπου πίστεψε ότι είχε βρει τους περίφημους εσωγήινους Βρίλ ή Βρίηλ!!!! Στην πραγματικότητα όμως ο Χίτλερ είχε καταφέρει να βρει τα υποχείρια των Δρακονιανών τους Γκρίζους όπου και του έταξαν λαγούς και πετραχήλια!!!! Και στο τέλος τον πούλησαν για να πάνε με την πλευρά των Αμερικανών όπου και έκαναν από τότε ότι ήθελαν στον κόσμο και στους ανθρώπους με το να τους δίνουν προηγμένη τεχνολογία σε πολεμικό επίπεδο αλλα και σε οτιδήποτε άλλο τεχνολογικό υπάρχει από το 1947 μέχρι και σήμερα!!!! Αν αναλογιστεί κανείς όπως κάποιοι λόγιοι και ονομαστοί επιστήμονες αποκλείετε ο άνθρωπος να αποχτούσε τέτοια αχαλίνωτη και ασταμάτητη τεχνολογία χωρίς την βοήθεια από κάποιους που κατείχαν την ήδη ακμάζουσα τεχνολογία!!!!
Οι γκρίζοι που είναι γνωστοί σε πολλούς ως εξωγήινοι είναι ένα μεγάλο ψέμα!!!! Δεν είναι εξωγήινοι μα εσωγήινοι τύπου Δ!!!! Είναι υποχείρια των Δρακονιανών και είναι οι ρουφιάνοι και τα παλληκαράκια για τις ελαφριές δουλικές!!!! Όπως κατασκοπία κατά των ανθρώπων, απαγωγές ανθρώπων, όπου και είναι οι πρώτοι που ευθύνονται για τουλάχιστον 1.700.000 εξαφανίσεις ανθρώπων κάθε χρόνο παγκοσμίως, ακόμα και μεσολαβητές σε καινούρια κράτη ως εξωγήινη φυλή!!!! Πουλάνε το γνωστό παραμύθι ότι κάποια εξωγήινη φυλή θα επιτεθεί στην γη και ότι όλοι πρέπει να προετοιμαστούν στην γη για αυτήν την επίθεση!!!! Μόνο που αυτό είναι παραμύθι!!!! Ότι έρθει από έξω θα είναι φιλικοί προς τους ανθρώπους με ότι και να μοιάζει και θα θέλει να βοηθήσει και να εξολοθρεύσει τους Δρακονιανούς!!!! Όμως επειδή είναι λίγοι οι Δρακόντειοι τι καλύτερο από το να έχουν συμμάχους την ίδια την τροφή τους!!;!!
Έτσι δημιούργησαν τις μυστικές εταιρίες όπου και διείσδυσαν όλο  και περισσότερο στους ανθρώπους όπου σήμερα έφτασαν να δημιουργήσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων η οποία θέλει την παγκοσμιοποίηση και την σκλαβιά της ανθρωπότητας αλλα και το κρέας τους!!!!
Πως όμως έφτασε να μην υπάρχει στα πράγματα η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων και να είναι στα πράγματα σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!;!! Μα φυσικά από την  διάσπαση στην SSG και φημολογείται ότι έχουν οδηγήσει στη διαβόητη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο υπό-ομάδες μεγάλων ελέγχου:
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πολλών ερευνητών η USAF ( πολεμική αεροπορία της Αμερικής ) έχει συνδεθεί με τον όμιλο Υδροχόο και το USN ( πολεμικό ναυτικό της Αμερικής ) με την επιτροπή των 12, αλλά οριστική απόδειξη για αυτό δεν έχει προκύψει δημοσίως ως προς το αν αυτό είναι αλήθεια!!!! Όπου όμως είναι!!!!
Αυτή η σύγκρουση φημολογείται ότι ήταν ένας παράγοντας για την πυραυλική επίθεση στο ναυτικό τμήμα στο Πεντάγωνο, αλλα και η καταστροφή των δίδυμων πύργων!!!!
Και περιέργως αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του Πενταγώνου είχε πρόσφατα << σκληρύνει >>με πολύ ακριβά ειδική κατασκευή για να παρέχει επιπλέον προστασία από οποιαδήποτε αεροπορική επίθεση εκείνη την εποχή!!!!
Από ότι βλέπω είστε λίγο δύσπιστοι, ωραία λοιπόν διαβάστε αυτό το περίφημο άρθρο ότι οι δίδυμοι πύργοι χτυπήθηκαν από άγνωστα παλμικά όπλα με όλες τις λεπτομέρειες και πολλές φωτογραφίες!!!! Αν δεν ξέρετε αγγλικά κάντε το μετάφραση στο google  αξίζει πολύ τον κόπο πιστέψτε με:
Η σελίδα – http://www.drjudywood.com/articles/dew/StarWarsBeam4.html
Υπήρξαν επανειλημμένες φήμες ότι η SSG έχει μεγάλους “τροχιακούς χώρο-πλατφόρμες”, τα οποία και περιέχουν μερικά από τα πιο προηγμένα οπλικά συστήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς, συμπεριλαμβανομένων κανόνια πλάσματος και μπορεί να χρησιμεύσει ως και διαστημική βάση για τα ΑΤΙΑ της γης!!!!
Επίσης φημολογείται ότι  υπάρχει συνεχές και έντονος ανταγωνισμός για την εξεύρεση χώρου που βασίζεται στα όπλα μεταξύ του USN και την USAF, με κάθε συναίσθημα οντότητας, όπου θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός των ΗΠΑ Space Command Force ( Διαστημικός Στρατηγικός σταθμός >> και οι δύο λειτουργούν χωριστά με ελεγχόμενη  πυρινοκίνητη ενέργεια!!!!
Σίγουρα είναι δύσκολο για το μέσο άτομο να αποδεχθεί ή ακόμη και να εξετάσει την ιδέα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να σχηματιστεί ειδικές συμφωνίες και συνθήκες με εξωγήινα όντα που έχουν σκάφη αντιβαρύτητας και προηγμένα οπλικά συστήματα!!!!
Υπάρχει ένα εξαιρετικό ντοκουμέντο του Senior Editor Gordon Duff ( Σίνιορ Έντιτορ Γκόρντον Νταφ ) στο οποίο παρέχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που στηρίζει τους ισχυρισμούς αυτούς και καθιστά πολύ πιο δύσκολο να τα απορρίψει κάποιος αν το θελήσει!!!!
Ο Σίνιορ Έντιτορ Γκόρντον Νταφ, έχει εργαστεί στο Business Intelligence Consulting ( Μπίζνες Ιντέλλιτζενς Κονσάλτινγκ )σε όλο τον κόσμο για πολλά χρόνια, και έχει δημιουργήσει μια πολύ υψηλή αξιοπιστία, έτσι δεν υπάρχει << κάποιος >> καλός λόγος για να δώσουν προσοχή όταν δηλώνει τις πεποιθήσεις του για τέτοια θέματα!!!!
Αν οι πεποιθήσεις του είναι ακριβείς, τότε υπάρχει ένας μυστικός διαστημικός πόλεμος σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με ορισμένα έθνη που εργάζονται μαζί για να ανταποκριθούν αναλόγως!!!! Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχει είναι πλήρως διαθέσιμα να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του!!!!
Οποιεσδήποτε άλλες ερμηνείες απλά δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το αποδεικτικό στοιχείο, περίεργο ε!;!
Ένα θέμα που δεν έχει λάβει πολλή προσοχή από πολλούς ανθρώπους, αν είναι ή όχι σε άλλες χώρες το ίδιο μοτίβο, όπως η Ρωσία, η Κίνα ή άλλοι όπου έχουν κάνει ορισμένες ειδικές συνθήκες με εξωγήινους και έχουν την δικιά τους ιδιαίτερη “εξωγήινη ατζέντα”, το οποίο είναι κάπως διαφορετική από ό, τι στις ΗΠΑ και την SSG!!!!
Ορισμένοι πιστεύουν ότι η τρέχουσα ώθηση της SSG για μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μια επέκταση αυτής της συνθήκης και η SSG πραγματικά θέλουν και υπηρετούν ως το << Τέταρτο Ράιχ >> από πλούσιες και ισχυρές διεθνείς εταιρείες!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα!!!! Αυτοί οι ίδιοι οι λαοί υποστήριξαν ότι μόνο η γερμανική στρατιωτική υπεροχή παραδόθηκε και όχι το κόμμα των Ναζί, και συγχωνεύθηκε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να σχηματίσουν την SSG όπου ήταν πλαίσιο της επιχείρησης Πέηπερκλιπ ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως μια παράλληλη “αποσχισθείσα” κοινωνία σε μυστικές υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική!!!!
http://viewzone.com/antarcticbase.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_UFOs
Έτσι λοιπόν έχουν χωριστοί οι Δρακόντειοι την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων όπου φαίνεται να είναι η Ρωσία η Κίνα και κάποια Αραβικά Κράτη και η Νέα τάξη Πραγμάτων με επικεφαλή την Αμερική, Βρετάνια κτλ. κτλ. γενικά και ότι είναι στο ΝΑΤΟ!!!!

ΤΙ ΦΗΜΕΣ αποτελέσει τη βάση για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ UFO ΚΑΙ εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη;
Εδώ έχει ένα άλλο << ενδιαφέρον >> σε όλη την ιστορία που έχει πραγματικές επιπτώσεις και προτείνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρατάει όλα αυτά μυστικά από τον φορολογούμενο Αμερικανό Πολίτη για εξωγήινα σκάφη αντί-βαρύτητας και έχει προτείνει και στις συμμαχικές χώρες προς αυτούς να κάνουν το ίδιο!!!! Όχι ότι φοβούνται μην καταρρεύσει η οικονομία ή η θρησκεία αλλα να μην ξεσηκωθούν εναντίον τους!!!!
 Υπάρχουν εναλλακτικές φήμες για τους εξωγήινους και την ατζέντα τους!;!
Φυσικά, είναι πάντοτε δυνατόν ότι αυτοί οι ξενομορφιστές προέρχονται από τη μέση γη που ζουν σε υπόγειες αποικίες, ή ίσως θα μπορούσαν να προέρχεται από διαφορετικές διαστάσεις!!!! Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι υποχείρια των Δρακονιανών όπου φτιάχτηκαν από αυτούς βάση της βίο- γεννητικής -υπέρ τεχνολογίας που διαθέτουν οι μούλοι !!!!
Αλλά όμως η πιο κοινή πεποίθηση όπου και είναι λάθος από εκείνους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν είναι ότι είναι “εξωγήινα” όντα που έρχονται στη γη, λόγω της προσωπικής τους ατζέντα!!!! Κάποιοι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την εργασία στο εσωτερικό τους, πιστεύουν ότι μια εξωγήινη ομάδα υποτίθεται ότι θα αναζητήσει την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων και την πιθανή κατάχρηση τους ξεκινώντας τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και είναι αποφασισμένοι να παρεμβαίνουν εδώ για να διατηρηθεί η ειρήνη!!!!
Αυτοί που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει εδώ για προηγμένα πειράματα γενετικής, συγκομιδή, κλωνοποίηση και ανάπτυξη υβριδισμού. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι εδώ για να αναλάβουν οι ίδιοι, τρώνε ανθρώπους, θα τους εξολοθρεύσουν από τη γη και θα αξιοποιήσουν τους πόρους!!!!
Κάποιοι που ισχυρίζονται ότι υπήρξαν μέρος του μυστικού διαστημικού πόλεμου έχουν αναφέρει φήμες για αερομαχίες με εξωγήινους με σκάφη αντιβαρύτητας!!!!
special applications
Το σήμα αυτό το φορούν όσοι ανήκουν στο μυστικό αυτό διαστημικό πρόγραμμα στην δεξιά μεταφράζεται ως , “oderint dum metuant – Ας μας μισούν όσο μας φοβούνται!!!! Είναι ένα από τα ποιο αινιγματικά και μη εξηγήσιμα σήματα στις ΗΠΑ!!!!

Υπάρχει μυστικός πόλεμος μεταξύ διαφορετικών φατριών εξωγήινων και η SSG έχουν εμπλακεί σε αυτό!;!

Ποιες πρόσθετες αποδείξεις υπάρχουν ότι υποστηρίζει την πεποίθηση ότι ένας μυστικός διαστημικός πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα!;!
Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον βίντεο που φέρεται ότι διαθέτει αντί-βαρύτητας σκάφη (οι AGC) με κανόνια πλάσματος!!!! Είναι άγνωστο εάν οποιαδήποτε από αυτά της USG κατασκευάζονται και είναι επανδρωμένα!!! Όμως, υπήρξαν φήμες για πολλά χρόνια ότι εξωγήινες συσκευές επιμερίζονται με βάσει της Συνθήκης σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν πολύ ισχυρά κανόνια πλάσματος που πυροβολούν μπάλες πλάσματος υψηλής ενέργειας σε συγκεκριμένους στόχους…… θυμηθείτε τον σεισμό στην Ινδονησία το 2004 με το τεράστιο καταστροφικό Τσουνάμι….θυμηθείτε τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία με τα καταστροφικότερο τσουνάμι των τελευταίων αιώνων!!!!
Υποτίθεται ότι αυτά δεν είναι τα λέιζερ ή δέσμη φωτός ή σωματιδίων όπλα, αλλά στην πραγματικότητα έχουν μάζα και αποτελούνται από κάποιο τύπο του πλάσματος που πυροβολούν σαν βλήμα!!!!
Πάρτε την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση του Phil Schneider ( Φιλ Σνάηντερ- http://www.ufodigest.com/mystery.html ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε εμπλακεί στην κατασκευή των DUMBS και ισχυρίζεται ότι είχε εμπλακεί σε μια μάχη μεταξύ του προσωπικού των ΗΠΑ με εξωγήινα όντα σε ένα βαθύ εργοτάξιο….!!!!
Όπως και τόσοι άλλοι που άρχισαν να μιλούν o Φιλ πέθανε ξαφνικά και μυστηριωδώς!!!!!
Έτσι, έχουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου η SSG γίνεται ένα πεινασμένο τέρας έξω από τον έλεγχο, εθισμένη στην παράνομη κατοχή χρήματων και ναρκωτικών, οι πωλήσεις όπλων και πολεμική κερδοσκοπία, μια κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλα και των ετέρων τοις, που έχει πλέον εξαντληθεί από τον έλεγχο και έχει γίνει ένα τέρας πεινασμένο τέρας που ειδικεύεται σε κάθε είδους κακού όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, ακολουθούμενη από τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης και των θεσμών της με ένα πλήρες φάσμα της ευγονικής μαλακιάς και το σκληρό σχέδιο εξόντωσης και μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού κατά τουλάχιστον 80%……!!!!
Υπάρχουν εναλλακτικές ερμηνείες για όλα αυτά, από λογικά και καλά πληροφορημένα και αξιόπιστα άτομα!!!!
Μια εναλλακτική λύση πεποίθησης είναι ότι αυτοί οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι είναι τα πραγματικά Νεφελίμ ή Ανακήμ όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου, που είναι έκπτωτοι άγγελοι που έχουν εκτραφεί με τις γυναίκες της γης για την παραγωγή υβριδικών γραμμών αίματος που έχουν χριστεί από τον Εωσφόρο να τρέξει στον κόσμο Για να ελέγξει την ανθρωπότητα!!!!
Άλλοι σκέφτονται αυτά τα όντα είναι δαίμονες με φυσικές εκδηλώσεις και τα UFO είναι η τεχνολογία τους.
Μα οι ποιο πολλοί κλείνουν στους Δρακόντειους με πολλές και απτές αποδείξεις όπως και γω!!!! 
Είναι προφανές ότι τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτών των εξωγήινων οντοτήτων είναι κακοί για τον πυρήνα και θέλουν την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκοσμιοποίησης Ν.Τ.Π. ΠΡΟΣΕΞΤΕ με φασιστικό σύστημα που θα έκανε τον Λένιν, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, και τον Μάο να είναι περήφανοι!!!! Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλοι αυτές οι  άρχοντες  είχαν εμμονή με τη δολοφονία των ανθρώπων όπου το 80% αυτών μέχρι σήμερα αγνοούνται και μιλάμε για εκατομμύρια!!!!
Είναι κοινό μυστικό ότι οι εξωγήινοι έρχονται στην γη εδώ και χιλιάδες χρόνια για να μην πω εκατομμύρια χρόνια όπως είναι το σωστό!!!!
Για περισσότερα από 2.000 χρόνια καταγράφηκαν από σχεδόν όλες τις μεγάλες διάνοιες της Ελλάδος και της Ρώμης, αν και τα περισσότερα από τα βιβλία της αρχαιότητας έχουν καταστραφεί, στα σωζόμενα Κλασικών υπάρχουν άφθονα στοιχεία από ΑΤΙΑ και πιθανής εξωγήινης επέμβασης.
Οι θεολόγοι απορρίπτουν τους αρχαίους θεούς ως ανθρωπομορφισμούς των φυσικών δυνάμεων, όπως για εκατοντάδες χρόνια βασίζονταν την καθημερινή τους ζωή από κεραυνούς και κεραυνούς!!!! Ωστόσο, η λογική υποδεικνύει ότι οι αρχαίοι θεοί της Αιγύπτου, στην Ελλάδα, στη Ρώμη, στη Σκανδιναβία και στο Μεξικό δεν ήταν εξωπραγματικά πνεύματα ή ανθρωπόμορφοι συμβολισμοί, αλλά πραγματικοί αστροναύτες από τους ουρανούς!!!! Φαίνεται ότι μετά τις μεγάλες καταστροφές θυμόμαστε θρύλους!!!! Οι  Θεοί αποσύρθηκαν και πλέον δεν περιορίζονται να ερευνήσουν τη Γη, εκτός από μια περιστασιακή παρέμβαση στις ανθρώπινες υποθέσεις…. Αλλα και τους Δρακόντειους θεούς όπου και είναι οι ποιο αρχαίοι στην γη από όλους!!!!
Ο Απολλόδωρος γράφει,  Ουρανός ήταν ο πρώτος ο οποίος κυβέρνησε όλο τον κόσμο,” σίγουρα σημαίνει κυριαρχία από χώρο όντα!!!!
Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός υποσχέθηκε,  Πρέπει να πιστέψουμε ότι σε αυτόν τον κόσμο … ορισμένοι των θεών κατέβηκαν σε εμάς !!!!
Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Αριστοφάνης, ο Πλαύτος και ο Μένανδρος μίλαγαν συχνά ένα “ο από μηχανής θεός  για να ξεμπερδέψουν τα λεγόμενα τους………..!!!!!
Ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Πλίνιος, ο Λουκρήτιος και οι περισσότεροι άλλοι φιλόσοφοι πίστευαν ότι οι θεοί ήταν υπεράνθρωποι διαβίωσης στις ουράνιες σφαίρες!!!!
Πριν από έναν αιώνα, ένας Γερμανός παντοπώλης τυμβωρύχος και αρχαιοκάπηλος τυχοδιώκτης ο Ερρίκος Σλίμαν, χρησιμοποιώντας την Ιλιάδα ως οδηγό, αψήφησε τη γελοιοποίηση των καθηγητών και ξέθαψε την Τροία!!!! Μπορούμε να ξεθάψουν τα αρχεία των διαστημοπλοίων από κάποια κλασικά έργα των αρχαίων αν κάποιοι το θελήσουν!!;!!
Μερικά παραδείγματα από τα έργα των αρχαίων συγγραφέων:
Π.Χ. 498 Επισκέψεις “… Κάστωρ και Πολυδεύκης παρατηρούσαν το στρατό μας με το άλογο … δεν ξεχνάμε ότι όταν οι Λοκροί που νίκησαν τους ανθρώπους του Κρότωνα σε μια μάχη στις όχθες του ποταμού Σγκρα, όπου και έγινε γνωστό την ίδια ημέρα κατά των Ολυμπιακών αγώνων. Οι φωνές των Φάουνς έχουν ακουστεί και οι θεότητες έχουν εμφανιστεί σε μορφές τόσο ορατές όπως έχουν υποχρεωθεί ο καθένας που δεν είναι παραφροσύνη χωρίς ασέβεια να ομολογήσουν την παρουσία των Θεών !!!! – Κικέρων, στη φύση των Θεών, Βιβλίο Ι, Χρ. 2
Π.Χ. 325: Επισκέψεις “Υπάρχουν στην ησυχία της νύχτας και οι δύο πρόξενοι λέγεται ότι έχουν επισκεφθεί από μια παράξενη οντότητα, έναν άνδρα ψηλότερο από το ανθρώπινο ανάστημα, και πιο μεγαλοπρεπής, ο οποίος δήλωσε ότι ο διοικητής του εναέριου στρατού….!!!!  ” – Ο Λίβυος, Ιστορία, Βιβλίο VIII, Χ. 11
Π.Χ. 223: “. Στο Aριμίνιουμ αναφέρει, ένα λαμπρό φως σαν την ημέρα έλαμψε έξω τη νύχτα!!!! Σε πολλά μέρη της Ιταλίας τρία φεγγάρια έγιναν ορατά στη διάρκεια της νύχτας”  Τρία φεγγάρια – Δίων Κάσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία, βιβλίο Ι
Π.Χ. 222: Τρία Φεγγάρια, “Επίσης, τρία φεγγάρια έχουν εμφανιστεί σε μια φορά, για παράδειγμα, στου προξένου της Γνάεους Δομέτιο και Γάιο Φάννιους.” – Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, βιβλίο ΙΙ, Χρ. 32
Π.Χ. 218:. Ο ουρανός είναι γεμάτος “Στην περιοχή Aμιτέρνο σε πολλά σημεία είχαν δει την εμφάνιση των ανδρών με λευκά ρούχα από μακριά και η σφαίρα του ήλιου μεγάλωσε δραματικά!!!! Μικρότερη όμως έγινε Στο Πραηνέστε, λαμπερό στον ουρανό Στο Άρπη μία ασπίδα στον ουρανό… φάνηκε να πετά!!!! Το φεγγάρι υποστήριξαν με τον ήλιο έγιναν ένα και κατά τη διάρκεια της νύχτας δύο φεγγάρια παρατηρήθηκαν!!!! Φαντάσματα πλοία εμφανίστηκαν στον ουρανό. ” – Ο Λίβυος, Ιστορία, Βιβλία ΧΧΙ-ΧΧΙΙ
Π.Χ. 217: “. Στο Φαλρί ο ουρανός φαινόταν να είναι κενός σε μια μεγάλη σχισμή και μέσα από το άνοιγμα ένα λαμπρό φως είχε λάμψει” σχισμή στον ουρανό – Ο Λίβυος, Ιστορία, Βιβλίο XXII, Χρ. 1
Το 214 π.Χ.: Οι άνδρες και ο Βωμός “Στο Χάντρια ένας βωμός εμφανίστηκε στον ουρανό και για αυτό τις μορφές των ανδρών άλλαξαν στα λευκά ρούχα.” – Julius Obsequens, Prodigiorum Libellus, Χρ. 66
Π.Χ. 163:. Ένα έξτρα Ήλιος “Στο υπάτου του Τιβέριου Γράκχος και Μάνιου Γιουβέντους στο Καπούα ο ήλιος φαινόταν και το βράδυ στο Φόρμις δύο ήλιοι υπήρξαν την ημέρα ο ουρανός ήταν φλεγόμενος!!!! Στην Κεφαλονιά μια τρομπέτα φάνηκε να ακούγεται από τον ουρανό… Υπήρξε μια βροχή της γης!!!! Μια ανεμοθύελλα γκρεμισμένα σπίτια και καλλιέργειες που επίπεδη στον τομέα του ουρανού. Με το βράδυ ένας φαινομενικός ήλιος έλαμπε στο Πισάηρουμ. ” – Obsequens, Prodigiorum, Κεφ. 114
Π.Χ. 122: “. Στη Γαλατία παρατηρήθηκαν τρεις ήλιοι αλλα και τρία φεγγάρια" Τρεις ήλιοι, τρία φεγγάρια – Obsequens, Prodigiorum, Χρ. 114
Π.Χ. 81: Χρυσή  μπάλα φώτις  “Κοντά Σπολέτσιουμ μια χρυσή χρώματος βολίδας έλασης έπεσε κάτω στο έδαφος, και αυξανόταν σε μέγεθος!!!! Φαινόταν να κινείται πάνω από το έδαφος προς τα ανατολικά και ήταν αρκετά μεγάλο για να κρύψει τον ήλιο.” – Obsequens, Prodigiorum, Χρ. 114
Π.Χ. 85: Φλεγόμενη Ασπίδα, – Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, βιβλίο ΙΙ, Χ “Στου υπάτου του Λούσιους Βαλέριου και Κάηους Μάριους μια φλέγον ασπίδα μετά των σπινθήρες σκέδασης έτρεξε κατά μήκος του ουρανού. "!!!! 34
Π.Χ. 66: “Στου προξένου της Γνάεους Οκτάβιος και ο Γάιος Σουετώνιος μια σπίθα φάνηκε να πέφτει από ένα αστέρι και να αυξηθεί σε μέγεθος καθώς πλησίαζε την Γη μετά να γίνει τόσο μεγάλη όσο το φεγγάρι που διέχεε ένα είδος θόλου φως της ημέρας. . και στη συνέχεια επίστρεψε στον ουρανό και μετατρέπεται σε ένα μικρό φως!!!! Αυτό είναι το μόνο ρεκόρ της εμφάνισής της, θεωρήθηκε από τον ανθύπατο Σειληνό και τη σουίτα του “-.. Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, Βιβλίο ΙΙ, Κεφ. 35
Π.Χ. 48: Κεραυνοί, Επισκέπτες “Κεραυνοί είχαν πέσει επάνω στρατόπεδο του Πομπήιου Η πυρκαγιά είχε εμφανιστεί στον αέρα πάνω από το στρατόπεδο του Καίσαρα και είχε πέσει πάνω στου Πομπήιου … Στη Συρία δύο νεαροί άνδρες ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της μάχης (στη Θεσσαλία) και εξαφανίστηκαν..!!!! ” – Δίων Κάσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία, βιβλίο IV
Π.Χ. 42: Τρεις ήλιοι “Στη Ρώμη φως έλαμψε τόσο έντονα στο σούρουπο όπου οι άνθρωποι σηκώθηκαν για να ξεκινήσουν τις δουλείες τους σαν μέρα που είχε ξημερώσει Στο Mαρτίνο τρεις ήλιοι είχαν γίνει αντιληπτοί περίπου την τρίτη ώρα της ημέρας, η οποίοι επί του παρόντος επέστησαν μαζί σε ένα. Ως μόνο μια σφαίρα. ” – Obsequens, Prodigiorum, Χρ. 130
Π.Χ. ?: ήλιοι, φεγγάρια, Σφαίρες “Πόσο συχνά η Γερουσία μας κάλεσε τις Ντασίμβρις να συμβουλευτούν τα βιβλία του Σίβυλλα: Για παράδειγμα, όταν δύο ήλιοι είχαν θεαθεί ή όταν τρία φεγγάρια είχε εμφανιστεί και όταν φλόγες της φωτιάς έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό ή σε αυτήν την άλλη φορά, όταν ο ήλιος εμφανισθεί μέσα στη νύχτα, και όταν θόρυβοι ακούστηκαν στον ουρανό, και ο ίδιος ο ουρανός φαινόταν να σκάσει, και παράξενες σφαίρες είχαν σημειωθεί σε αυτό ” – Κικέρων, Περί Μαντεία, Βιβλίο Ι, Χρ. 43
AD 70: Άρματα στον ουρανό “Στις 2l του Μαΐου ένα δαιμονικό φάντασμα της απίστευτου μέγεθος … Πριν το ηλιοβασίλεμα εμφανίστηκε στον αέρα πάνω από το σύνολο της χώρας άρματα με γνωστές ένοπλες δυνάμεις που κυλούσαν μέσα από τα σύννεφα και γύρω από τις πόλεις.” – Ιώσηπος, του Ιουδαϊκού πολέμου, Βιβλίο CXI
AD 193: Τρία νέα αστέρια “Τρία αστέρια … ξαφνικά ήρθα στη θέση γύρω από τον ήλιο, όταν ο αυτοκράτορας Ιουλιανός πρόσφερε την Θυσία εισόδου μπροστά από τη Σύγκλητο Αυτά τα αστέρια ήταν τόσο πολύ ξεκάθαρα που έκαναν την νύχτα μέρα κοιτάζοντας τους  στρατιώτες και επισημαίνοντας τους σε κάποιο άλλο “-… Δίων Κάσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία, Βιβλίο LXXIV
AD 217: Επίσκεψη της “Στη Ρώμη, εξάλλου, ένα` Πνεύμα >>, που έχει την εμφάνιση ενός άνδρα οδήγησε έναν γάιδαρο μέχρι το Καπιτώλιο και στη συνέχεια στο παλάτι που αναζητούσαν τον κύριό του, όπως ο ίδιος υποστήριξε και δηλώνοντας ότι ο Αντωνίνος ήταν νεκρός και ο Δίας ήταν πλέον αυτοκράτορας. Μετά τη σύλληψή του για αυτό  αποστέλλονται από τον Mατερμένιους και ο Αντωνίνος είπε, `πάω ως προσφορά σας, αλλά δε θα αντιμετωπίσω αυτόν τον αυτοκράτορα, αλλά έναν άλλο. >> Και όταν έφτασε στην Καπούα εξαφανίστηκε “-. Δίων Κάσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία
Οι παραπάνω αναφορές είναι μόνο ένα δείγμα των διαθέσιμων αυτής της στιγμής στοιχείων!!!! Σκεφτείτε μόνο τέσσερις συγγραφείς: Ιούλιος Oμπσέκουενς κατέγραψε 63 ουράνια φαινόμενα!!!! Ο Λίβυος, 30!!!! Ο Πλίνιος, 26!!!! Ο Δίων Κάσιος, 14!!!! Κικέρων, 9!!!!
.Ένας σύγχρονος ιστορικός περιγράφει δύο γυαλιστερές ασπίδες πετούσαν αφήνοντας φωτιά γύρω από τα χείλη, έκαναν καταδύσεις επανειλημμένα στις στήλες του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ινδία, αφηνιάζοντας τα άλογα και τους ελέφαντες, και στη συνέχεια επίστρεψε στον ουρανό!!!!!
Θα υπενθυμίσω ότι ο Ρωμύλος βάρυνε στον ουρανό με μια δίνη, ενώ αποφανθεί επί τον Παλατίνο Λόφο, ότι ο διάδοχός του Νουμάς Πομίλλιους, χρησιμοποίησε μαγικά όπλα, ότι ο Λίβυος, Πλίνιος ο Πρεσβύτερος, είχαν μιλήσει για μυστηριώδεις φωνές, ουράνιες τρομπέτες ( όπως οι παράξενοι ήχοι ανά τον κόσμο αν δεν γνωρίζεται για αυτό μπορείτε να διαβάστε το άρθρο που έχω αναρτήσει ΕΔΩ ), οι άνδρες, με λευκά ρούχα να αιωρούνται σε αερόπλοια, πολλοί ήλιοι και φεγγάρια μαζί, ξαφνικά νέα αστέρια, και υπεράνθρωπες εμφανίσεις είναι σαν κάποιος να αισθάνεται ότι διαβάζει τα θαύματα της Αγίας Γραφής!!!!
Και όμως είναι όλα αλήθεια τις οποίες δεν μαθαίνουμε στα σχολεία εσκεμμένα διότι οι Δρακόντειοι μας θέλουν ως πρόβατα προς την σφαγή ήρεμα και ωραία!!!! Δεν τελείωσα με αυτό το άρθρο επειδή θα γράψω πολλά μα πάρα πολλά θα το πάμε άρθρο, άρθρο, τώρα ξεκίνησα θα επανέλθω με το part2!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-ta-akros-aporrita-mistika-pou-den-theloun-na-mathete-part-1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters