Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο ΓΑΠ και τα ΓΑΠΟΝΙΑ (Νεολαία του ΓΑΠ)

φωτο Christos Papanikos

Είναι νέοι, υποστηρίζουν τις απόψεις του Γιώργου Παπανδρέου και αιφνιδιάστηκαν από την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού, καθώς προγραμμάτιζαν σειρά εκδηλώσεων ανά την επικράτεια με σκοπό τη συγκρότηση δικτύων που θα αναδεικνύουν την άποψη και όχι τα πρόσωπα όπως αναφέρουν στο TheTOC.gr.

Όπως λένε αστειευόμενοι και οι ίδιοι εάν ζούσαν την δεκαετία του '80 στο ΠΑΣΟΚ θα είχαν διαγραφεί για… οριζόντια διασύνδεση ή για εισοδισμό στο κόμμα
Οι πυρήνες των νέων του Γιώργου Παπανδρέου, που δραστηριοποιούνται εδώ και 5 χρόνια σε όλη την Ελλάδα δεν επιθυμούν να αναδείξουν τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις κινήσεις αλλά σε κόντρα των καιρών, προσπαθούν να αναδείξουν τις πολιτικές και τις απόψεις που βρίσκονται μπροστά από τα πρόσωπα. «Κουβαλούν» ως τίτλο τιμής την έκφραση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Ευ. Βενιζέλος για τα «τσογλάνια που πήγαιναν στα συνέδρια της Σύμης»αναφερόμενος σε αυτούς που φώναζαν συνθήματα εναντίον του στην εκδήλωση της 1ης του Σεπτέμβρη αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν πως δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο διαφωνούν ριζικά.
Ορκίζονται στο όνομα του Γ. Παπανδρέου και με θρησκευτική ευλάβεια προσπαθούν να προστατέψουν τις πρωτοβουλίες τους από τη δημοσιότητα, εισάγοντας μία νέα κουλτούρα στην πολιτική που ταιριάζει με το νέο προφίλ του: οριζόντια δίκτυα που θα συνεργάζονται αλλά θα είναι και αυτόνομα που θα δίνουν βάρος στην πολιτική και όχι στα πρόσωπα. Όπως λένε αστειευόμενοι και οι ίδιοι εάν ζούσαν την δεκαετία του '80 στο ΠΑΣΟΚ θα είχαν διαγραφεί για… οριζόντια διασύνδεση ή για εισοδισμό στο κόμμα.
«Κουβαλούν» ως τίτλο τιμής την έκφραση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Ευ. Βενιζέλος για τα «τσογλάνια που πήγαιναν στα συνέδρια της Σύμης»
Ο βασικός πυρήνας των νέων του Γιώργου Παπανδρέου ανά την Ελλάδα, εκφράστηκε κυρίως από τις κινήσεις «Μπροστά» και «ΑΒ» οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο της Σύμης. Σε 14 πόλεις της χώρας έχουν συγκροτηθεί πυρήνες νέων που συνεδριάζουν τακτικά. Στις κινήσεις των νέων που υποστηρίζουν τις απόψεις του ΓΑΠ και συμμετέχουν είτε στην Κίνηση «Μπροστά» είτε στην πρωτοβουλία «ΑΒ» είναι ο 20χρονος Ηλ. Πατλάκας και ο 26χρονος Κυριάκος Ντομινίκ Βασιλείου μαζί με τη Χρύσα Φωτοπούλου, τον Π. Παπαχατζή και τον Χρήστο Λόλα που αποτελούν και το νέο συντονιστικό των ΑΒ. Στην Κίνηση, συμμετέχει και ο γιος ανεξάρτητου βουλευτή που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ Θ. Παραστατίδη, Στέφανος ο οποίος είναι 42 ετών και είναι γιατρός στη Θεσσαλονίκη καθώς και ο Θ. Κραγιάννης από τη Ρόδο. Στελέχη του «ΑΒ» σημειώνουν ότι είχαν εκφράσει παρόμοιες απόψεις με αυτές του Γιώργου Παπανδρέου από το καλοκαίρι, προκειμένου να γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με στόχο την αλλαγή ηγεσίας.
Την ερχόμενη Παρασκευή οι πυρήνες των νέων που υποστηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου θα συναντηθούν στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια να αναδείξουν τη συγκρότηση οριζόντιων δικτύων ανά την επικράτεια που ασχολούνται με την πολιτική και θέλουν να δημιουργήσουν τη… μεταπελατειακή Ελλάδα μαζί με τον Γ. Παπανδρέου. Η εκδήλωση τιτλοφορείται «Ξεκίνημα» και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσουν πλατφόρμα επικοινωνίας στο διαδίκτυο που θα αποτελεί πλέον το γνωστό site στους κόλπους των παπανδρεϊκών νεολαίων www.epikairo.gr.
Είναι εμφανές ότι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους καθώς ακόμα και οι συντάκτες της ιστοσελίδας υπογράφουν με ψευδώνυμα. «Γράφω στο site εδώ και 5 χρόνια χωρίς να γνωρίζουν ποιος είμαι. Για μας το σημαντικότερο είναι να αναδείξουμε την δύναμη των ιδεών μας και όχι τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από το epikairο» αναφέρει στο TheTOC.gr ένας από τους ιδρυτές του site που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
πηγή


http://news-cobra.blogspot.gr/2014/11/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters