Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες της Γης...


Martin McDarrenMartin McDarren
Ενώ υπάρχουν δεκάδες ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν τους ολυμπιακούς αγώνες, πρακτικά κανένα απ’ αυτά δεν συζητά παρα τα τυπικά διαδικαστικά και το λούστρο της επιφάνειας των «παιχνιδιών». Στην πραγματικότητα, κανένας σκηνοθέτης ή παραγωγός, δεν ξεπέρασε ποτέ το σύνδρομο των “Games”.
Το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» είναι μια κοινωνικά συμμετοχική ταινία της DeepGreece, για τον πραγματικό Ολυμπισμό και το αρχαίο πνεύμα των Ελλήνων.
Αυτή η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ του ΑΓΩΝΑ και του παιχνιδιού, δεν καταδείχτηκε ποτέ. Κανένας ως τα τώρα, δεν τόλμησε να αντιμετωπίσει την αιώνια θέρμη αυτής της διάπυρης αλήθειας κι ακόμα περισσότερο δεν την κοινοποίησε ποτέ έξω από έναν στενό κύκλο ανθρώπων...
Η ανθρώπινη και πνευματική πλευρά του μεγαλύτερου πολιτιστικού και πολιτισμικού γεγονότος της πανανθρώπινης Ιστορίας μένει, εσκεμμένα ίσως, θαμμένη κάτω από τα ερείπια της Αρχαίας Ολυμπίας και κανείς δεν τολμά να ξανανάψει αυτή την ιερή φλόγα. Την πραγματική φλόγα του ολυμπισμού των Ελλήνων.
Η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ) DeepGreece, αποφάσισε με την ταινία ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ να κάνει ακριβώς αυτό, να αποκαλύψει την βαθιά και μέχρι σήμερα, απροσπέλαστη Ιστορία… Τον αγώνα των Ελλήνων ανθρώπων, να ξεπεράσουν τα φυσικά όρια της σάρκας και της ανθρώπινης θέλησης. Τους νικητές, που σε αντίθεση με τις μέρες μας, ήταν πραγματικοί ήρωες και αντιμετωπίζονταν με το σεβασμό που άρμοζε σε αυτούς που κατάχτησαν τη θέωση.
Ξέρω ότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι για αυτή τη δόξα και τις τιμές, αλλά επίσης ξέρω ότι κανείς δεν θέλησε και δεν τόλμησε να αντιμετωπίσει το πολιτικό κατεστημένο και τις παντοδύναμες επιτροπές, για να συζητήσει το γιατί και το πώς. Να πει την Ανθρώπινη αλήθεια και το δράμα που κρύβουν πίσω τους οι ιστορικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης και οι μεγαλόπρεπες ιλουστρασιόν τελετές.
Κανένας δεν θέλησε να αντισταθεί στο ψέμα και να πει την αλήθεια για αυτούς τους αιμοσταγείς πολιτιστικούς εγκληματίες που σταμάτησαν βίαια τους αγώνες της Ολυμπίας και τα ελευσίνια μυστήρια… για αυτούς που έφεραν το βαθύ σκοτάδι του μεσαίωνα σε όλη την Ευρώπη και έπνιξαν στο αίμα του τον Ελληνικό πολιτισμό... το μέλλον μας και την πραγματική, ρηξικέλευθη εξέλιξη του ανθρώπου.
ΚΙ αυτή η απόφασή μου είναι φορτίο που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του. Αλλά κανένας ως τα τώρα, δεν είχε όλους εσάς να τον υποστηρίξουν…
Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην κοινωνική συμπρακτική παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας «Ευ Αγωνίζεσθαι»
υπάρχει ένας προϋπολογισμός εξόδων και αναγκών που πρέπει να καλυφθεί για να υλοποιηθεί η ταινία και υπάρχει μια λύση που μοιάζει μονόδρομος... Η χρηματοδότηση από επίσημους και κρατικούς φορείς…
Αλλά οι μονόδρομοι είναι κακό…
Έτσι λοιπόν, γκρεμίζω τα στεγανά που φυτρώσανε γύρω μου κι απευθύνομαι σε σας, τους Έλληνες. Τους ανθρώπους που οι πρόγονοί τους έχτισαν όλα όσα μεθοδικά γκρεμίζουν τώρα οι βάρβαροι.
Θα μπω ασπίδα μπροστά στη λαίλαπα της άγνοιας… αλλά χρειάζομαι όλους εσάς, να γίνετε το χέρι που θα κρατήσει αυτή την ασπίδα όρθια ενάντια στα χτυπήματα αυτού του φρικαλέου εχθρού.
Και θα χτυπήσουν άγρια και άνανδρα… με κάθε μέσον, θεμιτό κι αθέμιτο. Θα προσπαθήσουν να συνθλίψουν εμένα και όσα παλεύω, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν για οτιδήποτε ανατέλλει ελληνικό εδώ και αιώνες.
Μα κακότυχο για αυτούς, είμαι φτιαγμένος από Ατσάλι… Ατσάλι, σκληρό… βαμμένο βαθιά με την αγάπη μου για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Θα σταθώ όρθιος και θα περάσω μέσα απ’ τις ορδές του έξαλλου βαρβαρισμού.
Μα το χέρι που με κρατά μπροστά, πρέπει να είναι των Ελλήνων.
Θέλω στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ οι χορηγοί να είναι πολλοί με λίγα, από σας… κι όχι ελάχιστοι, με πολλά από κείνους.
Αυτή την επιστολή την γράφω σε πρώτο πρόσωπο γιατί αποτελεί προσωπική πεποίθηση κι αντίληψη.
Είναι κάλεσμα που το σηκώνω παντιέρα εγώ κι έχω την απόλυτη ευθύνη του.
Δεν είναι παράκληση, είναι κάποιος που σηκώνει τη φωνή του ενάντια στη λήθη.
Επικοινωνήστε μαζί τους και βοηθήστε τους.
Martin McDarren
Συγγραφέας και Σκηνοθέτης.



https://www.facebook.com/freemartinmcdarren/posts/1581876745374650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters