Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Έπεσε στο νερό το νέο Πολεμικό Σκάφος των Καταδρομών! (made in Greece) (φώτο)

6jqmqau

Το νέο Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου Ελληνικής Κατασκευής

 Εβδομάδα αισιόδοξων ειδήσεων για το ΠΝ αυτή που διανύουμε, καθώς μετά τις άκρως επιτυχημένες δοκιμές μεγίστου βάθους κατάδυσης που εκτέλεσε το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ και τα εξαιρετικά, μέχρι τώρα, αποτελέσματα των δοκιμών εν καταδύσει που εκτελεί το Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ ήρθε να προστεθεί ακόμη μία σημαντική είδηση.

zwsj2OO

 Σύμφωνα με στοιχεία που αποδέσμευσε το ΓΕΝ και πρωτοδημοσιεύτηκαν στα Παραπολιτικά, τους τελευταίους έξι μήνες αναπτύσσεται και δοκιμάζεται πλέον εντατικά το πρώτο Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου (ΣΑΠ) που σχεδιάστηκε από το Πολεμικό Ναυτικό για τις ανάγκες της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών, στα πλαίσια το προγράμματος «ΩΚΥΑΛΟΣ».
Το αυτό πρόγραμμα αφορά στη ναυπήγηση ενός πρωτότυπου ταχύπλοου σκάφους, η σχεδίαση και κατασκευή του οποίου έχει γίνει υπό το συντονισμό του ΠΝ, από Ελληνικές εταιρείες και με υλικά που κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Το πρωτότυπο αυτό σκάφος, που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, έχει συνολικό μήκος που δεν ξεπερνά τα 14 μέτρα, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, έχει μεγάλη αυτονομία, ενώ μπορεί να επιχειρεί και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. phpthumb_generated_thumbnailpng1
Έχει τετραμελές πλήρωμα, μεταφέρει ένα στοιχείο βατραχανθρώπων, καθώς και πλήρη εξοπλισμό μάχης, ενώ άξιο μνείας είναι το ρομποτικό σύστημα εδράσεως, κινήσεως, κατευθύνσεως, τηλεχειρισμού και σκοπεύσεως Ελληνικής εταιρείας (Soukos Robots) για πολυβόλο έως 0,50 τύπου Browning ή βομβιδοβόλο των 40 χιλιοστών.
Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με απόλυτη επιτυχία. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δοκιμών του «ΩΚΥΑΛΟΣ» σε επιχειρησιακές συνθήκες (και αφού οι αρμόδιοι επιτελείς προχωρήσουν σε αξιολόγηση και τυχόν διορθωτικές προτάσεις) θα ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής προκειμένου να αντικατασταθούν σταδιακά τα υπάρχοντα, παλαιά ΣΑΠ. Επιπλέον, για λόγους ομοιοτυπίας και οικονομίας, αντί της συνήθους έως τώρα πρακτικής της ξεχωριστής επιλογής από τον κάθε Κλάδο, το εν λόγω σκάφος αναμένεται να καλύψει και τις ανάγκες των Μοιρών Αμφίβιων Καταδρομών του Στρατού Ξηράς
 .1BPRCQ7
e-amyna.com

kerberos-hellas
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters