Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στήνεται σκηνικό θρίλερ πριν την προδιαγεγραμμένη συμφωνία

Για άλλη μια φορά σε θρίλερ με επικοινωνιακά χαρακτηριστικά εξελίσσεται η διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Χωρίς συμφωνία για την ημερομηνία επιστροφής της τρόικα στην Αθήνα ολοκληρώθηκε η 4ωρη τηλεδιάσκεψη με το ΥΠΟΙΚ που άρχισε με καθυστέρηση τριών ωρών ενώ εντείνονται τα σενάρια για παράταση...
του τρέχοντος προγράμματος. Βασικό «αγκάθι» το δημοσιονομικό κενό για το 2015, με την Αθήνα να εμμένει στην θέση της και να καταθέτει σήμερα προϋπολογισμό.
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις από απόσταση, ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου . κατά την τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα και πως για την κυβέρνηση παραμένει ως ορόσημο η συνεδρίαση του Eurogroup στις 8 Δεκεμβρίου. Εμπόδια επίσης οι πιέσεις για μείωση των συντάξεων με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να διαφωνούν και μεταξύ τους και το ΠΑΣΟΚ να διαμηνύει πως δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή. «Αγκάθι» επίσης το θέμα του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο καθώς η τρόικα ζητά εφαρμογή του από την αρχή του 2015, ενώ η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει κάνει προγραμματισμό για το β” εξάμηνο του 2015. ΦΠΑ.
«Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου», δήλωσε χθες Ευρωπαίος αξιωματούχος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις. Αν, όμως, ξεπεράσουμε τα τέλη της επόμενης εβδομάδας χωρίς να έχει επιτευχθεί συμφωνία τότε είμαστε οριακά». Πρόσθεσε πως αν δεν κλείσει η τρέχουσα αξιολόγηση, θα πρέπει να παραταθεί το τρέχον πρόγραμμα» για 12 μήνες. Εν τω μεταξύ στη Βουλή θα καταθέσει στις 12:00 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης τον προϋπολογισμό του 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα και ρυθμό ανάπτυξης στο 3%, και περαιτέρω μείωση του δημόσιου χρέους στο 160% του ΑΕΠ. Πάντως, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία για το δημοσιονομικό κενό καθώς και τις φοροελαφρύνσεις, αυξάνει τις πιθανότητες για συμπληρωματικό προϋπολογισμό.
Από  hitandrun
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/11/blog-post_560.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters