Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος και οι 3 Πύλες



«Οι βασικές Αρχές της Αλήθειας είναι επτά και  εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια, κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι 3 Πύλες του Ναού θα ανοίξουν». Και τότε δομείτε η τέταρτη Πύλη που αυτόματα οδηγεί στην 5η  Πύλη.


Εμείς δεν είμαστε τίποτε άλλο από ένα πιστό αντίγραφο του Σύμπαντος. Μέσα μας ρέει και αναδομείτε συνεχώς και αναδημιουργείτε κομμάτι του σύμπαντός. Δεν είμαστε ένα ξεχωριστό κομμάτι του, αλλά ένα απόσπασμά του.
Από τη στιγμή που η ψυχή φεύγει από το σώμα και ταξιδεύει στους Συμπαντικούς δρόμους για να λάβει τις διαδρομές της επόμενης ενσάρκωσης τότε καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ανήκουμε απόλυτα σε αυτό το συμπαντικό μεγαλείο. Απλώς ο λόγος που εμείς έχουμε χάσει τη σύνδεση αυτή με τη κεντρική μας μονάδα είναι γιατί έχουμε γαντζωθεί καθ’ όλα στην ύλη. Όχι δεν εννοώ όλα μας τα αντικείμενα, αλλά το σώμα μας το οποίο το χειριζόμαστε ως αντικείμενο και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Οπότε αφού κάποιος χειρίζεται το σώμα του ως αντικείμενο λογικό είναι ύστερα να είναι απόλυτα εγκλωβισμένος μέσα σε ένα υλικό στάτους, να τυφλώνεται και να βλέπει μόνο ύλη. Μία ύλη που τον καθορίζει απόλυτα για το είμαι του και για τα δεν είμαι του.  

Όμως είτε το θέλουμε είτε όχι, είμαστε ένα κομμάτι του σύμπαντος λοιπόν, όπου επειδή το σύμπαν έχει μία μελωδική- αρμονική στάση κυκλικής δομής και διαδρομής και τίποτε δεν υπάρχει τυχαία εκεί πάνω. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Το σύμπαν κατά μία έννοια περιμένει εμάς να εναρμονιστούμε μαζί του και έτσι να συμπλεύσουμε κάποια στιγμή στην απόλυτη διαδρομή χορού- χώρου. Το σύμπαν μας έδωσε εφτά Νόμους, οι οποίοι είναι απαράβατοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους βιώσει κάποιος. Το βιώνω με το βιώνω έχει μία διαφορά. Δηλαδή αυτός που είναι εναρμονισμένος με το Σύμπαν και κρατάει την μελωδική του δομή έχει και άνοδο γενικά και ειδικά. Αυτός όμως που πάει αντίθετα με τους Νόμους αυτούς πάλι γενικά και ειδικά θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα βιώματα.
Αφού λοιπόν εμείς είμαστε ένα πιστό αντίγραφο του Σύμπαντος αυτές οι Αρχές υπάρχουν απόλυτα μέσα στο σώμα μας. Αυτές μας οδηγούν ανάλογα με την δική μας εκπομπή στάση.
Οι εφτά παρακάτω νόμοι λοιπόν είναι όλοι τους μαζεμένοι στο κεφάλι μας και από εκεί μεταφέρονται σε όλο μας το σώμα. Που ανάλογα τον χειρισμό τους είτε θα ανοίξουν οι 3 Πύλες για να αποκτήσουμε την ανέλιξη που είναι σύμμετρη με του σύμπαντος, είτε θα τις κλείσουμε και θα υποστούμε τις συνέπειες του πόνου, του ολέθρου και τις απώλειας. Η μία ιδέα είναι να κλείσουμε για άλλη μία φορά τα μάτια μας και τα αφτιά μας στις ευγενείς αυτές αλήθειες και η άλλη ιδέα είναι να κάνουμε τα βήματα που θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη ΘέΩση. Το αν και πότε κάθε άνθρωπος θα κάνει την δική του έρευνα είναι αποκλειστικά στο δικό του θέλω και στην δική του αντίληψη. Γιατί κάθε μορφή έρευνας όπως προς τον δρόμο της αλήθειας θέλει αφοσίΩση για να υπάρξει το ανέβασμα της σκάλας.
Αφού λοιπόν και οι 7 Νόμοι- Αρχές της αλήθειας είναι μέσα μας και ξεκινούν από το κεφάλι μας- ουρανό- θόλο ας τις δούμε μία- μία αναλυτικά. 

«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή). Το Παν είναι ο Λόγος λέει η πρώτη αρχή. Το Παν, ξέρουμε πολύ καλά τι είναι για όλους μας η λέξη Παν, το όλο. Το Α και το Ω που βασίζεται ολόκληρη η δημιουργία. Αφού το Παν είναι ο Λόγος, ο Λόγος τι άλλο μπορεί να είναι πέρα από τη σκέψη ? Η σκέψη λοιπόν είναι το Παν. Κάθε τι βασίζεται και στηρίζεται σε αυτή την διαδρομή την Νοητική. Μία σκέψη που γεννιέται από εκεί από το συμπαντικό μας κεφάλι. Όλη μας η ζωή δομείται και συνεχίζεται σύμφωνα με το Όλο μας, τις σκέψεις μας.

«Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω».(Δεύτερη Αρχή). Αφού λοιπόν η σκέψη μας είναι το παν και το παν είναι στο κεφάλι μας. Ανάλογα με τη δονητική της σκέψης θα δημιουργηθεί και το κάτω. Ποιο κάτω ? Το κάτω μέρος του σώματος μας και φυσικά η αντανάκλασή αυτού στην ζωή μας. Κάθε μας σκέψη λοιπόν είναι αυτή που θα καθορίσει τη σωματική μας ισορροπία ή ανισορροπία και τη ζωή μας αντίστοιχα.

«Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται». (Τρίτη Αρχή). Φυσικά τίποτε δεν είναι ακίνητο. Μέσα στο κεφάλι μας όλα κινούνται μονίμως και με ρυθμούς ξέφρενους και μάλιστα με αρμονία. Έτσι τουλάχιστον ήταν η δομή μας, η αρχή του σώματός μας και του νοητικού μας περιβάλλοντος.  

Τι έχουμε κάνει εμείς προς αυτό το κομμάτι το ξέρουμε όλοι μας, έχουμε βάλει το μυαλό μας να δουλεύει σε ρυθμούς τρέλας, όχι κατά λάθος αλλά κατ’ επιλογή. Λες και βάλαμε στοίχημα να το ξεπαστρέψουμε. Του φορτώσαμε τόσες υποχρεώσεις με στόχο την εξόντωσή του. Και όχι μόνο αυτό, όχι μόνο εμείς το επιλέξαμε αυτό το «τοπίο», αφού του ορίσαμε τέτοιους ρυθμούς τρέλας, ύστερα κάνουμε παράπονα ότι δεν αντέχουμε. Τι δεν αντέχουμε άραγε ? Μα αυτά που λίγο καιρό πριν εμείς τα ψάχναμε και τα θέλαμε στη ζωή μας. Ο Νους μας το νοητικό μας αυτό επίπεδο μας δόθηκε άδειο- κενό από την Ανώτερη Αρχή, τον Θεό και μας δόθηκε άδειο επί σκοπό. Για να το γεμίσουμε εμείς με χρήσιμες πληροφορίες μέσα από την αγάπη, το σεβασμό και την αρμονία. Αφού το γεμίσαμε όμως εμείς με υποχρεώσεις ύστερα δεν μας αρέσει και κάνουμε προσπάθειες για να το αδειάσουμε. Η τρέλα πάνω στην τρέλα δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό, παρόλο που είδαμε εμείς οι «μεγάλοι» και «ώριμοι» άνθρωποι ότι όλο αυτό τελικά ήταν ένα τεράστιο λάθος που κάναμε, συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τα παιδιά μέσα στο ίδιο καζάνι. Μια που βράσαμε εμείς να βράσουν κι εκείνα. Μα όταν κάποιος έχει δει ότι έχει βάλει τα χέρια του και έχει βγάλει τα μάτια του και «καίγεται» από μόνιμους πόνους της αυτοδημιουργίας του, προσπαθεί να αποτρέψει τον διπλανό του από το να πέσει τις ίδιες παγίδες- τρόμου. 

 Γιατί όλα όσα βιώνουμε είναι μέσα από τη δική μας διαδρομή μυαλό, μέσα από τις δικές μας επιλογές, μέσα από τις σκέψεις μας οι οποίες έχουν μετατραπεί σε θηλιές που μας πνίγουν κάθε μέρα και περισσότερο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν είμαστε στην αντίθετη μεριά από το Σύμπαν και την αρχή αυτή. Έχουμε φυσικά κίνηση μέσα στο κεφάλι μας, αλλά τη λάθος κίνηση. Δεν είναι αυτή αρμονική κίνηση αλλά ένας θόρυβος. Ένας θόρυβος ο οποίος απορυθμίζει όλο το υπόλοιπο μας σώμα και το οδηγεί στην απόλυτη τοξικότητα, την νευρικότητα και γενικά στην ασύμμετρη κινητική δονητική του σύμπαντος.
Συνεχίζεται…

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters