Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Χειροπέδες στον εγκέφαλο-εκτελεστή μαφιόζικης αλβανικής συμμορίας στην Ελλάδα

astinomia_dias
Κελάηδησε ο «σκληρός» μακελάρης. Χαμός με τις αποκαλύψεις για τα φίδια που τρέφει η Ελλάδα κάτω από τον κόρφο της. Και από την άλλη προωθούν και αλβανική γλώσσα στα ελλαδικά σχολεία. Νομιμοποιείστε λοιπόν την μαφία!
newsit: Λίγες ώρες μόνο μετά τη σύλληψη του 31χρονου μακελάρη από το Μικρολίμανο, του Αρμπέρ Μπάκο φαίνεται πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν πολύτιμες πληροφορίες, με τις οποίες ξετυλίχθηκε ένα απίστευτο κουβάρι για το σκοτεινό πρόσωπο της μαφίας.

Τα στοιχεία που φέρεται να αποκάλυψε ο 31χρονος μακελάρης, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος διαρρηκτών της ΓΑΔΑ σε έναν από τους περιβόητους αλβανούς εκτελεστές, τον γνωστό με το όνομα Μέτσι, τον οποίο και κατάφεραν να συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Σεπόλια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο Μέτσι φέρεται να είναι εκείνος που είχε αναλάβει το συμβόλαιο θανάτου γνωστού ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος παλαιότερα ήταν διευθυντής στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.
Ο Μέτσι φυγοδικούσε εδώ και χρόνια για αυτό το συμβόλαιο θανάτου, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στα Σεπόλια και ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας με το όνομα Κλόντιαν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών παρακολουθούσαν σήμερα όλη την ημέρα τον Μέτσι και όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του, τον συνέλαβαν και τον υποχρέωσαν να μπει μέσα στο διαμέρισμά του όπου εκεί βρήκαν ξαπλωμένο τον Κλόντιαν, τον φερόμενο δηλαδή εγκέφαλο της συμμοριάς.
Το παρασκήνιο ενός συμβολαίου θανάτου που παραμένει σε ισχύ
Ο αλβανός κακοποιός Μέτσι που συνελήφθη σήμερα στα Σεπόλια φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία να ήταν άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές και ο οποίος όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.
Έτσι, το συμβόλαιο θανάτου κατά του υψηλόβαθμου αξιωματικού της αστυνομίας τέθηκε από τότε σε ισχύ και αυτό έγινε γνωστό για πρώτη φορά μετά την εξάρθρωση της συμμορίας για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
Αρχικά το συμβόλαιο θανάτου κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ένας έλληνας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές και έτσι μετά τη σύλληψή του, την υπόθεση ανέλαβε ο συνεργάτης του, αλβανός κακοποιός Μέτσι.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.
pygmi.gr
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_546.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters