Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ, ΝΕΚΡΟΥΣ, ΟΡΓΗ & ΜΙΣΟΣ

Η κίνηση - ματ Σαμαρά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα έχει θεσμικά χαρακτηριστικά και θα απευθύνεται κυρίως σε μικρά κόμματα και κατά βάση στην ΔΗΜΑΡ.
Με την απόφαση αυτή ο κ. Σαμαράς αναμένεται να πιέσει αρκετά τον Φώτη Κουβέλη ως προς την επιβίωση του κόμματός του. Σε πέντε βουλευτές που ψήφισαν παρών στην δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ποντάρει η κυβέρνηση για το "ναι" τους στην τρίτη ψηφοφορία....

Παρά το γεγονός ότι όλοι τους έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν παρών και στην τρίτη, ο χρόνος είναι πολύς μέχρι την τελευταία ψηφοφορία και πολλά μπορεί να γίνουν μέχρι τις 29/12.
Πρόκειται για τους βουλευτές: Βασίλη Καπερνάρο, Βύρωνα Πολύδωρα, Θωμά Ψύρρα, Μίμη Ανδρουλάκη, Νίκη Φούντα και Πέτρο Τατσόπουλο.
Πιο σίγουροι απ' όλους για το "ναι" θεωρούνται ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τις πολιτικές του ρίζες, ο Βασίλης Καπερνάρος ο οποίος το έχει αφήσει ανοικτό αλλά και οι Νίκη Φούντα και Θωμάς Ψύρρας που θεωρούνται ξένα σώμα πλέον στην ΔΗΜΑΡ. Η μεν Νίκη Φούντα ανεξαρτητοποιήθηκε, ενώ μυστήριο παραμένει αν το ίδιο έπραξε και ο Θωμάς Ψύρρας.
Σήμερα, η κυβέρνηση βρέθηκε με συν 8 ψήφους και αναζητεί άλλους 12 για να την στηρίξουν για την αποφυγή των εκλογών.
Όπως και να' χει η κυβέρνηση θα εκλέξει Πρόεδρο μόνο με ψήφους από την ΔΗΜΑΡ  και τους ΑΝΕΛ και αυτό θα γίνει μόνο αν η κίνηση ματ που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς θα πείσει τους αρχηγούς των μικρών αυτών κομμάτων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_699.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters