Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Λαβρόφ προς ΗΠΑ: "Λέτε ότι θέλετε ειρήνη αλλά στηρίζεται το κόμμα του πολέμου στο Κίεβο"



Η Μόσχα κατηγόρησε σήμερα την Ουάσινγκτον ότι υποστηρίζει το «κόμμα του πολέμου» στο Κίεβο και υπογράμμισε πως υπολογίζει σε μια απάντηση εκ μέρους της ηγεσίας της Ουκρανίας και των ρωσόφωνων των ανατολικών περιοχών στο σχέδιο του Κρεμλίνου για κατάπαυση του πυρός.
 
«Η άνοδος της αντιρωσικής ρητορείας που διαπιστώνουμε ακριβώς όταν υπάρχει μια ενεργή προσπάθεια για την αναζήτηση πολιτικής λύσης δείχνει ότι το κόμμα του πολέμου στο Κίεβο έχει δραστήρια εξωτερική στήριξη, στην προκειμένη περίπτωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από συνομιλίες που είχε με τον ομόλογό του από το Κιργιστάν.
 
Αντιθέτως, πρόσθεσε, η Ρωσία «κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει» ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει την ειρήνη στην ανατολική Ουκρανία.
 
Ο Λαβρόφ αναφερόταν στο σχόλιο του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να κρατήσει την πόρτα του ανοικτή για νέα μέλη.
 
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρουσίασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένα ειρηνευτικό σχέδιο, στο οποίο προτείνονται επτά βήματα, στα οποία περιλαμβάνονται ανταλλαγή αιχμαλώτων και δημιουργία ενός ανθρωπιστικού διαδρόμου για πρόσφυγες και εφόδια αρωγής.
 
Ο Λαβρόφ δήλωσε πως η Μόσχα επιθυμεί να μάθει στις συνομιλίες που θα γίνουν την Παρασκευή στο Μινσκ της Λευκορωσίας τι σκέπτονται το Κίεβο και οι ρωσόφωνοι για το ειρηνευτικό σχέδιο, αλλά κατέστησε σαφές ότι μια κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι σ' αυτό το σημείο ο πρωταρχικός στόχος.
 
«Θα θέλαμε να ακούσουμε την αντίδραση σ' αυτή την πρόταση από τα δύο αντιτιθέμενα μέρη, το Κίεβο και τη νοτιοανατολική Ουκρανία», δήλωσε. «Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και πρόσθετες προτάσεις ώστε να συμφωνήσουμε σε μια κοινή θέση».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters