Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Υποκρισία Βρυξελλών: Οι ισλαμιστές αιματοκυλίζουν τη Συρία και η ΕΕ αποφάσισε νέες κυρώσεις εναντίον της!

ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΑΡΙΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
 ΟΥΣΤ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ
 
 


Την ώρα που οι ισλαμιστές αντάρτες της ISIS αλλά και άλλων οργανώσεων όπως της al-Nusra ή της Khorasan έχουν αιματοκυλήσει τη Συρία με αμέτρητες δολοφονίες και σφαγές (συμπεριλαμβανομένων και χριστιανών) η φασίζουσα Ε.Ε. αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων εναντίον της Συρίας!
Οι νέες κυρώσεις στοχεύουν 16  μέλη της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην καταστολή της εξέγερσης(!), όπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγέ και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού(;) ΥΠΕΞ.
Οι νέες κυρώσεις, οι οποίες υιοθετήθηκαν από τους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώνται στο Λουξεμβούργο, έχουν στόχο κυρίως τη νέα κυβέρνηση του κ. Άσαντ, η οποία ορκίστηκε στις 31 Αυγούστου και στην οποία περιλαμβάνονται 11 νέοι υπουργοί.
Οι κυρώσεις αφορούν κυρίως πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση εισόδου στο ευρωπαϊκό έδαφος και στρέφονται ενάντια σε 16 φυσικά και δύο νομικά πρόσωπα, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην καταστολή της εξέγερσης ή της έμπρακτης υποστήριξή τους στην κυβέρνηση, σημείωσε άλλη πηγή.
Για ποια ακριβώς εξέγερση μιλά η Ε.Ε. μόνο αυτή το γνωρίζει και ουδείς άλλος. Το μόνο που έχει απομείνει από τις υποκινούμενες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Συρία το 2011 είναι το φάντασμα του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» πάνω στο οποίο στηρίζουν την όποια επιχειρηματολογία τους οι Βρυξέλες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters