Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ!! Ο Βουλευτής !! του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασόπουλος: "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο " !!! Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ παρακαλώ;;

Τα ΚΚΕδια, ονειρεύονται νέο ΚΑΤΙΝ!(ΦΩΤΟ)
Με το όνειρο θα μείνουν.... Οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν τρώνε κουτόχορτο. Τα εμφυλοπολεμικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακου συμβουλίου, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασοπουλος. Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι.. ενοχλείται από την παρουσία της Χρυσης Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση" Η αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αύγης Χρίστου Ρήγα ήταν ακαριαία:..


"Προσβάλλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στης πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά.

"Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Κυρ. Καραθανασοπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους ειπε με απιστευτη κυνικότητα "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ".

Ώστε έτσι κ. Καραθανασοπουλε ; Για σας οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα ; Προσέξτε μην πνιγεί. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης .

Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αύγη τρέφονται και δυναμώνουν καθημερινά, όσο εσείς αναδεικνύεται τα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία σας. Αν μη τι άλλο σας ευχαριστούμε , άλλα και σας λυπόμαστε ...

Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδος
 
makeleio.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_118.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters