Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρώην εκδότης της FAZ: "Η Γερμανία είναι... μπανανία! - Οι δημοσιογράφοι πληρώνονται από την CIA" (video)


O Udo Ulfkotte δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Γερμανός δημοσιογράφος. Ήταν σύμβουλος του Χέλμουτ Κολ, και εκδότης της Frankfurter Allgemeine Zeitung μιας εκ των σημαντικότερων συτημικών και "έγκυρων" εφημερίδων της Γερμανίας.
Στο βίντεο που ακολουθεί ζητάει συγγνώμη για όλα τα ψέμματα που έχει πει αυτός και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι στα δυτικα ΜΜΕ και για το γεγονός ότι τώρα προσπαθούν να χωρίσουν τους λαούς τη Ευρώπης για χάρη των αμερικανικών συμφερόντων.
Έγραψε και βιβλίο ποπυ τα εξηγέι όλα αυτά.Επί λέξη για την πατρίδα του την Γερμανία λέει "ζούμε σε μια δημοκρατία της μπανάνας, όπου δεν υπάρχει καμμια ελευθερία του Τύπου.Έχουμε πληρωμένους δημοσιογράφους που γράφουν εναντίον της Ρωσίας κατόπιν απαιτήσεως υπερατλατικών κέντρων. Εγώ ο ίδιο είμαι επίτιμος πολίτης της Οκλαχόμα μόνο και μόνο γιατί έγραφα υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων.Με στήριζε η CIA αλλά μπούχτισα να το κάνω αυτό και το σταμάτησα. Έτσι έγραψα ένα βιβλιο όπου θέλω να δώσω στον κόσμο μια ιδέα του τι συμβάινει πίσω από τις κουρτίνες".
Αυτά είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που θα ακούσεται στο βίντεο. Δέιτε το με προσοχή και θα βγάλετε ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΑ συμπεράσματα για το τι συμβαίνει και με τα δικα μας εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και πόσο εύκολα καθοδηγούν τον Έλληνα πολίτη στην καταστροφή του.
 


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters