Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ είναι η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ που περιέχει ΦΘΟΡΙΟ 500.000% πάνω από το επιτρεπόμενο- Υπεύθυνη για ΚΑΡΚΙΝΟ και Χαμηλό IQ (ΒΙΝΤΕΟ)



Δημοφιλή φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου – σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας. Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα.
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM. Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/09/500000-iq.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters