Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ελλάς - Σαμαράς. Ακόμη δύο νεκροί στη Σάμο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Στο προσκήνιο και μάλιστα με τρόπο τραγικό έρχεται για μια ακόμη φορά η έλλειψη ασθενοφόρων στη Σάμο, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, που θα μπορούσαν ίσως να έχουν σωθεί εάν είχαν μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα, όταν το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού, δέχεται κλήση για σοβαρό περιστατικό με καρδιακό επεισόδιο 65χρονου άνδρα στην περιοχή του Πυθαγορείου.
Κατά τη μετάβαση του επανδρωμένου ασθενοφόρου στο συμβάν, γίνεται παράλληλη κλήση... για σοβαρό τροχαίο στην ίδια περίπου περιοχή (Φανάρια προς Ηραίον), όπου 51χρονη γυναίκα, αναβάτης ποδηλάτου, έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το i-samos.gr.
Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιλέγει να αλλάξει πορεία και να παραλάβει την 51χρονη γυναίκα και να την μεταφέρει άμεσα και σοβαρά τραυματισμένη, στο νοσοκομείο του νησιού. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα κατά τη μεταφορά της δεν αντέχει και υποκύπτει στα τραύματά της.
Το προσωπικό του ασθενοφόρου άμεσα επιστρέφει να παραλάβει τον 65χρονο άνδρα με το καρδιακό επεισόδιο στην ίδια περιοχή, αλλά κατά την άφιξη τους στο σημείο, ο άτυχος άνδρας έχει ήδη υποκύψει.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_496.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters