Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ακόμη και Σάββατο ανοιχτή η Βουλή για να περάσουν… ό,τι προλάβουν...

Λευτέρης Γαλανός.
Σε ... προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το Κοινοβούλιο καθώς η κυβέρνηση τρέχει να τακτοποιήσει (με νομοσχέδια και τροπολογίες) τις τελευταίες νομοθετικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, προκειμένου να αποκομίσει εκλογικά οφέλη στο ισχυρό πλέον ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες.
Ενδεικτικό της κυβερνητικής βιασύνης είναι το γεγονός ότι ανάμεσα
στις δύο ψηφοφορίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας (η πρώτη
είναι αύριο Τετάρτη - η δεύτερη την επόμενη Τρίτη) θα υπάρχει πλήρες
νομοθετικό έργο ακόμη και το Σάββατο (!), ημέρα κατά την οποία παραδοσιακά
η Βουλή δεν λειτουργεί.

Το πρόγραμμα όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο στη Διάσκεψη των Προέδρων
έχει ως εξής:

- Το νομοσχέδιο για το ΕΣΠΑ θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος
σε μία συνεδρίαση, την Πέμπτη, μία μέρα μετά την πρώτη ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή.

- Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα - Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις θα ψηφιστεί σε δύο συνεδριάσεις (Παρασκευή και Σάββατο).

- Ακόμη και τη Δευτέρα (μία μέρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για τον ΠτΔ) η Βουλή θα συνεδριάσει σε μέρα μάλιστα κοινοβουλευτικού ελέγχου προκειμένου να ψηφίσει ένα ακόμη νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο πιθανολογείται ότι θα λειτουργήσει ως "πλατφόρμα" για την κατάθεση των τροπολογιών της τελευταίας στιγμής.
Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν τι στιγμή που τα βλέμματα, ακόμη και από το εξωτερικό, θα στραμμένα στη Βουλή για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έως αυτή τη στιγμή έχουν ζητήσει από το γραφείο τύπου του κοινοβουλίου, άδεια για δορυφορική σύνδεση 14 κανάλια από Ευρώπη και Αμερική, ενώ 8, μεταξύ των οποίων και ένα ιαπωνικό, ζήτησαν άδεια να καλύψουν με δικά τους συνεργεία τη διαδικασία εκλογής.





topontiki.gr 
http://ideopigi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_910.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters