Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Από παντού μας “αρμέγουν”! ΕΒΑΛΑΝ στο μάτι τα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ!

Οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ εχουν βάλει χέρι σε ό,τι Ελληνικό υπάρχει! Μας κόβουν το ένα , μας αρπάζουν το άλλο, μας τα παίρνουν από παντού και δεν μιλάει κανείς. Την κότα οι περισσότεροι…. Μούγκα !
Από παντού μας τα παίρνουν οι φωστήρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι οποίοι αποδεικνύονται εξόχως… εφευρετικοί στο να μας μαδάνε!
Τι νομίζετε ότι βρήκαν τώρα; Είδαν ότι τώρα με την κρίση ο κοσμάκης παίρνει πλέον μοτοποδήλατα κι όχ, μοτοσυκλέτες, και σκέφτηκαν να τα πάρουν κι απ’ αυτούς τους – στη συντριπτική τους πλειοψηφία- φουκαράδες, όπως διαβάσαμε στο ethnikismos.net
Έτσι, σοφίστηκαν το εξής εισπρακτικό κόλπο: όσοι έχουν διπλώματα οδήγησης μοτοποδηλάτου, χορηγηθέντα από τις Υπηρεσίες της Τροχαίας (δηλαδή σχεδόν όλοι…) είναι υποχρεωμένοι να τα αλλάξουν μέχρι την 18/01/2014, στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών, μαζί με ένα κάρο δικαιολογητικά (αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου, αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, φωτογραφία τύπου διαβατηρίου). Ποιος ο λόγος της αντικατάστασης; Για να πληρώσουν το σχετικό παράβολο!

(ΥΓ) 1: Ασφαλής πρόβλεψη: επειδή –λόγω κρίσης- έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα ποδήλατα, το επόμενο εισπρακτικό μέτρο των αθεόφοβων αρπαβούτηδων θα έχει να κάνει μ’ αυτά. Πιθανολογώ ότι θα γίνουν υποχρεωτικά όλα αυτά που ισχύουν για τα μεγαλύτερα οχήματα, δηλαδή οι πινακίδες κυκλοφορίας, η άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμα και η ασφάλεια!

(ΥΓ) 2: Και μετά, σειρά έχουν τα… πατίνια!
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_3214.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters