Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται ο εφιάλτης - Henry Kissinger: "Θα δημιουργήσουμε έναν Παγκόσμιο Στρατό" (vid-Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ


Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΦΑΓΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΞΑΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ . ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.
ΠΕΘΑΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.


 
 "Παγκόσμιο Στρατό" κατά της "τρομοκρατίας" θέλει να δημιουργήσει ο "άρχοντας" της χειραγώγησης και πασίγνωστος νεοταξίτης Χ.Κισσινγκερ ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια δεν εχει σταματήσει να "παίζει" με τις τύχες των λαών.
Με πρόσχημα την τρομοκρατία (που δημιουργήθηκε από τους ίδιους του Νεοταξίτες) αποκαλύπτεται καθημερινά ο σκοπός ιδρύσεως του ISIL από τις ΗΠΑ για την επίτευξη των αμερικανικών γεωπολιτικών σχεδιασμών, και τη διόρθωση του "λάθους" Μ.Ομπάμα, ο οποίος είχε απσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από Ιράκ, Αφγανιστάν. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος επιστροφής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και για αυτό το σκοπό ενεργοποιήθηκε πάλι, η "τρομοκρατια"
Την αποκάλυψη φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Bill O' Reilly πασίγνωστος Αμερικανός παρουσιαστής-αρθρογράφος ο οποίος αποκάλυψε τα σχέδια Κίσσινγκερ, κατά την παρουσιάση του βιβλίου του στην αμερικανική τηλεόραση.
Και αναφέρει χαρακτηριστικά πως η "κλίκα" του Henry Kissinger, αρχιτέκτονα της ανατροπής δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων σε δεκάδες μέρη του πλανήτη, είναι πρόθυμη να θεσπίσει ένα παγκόσμιο μισθοφορικό στρατό για να πολεμήσει τους τρομοκράτες. Φυσικά ο στρατός αυτός θα πολεμά και άλλους "Τρομοκράτες" όπως όποιον αντιστέκεται και σκέφτεται ακόμη με βάση το τρίπτυχο πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.
«Ήμουν με τον Henry Kissinger χθες το βράδυ», ξεκίνησε να λέει ο Ο” Reilly. Και συνέχισε: «Και μου είπε την ιδέα του για μια παγκόσμια δύναμη αντι-τρομοκρατίας που θα δημιουργηθεί από τον συνασπισμό των εθνών υπό την εποπτεία του Κογκρέσου και του ίδιου»!
O’Reilly μιλούσε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου βιβλίου του που αφορά τη ζωή και το θάνατο του στρατηγού Patton. Αποκάλυψε την είδηση-βόμβα κατά την διάρκεια της συνέντευξης.
Για εμάς τίποτα απο όλα αυτά δεν ακούγεται περίεργο, γιατί, από την αρχή είχαμε αποκαλύψει τον ρόλο των ισλαμιστών,  ποιοι τους χρηματοδοτούσαν, ποιοι τους εφοδίαζαν, αλλά και την γενοκτονία που έλαβε χώρα εναντίον των Ελληνορθόδοξων της Συρίας και του Ιράκ, όταν όλα τα ΜΜΕ σιωπούσαν, και προσποιούνταν ότι δεν ήξεραν τίποτα. Το δε ελληνικό ΥΠΕΞ αδιαφορούσε παντελώς για τις αρχαίες κοιτίδες του Ελληνισμού στις περιοχές αυτές.
Βάση νεοταξικού σχεδιασμού εξοντώθηκαν χιλιάδες Ελληορθόδοξοι για να μην στρέφουν το βλέμμα τους στην Ορθόδοξη Ρωσία.
Ο Κίσινγκερ είναι αφοσιωμένος στην Παγκοσμιοποίηση και εργάζεται όλη του τη ζωή για αυτήν. Θεωρείται ο κατεξοχήν αγγελιοφόρος του νεοταξίτικου βαθέως αμερικανικού κράτους. . Πρόθεση του είναι η πίεση για τη διάλυση των κυρίαρχων εθνών υπέρ του οράματος του για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ακόμα και στην ηλικία των 91 προχωρά ακάθεκτος προς εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο γαλουχήθηκε. Την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους μιας παγκόσμιας χούντας, που θα καταστήσει την ζωή των ανθρώπων εφιάλτη.
 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters