Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ…

δικαιόσυνη 
Βασίλειος Σωτήρας Το άρθρο 4 του Ν.147/1914 ορίσθηκε, εκτός άλλων, ότι τα των συγγενικών δεσμών των Ισραηλιτών και Μουσουλμάνων, διέπονται υπό του ιερού αυτών νόμου και κρίνονται υπ” αυτών.
Kατά το άρθρο 28 παράγ. 1 του Συντάγματος αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού Ελληνικού δικαίου και υπερισχύει κάθε αντίθετης διάταξης νόμου.
Ποιά η σχέση της διάταξης αυτής με τα κληρονομικά των ιδιοκτητών της ΕτΕ;
Λέτε να πάει βαθιά η χαραγματιά που ανοίγει; Μέχρι που θα φτάσει η ζήτηση αποζημίωσης των Ελλήνων;
Δείτε και μια απόφαση του Αρείου Πάγου (2013) που βασίζεται σε αυτό το νόμο: http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=N175H12AC1HW9AVJ5GBRXZFM1UDD6D&apof=1862_2013

http://alfeiospotamos.gr/?p=11069

 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters