Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δεν θα φύγουν εάν δεν υπογράψουν και τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου»…

Και ενώ βιώνουμε την περίοδο της απόλυτης υποταγής στα ξένα συμφέροντα, δεν έχει προηγούμενο η νέα επιχείρηση
Γράφει ο Μαγια
Μην εκπλήσσεστε και μην εξανίστασθε με την τυφλή υποταγή του δίδυμου της συμφοράς, Σαμαρά – Βενιζέλου, στις νέες αξιώσεις της τρόικας μετά τους λεονταρισμούς για το τέλος των Μνημονίων.

Αυτός είναι ο ρόλος των πειθήνια υπάκουων κυβερνήσεων, των δουλοπρεπών συνεργατών των επικυρίαρχων. Ρόλος μαριονέτας, ώστε να νομιμοποιούν και να εφαρμόζουν τις θρασύτατες, προκλητικές, ταπεινωτικές και αποικιοκρατικές απαιτήσεις των δανειστών.

Ναι σε όλα, χωρίς προσχήματα και αστερίσκους. Όλα εις βάρος των πολιτών. Όλα υπέρ των δανειστών.

Τι κι αν έχουν γίνει ρόμπες ακομβίωτες. Τι κι αν τους συμπεριφέρονται σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Όχι, δεν έχουν τσίπα!

Θα δεχτούν, όπως μονότονα επαναλαμβάνουμε, όλες τις απαιτήσεις των δανειστών για νέο αίμα. Θα υπογράψουν και τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου». Θα τελειώσουν μέχρι κεραίας τη «δουλειά», που...
ανέλαβαν. Δεν θα φύγουν εάν δεν ολοκληρώσουν την καταστροφική αποστολή τους.
Η Ελλάδα είναι η μόνη μνημονιακή χώρα, η οποία έχει αυτή την κατάπτυστη αντιμετώπιση από τους δανειστές.
Και ενώ βιώνουμε την περίοδο της απόλυτης υποταγής στα ξένα συμφέροντα, δεν έχει προηγούμενο η νέα επιχείρηση εκβιασμού, εξαπάτησης και υποταγής του λαού, από τους γκεμπελίσκους της Διαπλοκής. Βαφτίζουν «εθνική ανάγκη και πατριωτικό καθήκον» τα συμφέροντα των αρπαχτικών και την αποσάθρωση της κοινωνίας και της χώρας.

Είναι προφανές ότι απευθύνονται τους αχαρακτήριστους Γραικύλους, κατά την εσαεί επίκαιρη ρήση του Αλ. Παπαδιαμάντη.

Εξ ου και η επιμονή τους στα καταγέλαστα φληναφήματα περί «σκληρών διαπραγματεύσεων», που …υπονομεύει ο ΣΥΡΙΖΑ (το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;…).

Η χώρα οδηγείται σε καταστροφή με ανείπωτες διαστάσεις.

Σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο έλαχε το ραντεβού με την Ιστορία, έχει χρέος να βγει από την Κουμουνδούρου, για να συναντήσει την κοινωνία!

Να καταστήσει υπόθεση του βαρυγκωμούντος λαού την οικοδόμηση μιας ευρείας δημοκρατικής, προοδευτικής, ριζοσπαστικής συμμαχίας, ικανής να διεκδικήσει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, συγκροτώντας μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας και κοινωνικής σωτηρίας, που θα επαναφέρει την αξιοπρέπεια, την ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλη μας.

Θα το επαναλάβουμε: Μόνο τότε, με τον λαό συμμέτοχο, οι αδίστακτοι Τροικανοί θα αναγκασθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όχι με τους υποτακτικούς τους, αλλά με ακηδεμόνευτους, συγκροτημένους και αποφασισμένους εκπροσώπους της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Από paradrasi 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters