Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η κ Λιάνα Σουβαλτζή για Αμφίπολη και ανασκαφές στην όαση siwa

 
 


ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ: "ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΙΟΥΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΔΝΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΤΟΣ"! Συγκλονίζει με συνέντευξή της η πιο αδικημένη Ελληνίδα Αρχαιολόγος όλων των εποχών, που δεν είχε την τύχη να βρει επί Σημίτη την στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης που απολαμβάνει και δικαίως τώρα, η πανάξια ομόλογός της Κατερίνα Περιστέρη στην Αμφίπολη!
"ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΕΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΡΙΘΑΛΑΜΟ ΤΑΦΟ 525 τ.μ. σε χώρο 12 στρεμμάτων, ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΤΟΣ! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"! τονίζει η Λιάνα Σουβαλτζή και συνταράζει τον Ελληνισμό, που ίσως τώρα είναι πια έτοιμος να της συμπαρασταθεί επιτέλους και να απαιτήσει σύσσωμος την άμεση επανάληψη των πιο αδικημένων ανασκαφών της ιστορίας, στην Όαση Σίουα της Ελληνιστικής Αιγύπτου, ώστε να λυθεί τελικά το μυστήριο και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, του πελώριου τάφου!
Δείτε το βίντεο μιας γυναίκας που παλεύει δεκαετίες ολόκληρες με το κόμματα και τα χώματα, χωρίς ανάσα!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/10/siwa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters