Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;

 
Έτσι διαπραγματεύονται! Χαρδούβελης: "Είπαμε στην τρόϊκα ότι αν δεν κάνει πίσω θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μας άκουσε" 
 Δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών συνομιλώντας με βουλευτές Βόμβα Χαρδούβελη για το κλίμα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόϊκα στο Παρίσι. Ο υπουργός Οικονομικών, σε πηγαδάκι που είχιε με βουλευτές, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους κ.κ. Αντ. Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προσπαθούσε να πείσει τους εκπροσώπους των δανειστών να κάνουν …πίσω με το επιχείρημα ότι, σε διαφορετική περίπτωση, η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες και θα έρθει... στην εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκπρόσωποι της τρόϊκας, παρά ταύτα, όπως είπε, ο κ. Χαρδούβελη παρέμειναν ανένδοτοι. «Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το Ταμείο .Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο», αποκάλυψε. «Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει το 99% των δεσμεύσεών μας, όμως αυτοί θέλουν και το 1%!». On camera πάντως ο υπουργός Οικονομικών, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, επιχείρησε να κρατήσει τα προσχήματα. Ετσι, επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο επιμήκυνσης – παράτασης του υπάρχοντος προγράμματος και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2014. «Καλά πήγε», είπε ο κ. Χαρδούβελης, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι. «Υπήρξε πρόοδος. Δεν κλείσαμε τα θέματα, συνεχίζουμε». Σε σχέση με την παράταση του προγράμματος ο κ. Χαρδούβελης ανέφερε πως «Μπορεί να υπάρξει παράταση για μικρό διάστημα για τεχνικούς λόγους» Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «ο κ. Χαρδούβελης δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών ανέφερε απλώς ότι το ΔΝΤ εμφανίζεται αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Από hitandrun
http://harryklynn.blogspot.gr/2014/11/blog-post_709.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters