Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μετά την δημόσια προσευχή μουσουλμάνων έξω από τον Λευκό Οίκο του Ομπάμα, τώρα και ιμάμης ευλογεί το Κογκρέσο!

Μετά την δημόσια προσευχή μουσουλμάνων έξω από τον Λευκό Οίκο του Ομπάμα, τώρα και ιμάμης ευλογεί το Κογκρέσο!

Από αλλού το περιμένουμε, αλλά από αλλού θα μας έρθει το ισλαμικό χαλιφάτο…
Το παρόν κατά την τελετή ορκομωσίας στο αμερικανικό Κογκρέσο έδωσε ιμάμης καλεσμένος από τον βουλευτή των Δημοκρατικών του Ομπάμα, Rush Holt. Ο ιμάμης Hamad Ahmad Chebli της «Ισλαμικής Κοινότητας του Νιού Τζέρσι» ανέβηκε, μάλιστα, στο βήμα του Κοινοβουλίου και ευλόγησε τους υποψήφιους στο όνομα του αλλάχ, με τους συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους να κουνούν αποδοκιμαστικά το κεφάλι τους!

Ο ιμάμης Hamad Ahmad Chebli δεν αποτελεί κάποιον μετριοπαθή θρησκευτικό ηγέτη του ισλάμ. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει ότι μέντοράς του ήταν ο Hassan Khaled, μουφτής από το Λίβανο, ο οποίος «μαρτύρησε» σε αποστολή που στοίχισε την ζωή στον ίδιο και σε έναν ακόμη. Ο δε πατέρας του Hassan, είχε πεθάνει ως «μάρτυρας του ισλάμ» μερικά χρόνια νωρίτερα με τον ίδιο πάλι τρόπο, ενώ ο ίδιος ο Hassan φιγουράρει και στην ιστοσελίδα της εξτρεμιστικής «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» της Αιγύπτου.
Ακόμα και ο ιμάμης Chebli είχε μεταβή στην Αίγυπτο, όπου εγγράφηκε σε τοπικό Πανεπιστήμιο, το οποίο αποτέλεσε το κέντρο νομοθέτησης κατά την περίοδο που κυβέρνησε την χώρα η «Μουσουλμανική Αδελφότητα». Ενώ αποτελεί και ένθερμο υποστηρικτή της παλαιστινιακής τρομοκρατίας κατά του Ισραήλ.
Παράλληλα, η επιλογή του Chebli για την τέλεση της ορκομωσίας των νεοεκλεγέντων μελών στο αμερικανικό Κογκρέσο φέρεται να έχει ιδιαίτερη χρονική σημασία σχετικά με την αμερικανική πολιτική στην Συρία. Και ο μέντορας του ιμάμη, ο Khaled, όπως και ο πατέρας του που προαναφέραμε, σκοτώθηκαν, όπως πιστεύεται, σε εναντίον τους επιχείρηση από το Συριακό κράτος, με τον ιμάμη να υποστηρίζει έντονα την αντεκδίκηση έναντι της Συρίας με κάθε τρόπο. Η παρουσία του σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή στο αμερικανικό Κογκρέσο, την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος Ομπάμα θεωρεί ως την καλύτερη πολιτική κατά του ΙΚΙΛ την απομάκρυνση του Σύριου ηγέτη Άσσαντ από τα ηνία της χώρας, συγκλίνουν προς την σκοπιμότητα της επιλογής του στην τελετή και προμηνύουν την μελλοντική πολιτική που θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Ε.Μ.



 
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_480.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters