Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μηταράκη και Γεωργιάδη καλεί ο εισαγγελέας για τα περί χρηματισμού στην Σ.Ξουλίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες που θα καλέσει ο εισαγγελέας είναι ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης και ο βουλευτής της Νέας
Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην πορεία της έρευνας θα κληθεί και ο Γιώργος Σούκουρης ο οποίος κατονομάστηκε ως το πρόσωπο που επιχείρησε να δωροδοκήσει την κ. Ξουλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (27/11) ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διέταξε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς και τη συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα μηνύματα στο Facebook.

Τι κατέθεσε η Ξουλίδου

Στην κατάθεσή της ενώπιον του κ. Παναγιωτόπουλου η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου εμφανίστηκε βέβαιη ότι έχουν πλησιάσει και άλλους βουλευτές και περιέγραψε τον τρόπο που την προσέγγισε ο Γ. Σούκουρης υποστηρίζοντας ότι από τον περασμένο Μάρτιο έγινε η πρώτη προσέγγιση της. Από τον Ιούνιο και μετά, είπε, πύκνωσαν οι επικοινωνίες και από τα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη έγινε η πρώτη κρούση για τα χρήματα.

Ένα από τα μηνύματα που έλαβε, όπως είπε, ανέφερε "μια ευκαιρία έχεις στη ζωή σου" προτρέποντας να την να πάρει τα χρήματα. Μάλιστα φέρεται να κατέθεσε ότι ο Γ. Σούκουρης της έστειλε, στις 20/11 μήνυμα "1-0. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;" Μάλιστα κατέθεσε στον εισαγγελέα σε φωτοτυπίες όλα τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με το συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω facebook.

Ακολούθησαν, όπως είπε, τηλεφωνικές επικοινωνίες και σε μια από αυτές ο Σούκουρης φέρεται να της είπε "σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες" αναφέροντας δυο ονόματα. Σε ερώτηση του εισαγγελέα γιατί δεν κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά, η μάρτυρας φέρεται να απάντησε ότι η αστυνομία θα ενημέρωνε τον υπουργό και εκείνος την κυβέρνηση. Κλείστηκαν δυο ραντεβού στο γραφείο της, το οποίο είχε παγιδευτεί με κάμερες αλλά, όπως υποστήριξε, ο Σούκουρης της ζήτησε να συναντηθούν σε δημόσιο χώρο με αποτέλεσμα τελικά το ραντεβού να μη γίνει ποτέ.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου μετά την κατάθεσή της στον εισαγγελέα δήλωσε:

«Έδωσα στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία τα οποία στοιχειοθετούν την καταγγελία μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ζήτησα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μου. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν μίλησα νωρίτερα. Είναι άριστες οι σχέσεις μου με τον Π. Μελλά. Είναι καλός συνάδελφος. Προσπάθησα να τον προστατέψω. Δεν έπρεπε να ειπωθεί τίποτα και λόγω του συνεδρίου. Εάν μπόρεσαν και πλησίασαν εμένα πιστεύω ότι πλησίασαν και άλλους».

Η σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ και δικηγόρος Έλενα Καμμένου που την συνόδευε δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει στη διάθεση του τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Είναι μεσάζον και μεσολαβητής μιας πολιτικής συμφωνίας και αναζητούμε τον ηθικό αυτουργό. Η μάρτυρας κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Τι υποστήριξε ο Μελλάς

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος νωρίτερα είχε καταθέσει μήνυση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εξερχόμενος του γραφείου του εισαγγελέα δήλωσε:

«Εγώ κατέθεσα ότι είναι αισχρό, βρώμικο και κακοήθες ό,τι καταγγέλλεται σχετικά με χρηματισμό μου. Στη ζωή μου έχω υπάρξει διαχρονικά έντιμος. Παρακάλεσα να ελεγχθούν όσα λέχθηκαν σε βάθος ώστε να βρεθούν οι σκοπιμότητες. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για τίποτα, ούτε η κα Ξουλίδου που είπε την υποχρέωση να με ενημερώσει αλλά πήγε κατευθείαν στην τηλεόραση».
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_4592.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters