Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τι δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για την "κατάρριψη" τουρκικού F 16

Image
Αποστάσεις από την οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το F 16 του έπεσε στο Αιγαίο το 1996 κρατά ο υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας. Ο Γιλμάζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν το υπουργείο Άμυνας θα στηρίξει την οικογένεια του πιλότου η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και ζητά και την σύλληψη Έλληνα πιλότου. Απάντησε ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η οικογένεια είναι εκτός των ενεργειών που έκανε η κυβέρνηση για το θέμα. Επισήμανε μάλιστα ότι μετά από αίτημα της οικογένειας για τον εντοπισμό του F 16 του Ναϊλ Ερντογάν έγινε μεγάλη επιχείρηση χωρίς όμως να βρεθεί τίποτα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε προσφερθεί για την παροχή οποιασδήποτε ελληνικής βοήθειας προς την τουρκική πλευρά.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε ότι και ο ίδιος παρακολουθεί το θέμα που ανακινεί η οικογένεια από τον Τύπο αλλά πρόσθεσε ότι είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί τώρα το υπουργείο και τις τουρκικές ΕΔ.


onalert
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/f-16_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters