Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλλία και Γερμανία στέλνουν UAV στην ανατολική Ουκρανία-ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Για την επιτήρηση της κατάπαυσης του πυρός στην ανατολική Ουκρανία, Παρίσι και Βερολίνο προσφέρθηκαν να αποστείλουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή.
 
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας η αποστολή μη επανδρωμένων αεροσκαφών θα πραγματοποιηθεί από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
 
Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του εκπροσώπου του ΟΑΣΕ, Σιβ Σάρμα, επρόκειτο να αναπτυχθούν αρχικά δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα τέλη Σεπτεμβρίου είτε στις αρχές του Οκτωβρίου και περισσότερα τέτοια αεροσκάφη θα αναπτυχθούν αργότερα.
 
«Όπως ζητήθηκε από τον ΟΑΣΕ στην Ευρώπη, η Γαλλία κι η Γερμανία πρότειναν να διαθέσουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη με στόχο την εποπτεία της εφαρμογής της κατάπαυσης του πυρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Ρομέν Ναντάλ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters