Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε το χρόνο να αλλάξει δεν περιμένει ο Πούτιν... 29/12 ενεργοποιεί τη συμφωνία συναλλαγών σε εθνικά νομίσματα!

Τον περασμένο Αύγουστο, σας μεταδώσαμε πρώτοι στην είδηση για τη διμερή συμφωνία, μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, για απευθείας συναλλαγές στα εθνικά τους νομίσματα. Η είδηση μεταδόθηκε από τους ανεξάρτητους μπλόγκερ άμεσα και έγινε αποτέλεσμα χλευασμού από τα συστημικά μέσα.
Τα ίδια ΜΜΕ που σήμερα δεν τολμούν να ανακοινώσουν ότι η συμφωνία αυτή από την προσεχή Δευτέρα 29/12/2014 μπαίνει σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία.
Συνήθως μια τέτοια διαδικασία θέλει χρόνια για να ολοκληρωθεί. Όχι όμως για την Ρωσία του Πούτιν που επέσπευσε τις σχετικές διαδικασίες μετά τα συνεχή εμπάργκο από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.
Τα αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας θα τα δούμε από την αρχή του χρόνου, που τα απανταχού χρηματιστήρια δεν θα προλαβαίνουν να γράφουν αρνητικά ρεκόρ.
Ήδη μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες αμερικανικών συμφερόντων ζητούν την κρατική ενίσχυση προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας, στις ασύμφορες γεωτρήσεις του κόλπου του Μεξικού, της Αλάσκα και του Ειρηνικού.
 
 
http://www.katohika.gr/2014/12/energopoiite-i-simfonia-sinalagon-se-ethnika-nomismta.html 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters