Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Το κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας είναι το μέρος όπου θα φιλοξενηθούν αρχικά οι 700 μετανάστες που από χθες τα ξημερώματα βρίσκονταν στο φορτηγό πλοίο με σημαία Κιριμπάτι που έπλεε για ώρες ακυβέρνητο.

Μετά από συνεχείς συσκέψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων αποφασίστηκε πού θα μεταφερθεί αρχικά ο μεγάλος αυτός αριθμός μεταναστών αλλά και ποιες θα είναι οι ενέργειες που θα γίνουν.
Φαντάζεστε όμως πόσο ανθελληνικό δηλητήριο θα είχε χυθεί, αν είχε συμβεί ένα ατύχημα στα χέρια του ελληνικού πολεμικού ναυτικού που μερίμνησε για τη ρυμούλκηση του δουλεμπορικού. Άλλωστε οι μνήμες είναι πρόσφατες από αντίστοιχο περιστατικό στο Αιγαίο. Η υποτιθέμενα "προσωρινή" λύση βρέθηκε, όμως η συνέχεια...
είναι γνωστή. 
Σε λίγες μέρες θα αφεθούν ελεύθεροι και όπως τονίσαμε και χθες, ο ισλαμικός εποικισμός της χώρας θα αυξηθεί κατά μία ολόκληρη πόλη μέσα σε μόλις μια ημέρα.
Μπίζνα για τους λαθρέμπορους... Μπίζνα για τους διεθνιστές του κώλου... Μπίζνα και για την απερίσκεπτη και χωρίς εθνική συνείδηση συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, που προσβλέπει στην κοινοτική επιδότηση μέσω της οποίας βγάζει τη χώρα στο σφυρί, και αδιαφορεί για την υπερσυσσώρευση ισλαμικών πυρήνων σε μια ξεχαρβαλωμένη Ελλάδα, και σε μια εποχή που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια φρικιαστική απειλή.
Φαίνεται πως ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, τα γεγονότα του Φέργκιουσον δε διδάσκουν κανέναν.

 
Μια σοκαριστική φωτογραφία από το εσωτερικό του εμπορικού πλοίου Baris, με σημαία Κιριμπάτι, που μετέφερε από 700 μετανάστες, δημοσίευσε το κρητικό σάιτ cretapost.gr.
Όπως μπορείτε να δείτε οι ταλαίπωροι άνθρωποι κείτονται συνωστισμένοι σαν εμπορεύματα, σαν ζώα, εικόνα ενός σύγχρονου δουλεμπορικού.
Όπως αποφασίστηκε, οι 700 μετανάστες θα φιλοξενηθούν αρχικά στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας.
ploio
Το πλοίο Baris με σημαία Κιριμπάτι από φωτογραφία αρχείου
Τα ξημερώματα της Δευτέρας το φορτηγό πλοίο με σημαία Κιριμπάτι εξέπεμψε σήμα sos καθώς υπέστη μηχανική βλάβη την ώρα που βρισκόταν 30 μίλια νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές του νησιού με το Λιμενικό να σπεύδει στο σημείο και να ακολουθεί το Πολεμικό Ναυτικό.
Στο πλοίο, που έχει μήκος 77 μέτρων, επέβαιναν 700 μετανάστες, οι 200 εκ των οποίων να είναι γυναίκες και παιδιά.
Στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι έντασης έως και 8 μποφόρ.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, μεταξύ των επιβαινόντων βρίσκονται και ένοπλοι πέραν των παράτυπων μεταναστών.
Απαραίτητος ο ιατρικός έλεγχος υπό τον φόβο ύπαρξης κρουσμάτων Έμπολα
Επειδή οι μετανάστες προέρχονται από χώρες της Αφρικής, έχει σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες οι οποίες, θα κληθούν να πραγματοποιήσουν όλους τους ενδεδειγμένους ελέγχους προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης κρούσματος Έμπολα μεταξύ των επιβατών του πλοίου.
 
http://dynati-ellada.gr/index.php/epikairotita/item/4849-i-eisvoli-oloklironetai-ta-dyskola-tora-arxizoun-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters