Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο τραπεζοκόμος Βενιζέλος. γράφει ο Φέλιξ

Για όσους δεν το γνωρίζετε,η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι Τράπεζες στηρίζουν την Οικονομία,τους δανειολήπτες και την ανάπτυξη. Διότι αν δεν ξέρει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του "ολίγον από ΠΑΣΟΚ" τι είναι οι Τράπεζες ποιος ξέρει; "Όλα όμως μπορούν να γίνουν και θα γίνουν σύμφωνα με το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου που θα καταστεί συμφωνία με τους εταίρους.Αρκεί να μην υποτιμούμε μόνοι μας το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην υπηρεσία της ανάπτυξης και της απασχόλησης, αλλά και ικανό να μεταχειριστεί με τον πιο φιλικό τρόπο τα νοικοκυριά που έχουν στεγαστικά δάνεια - τρόπο στην ουσία του καλύτερο από προσωρινές νομοθετικές παρεμβάσεις που λειτουργούν ως έσχατο δίχτυ ασφάλειας". Συμπέρασμα πρώτο: Σε μια ολόκληρη παράγραφο ο Βενιζέλος δεν είπε τη λέξη...
"εγώ" ούτε αποκάλεσε τον εαυτό του Αντιπρόεδρο.
Συμπέρασμα δεύτερο: Πρέπει να τρέξετε αύριο στα γκισέ των Τραπεζών με γλυκίσματα και κεράσματα που καταφέραμε να έχουμε ένα τέτοιο τραπεζικό σύστημα.
Συμπέρασμα τρίτο: Μάλλον όλη αυτή η συμπερασματολογία προέρχεται από τα δεδομένα των προσωπικών του τραπεζικών λογαριασμών και τη δανειοδοτική συμπεριφορά των Τραπεζών προς την οικογένεια της συζύγου του η οποία παρότι υπό πτώχευση έπαιρναν δάνεια
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_481.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters