Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Έπεσε στο νερό το νέο Πολεμικό Σκάφος των Καταδρομών! (made in Greece) (φώτο)

6jqmqau

Το νέο Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου Ελληνικής Κατασκευής

 Εβδομάδα αισιόδοξων ειδήσεων για το ΠΝ αυτή που διανύουμε, καθώς μετά τις άκρως επιτυχημένες δοκιμές μεγίστου βάθους κατάδυσης που εκτέλεσε το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ και τα εξαιρετικά, μέχρι τώρα, αποτελέσματα των δοκιμών εν καταδύσει που εκτελεί το Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ ήρθε να προστεθεί ακόμη μία σημαντική είδηση.

zwsj2OO

 Σύμφωνα με στοιχεία που αποδέσμευσε το ΓΕΝ και πρωτοδημοσιεύτηκαν στα Παραπολιτικά, τους τελευταίους έξι μήνες αναπτύσσεται και δοκιμάζεται πλέον εντατικά το πρώτο Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου (ΣΑΠ) που σχεδιάστηκε από το Πολεμικό Ναυτικό για τις ανάγκες της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών, στα πλαίσια το προγράμματος «ΩΚΥΑΛΟΣ».
Το αυτό πρόγραμμα αφορά στη ναυπήγηση ενός πρωτότυπου ταχύπλοου σκάφους, η σχεδίαση και κατασκευή του οποίου έχει γίνει υπό το συντονισμό του ΠΝ, από Ελληνικές εταιρείες και με υλικά που κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Το πρωτότυπο αυτό σκάφος, που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, έχει συνολικό μήκος που δεν ξεπερνά τα 14 μέτρα, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, έχει μεγάλη αυτονομία, ενώ μπορεί να επιχειρεί και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. phpthumb_generated_thumbnailpng1
Έχει τετραμελές πλήρωμα, μεταφέρει ένα στοιχείο βατραχανθρώπων, καθώς και πλήρη εξοπλισμό μάχης, ενώ άξιο μνείας είναι το ρομποτικό σύστημα εδράσεως, κινήσεως, κατευθύνσεως, τηλεχειρισμού και σκοπεύσεως Ελληνικής εταιρείας (Soukos Robots) για πολυβόλο έως 0,50 τύπου Browning ή βομβιδοβόλο των 40 χιλιοστών.
Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με απόλυτη επιτυχία. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δοκιμών του «ΩΚΥΑΛΟΣ» σε επιχειρησιακές συνθήκες (και αφού οι αρμόδιοι επιτελείς προχωρήσουν σε αξιολόγηση και τυχόν διορθωτικές προτάσεις) θα ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής προκειμένου να αντικατασταθούν σταδιακά τα υπάρχοντα, παλαιά ΣΑΠ. Επιπλέον, για λόγους ομοιοτυπίας και οικονομίας, αντί της συνήθους έως τώρα πρακτικής της ξεχωριστής επιλογής από τον κάθε Κλάδο, το εν λόγω σκάφος αναμένεται να καλύψει και τις ανάγκες των Μοιρών Αμφίβιων Καταδρομών του Στρατού Ξηράς
 .1BPRCQ7
e-amyna.com

kerberos-hellas
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters