Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο ΕΜΠΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Στον απόηχο της τελευταίας τρομοκρατικής απάτης, του Έμπολα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μόλις υπέγραψε μια εκτελεστική εντολή για να καταστεί δυνατή η επιβολή κράτησης ατόμων με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ναι, καλά ακούσατε. Οχι με Έμπολα. Μόνο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.


Ωστόσο, το μόνο γνωστό στέλεχος του ιού Έμπολα που μπορεί να μεταδοθεί από αερομεταφερόμενα σταγονίδια - Μαγίνκα - δεν έχει παρατηρηθεί από το 1978.

Μου θυμίζει ταχυδακτυλουργικό κόλπο, όταν οι φιλοπόλεμοι ηγέτες των ΗΠΑ άρχισαν να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου εναντίον του Ιράκ και στις 11/9, ενώ επιμένουν ακόμη ότι οι δράστες της επίθεσης στους δίδυμους πύργους ήταν από μια σπηλιά στο Αφγανιστάν.

Αλλά, αν ανησυχείτε για τον Έμπολα, σας παρακαλούμε να μην φοβάστε. Φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με ψυχολογικό πόλεμο από τους συνήθεις υπόπτους ... όπως ακριβώς με την γρίπη των πτηνών και τη γρίπη των χοίρων.

Αν μιλάμε για μια πιθανή παγκόσμια επιδημία, τα στατιστικά βγαίνουν από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, και δεν κολλάνε και πολύ μεταξύ τους- δεδομένου ότι ο Έμπολα δεν είναι ακόμα σε διαστάσεις επιδημίας στην Αφρική. Η γένεση του Έμπολα φαίνεται να προέρχεται από ένα πυρήνα που έχει, ως κέντρο, ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων που ανήκει στους πολυ-δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς.

Ακόμη, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η εξάπλωση του ιού Έμπολα στην Αφρική είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε σύγκριση με το ποσό των ανθρώπων που πεθαίνουν στη Δύση από την συνηθισμένη κοινή γρίπη κάθε χρόνο. Αυτό φαίνεται σε ένα σύνολο 456 θανάτων συνολικά από Έμπολα, έναντι των ετησίων θανάτων από τη γρίπη με 250.000 και 500.000. Και τα δύο αυτά στοιχεία προέρχονται από τις εκθέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και θυμάμαι πολύ καλά την εικόνα των 458 θανάτων του Εμπολα συνολικά, ενώ τα στοιχεία της γρίπης είναι ετήσια. 

Ενδεχομένως αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια πιο λογική προοπτική στον πόλεμο του Έμπολα με την τακτική του τρόμου από αυτή που προωθείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που φαίνεται να είναι καλά ενσωματωμένα με αυτήν την ψυχολογική λειτουργία πολέμου.

Οπότε, από που προέρχεται ο ιός Εμπολα;

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, μας λέει ότι ο ιός εξαπλώνεται λόγω των ανθυγιεινών πρακτικών στα νοσοκομεία των χωρών της Αφρικής. 

Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι ένα εργαστήριο βιο-πολέμου σε νοσοκομείο της Σιέρα Λεόνε, με έναν κατάλογο επενδυτών που γράφει ποιος είναι ποιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ευγονιστών- Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα στην Αφρική. Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και κατέχουν τις κυβερνήσεις μας.

Το κυβερνητικό νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε, το οποίο ήταν στο μάτι του κυκλώνα για τον Έμπολα, στεγάζει ένα ερευνητικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με συνδέσεις προς το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος. Εκεί, οι επιστήμονες των ΗΠΑ εργάζονται στους ιογενείς πυρετούς, όπως ο ιός Έμπολα για δεκαετίες.

Οι ντόπιοι σίγουρα πιστεύουν ότι το νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Έμπολα εκεί. Το Μπλούμπεργκ αναφέρει πώς οι ντόπιοι πέταξαν πέτρες στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω φόβων ότι οι εργαζόμενοι του τομέα της υγείας χρησιμοποιούν τον Έμπολα ως τέχνασμα για να σκοτώνουν ανθρώπους και να συλλέγουν μέρη του σώματος.

Οι φόβοι αυτοί πυροδοτήθηκαν από μια «φήμη», που προφανώς ξεκίνησε από μια νοσοκόμα που εργαζόταν εκεί, που το εργαστήριο επέμενε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη. Αυτό είναι μια κοινή και κλασική τακτική, για να δυσφημίσουν τον καταγγέλλοντα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ένα ψυχικά άρρωστο άτομο θεωρήθηκε ικανό προς εργασία σε μια τόσο ευαίσθητη και επικίνδυνη εγκατάσταση. Αλλά φυσικά, μάλλον ήταν εντελώς υγιής, και για να το πω ειλικρινά, ατρόμητη.

Αυτό το εργαστήριο βιολογικού πολέμου έχει εργαστεί για την ανάπτυξη διαφόρων στελεχών του ιού Έμπολα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Αυτό το εργαστήριο Σόρος/Γκέιτς, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να αναπτύξει ένα στέλεχος του ιού Έμπολα, που θα είναι αρκετά παθογόνο, και σίγουρα όχι ένα που θα εξαπλωθεί σε ψυχρότερα κλίματα που βρίσκονται στην Αφρική.

Έχουν προσπαθήσει να δημιουργίσουν τον Έμπολα για πάνω από 40 χρόνια. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή το στέλεχος Μαγίνκα του Έμπολα (το μόνο γνωστό στέλεχος που είναι μεταδοτικό μέσω της μετάδοσης με αεροζόλ) σκοτώνει τους ανθρώπους πάρα πολύ γρήγορα για να λειτουργήσει ως ευρεία εξάπλωση ενός βιολογικού όπλου.
atheatignosi
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/08/blog-post_636.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters