Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ψωμί με ελαιόλαδο για γερή καρδιά σε 6 βδομάδες



Βουτήξτε άφοβα το ψωμί σας στο λάδι! Θα αποκτήσετε γερή καρδιά σε μόλις 6 εβδομάδες.
Νιώθετε ενοχές κάθε φορά που βουτάτε το ψωμί σας στο λάδι της χωριάτικης σαλάτας; Σας έχουμε καλά νέα. Οι επιστήμονες συστήνουν τις «βούτες» στο ελαιόλαδο! Έρευνες βρήκαν ότι η μέτρια κατανάλωση ελαιολάδου βελτίωσε σε μεγάλο ποσοστό τις ενδείξεις στο σώμα, οι οποίες συνδέονται με καρδιαγγειακές νόσους. Μια από τις μελέτες, η οποία διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο...

της Γλασκόβης, επιβεβαίωσε τα οφέλη στην υγεία μας από την κορωνίδα της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες πρόσθεσαν περίπου 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή υγιών ενηλίκων, ποσότητα όμοια με αυτήν που χρησιμοποιούμε σε μια σαλάτα ή με αυτήν που «μαζεύουμε» με το ψωμί μας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πολλά σημάδια που μαρτυρούν καρδιακή προσβολή, βελτιώθηκαν μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων.
«Αν είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τα πρώιμα αυτά σημάδια των ασθενειών, μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε προτού αποτελέσουν προβλήματα που χρήζουν ιατρικής παρέμβασης», εξηγεί ο δρ. Bill Mullen, από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών και Ιατρικών Επιστημών.
«Αν οι Βρετανοί αντικαθιστούσαν μέρος του λίπους που προσλαμβάνουν καθημερινά με ελαιόλαδο, αυτό θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων», τονίζει η δρ. Emilie Combet, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters