Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δικαιολογεί το Ολοκαύτωμα της Παλαιστίνης;;;;;

 
Μέρες τώρα σκεφτόμαστε να δώσουμε ένα άρθρο για το ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων. Όμως υπάρχει και η δαμόκλεια σπάθη των απανταχού Εβραίων και Εβραιόφιλων που παραμονεύουν για να επιβάλλουν και το δικό μας “ολοκαύτωμα”.
Αλλά οι καθημερινές, απάνθρωπες εγκληματικές ενέργειες των Ισραηλιτών, που δεν διστάζουν να “σφάζουν” άμαχους, κτυπώντας Νοσοκομεία, και Σχολεία, δεν μπορούν να μας αφήσουν ασυγκίνητους.
Ο φόνος ενός παιδιού πάντα συγκλονίζει. Μα ο φόνος έγινε από ένα παλαβό εγκληματία; Στην περίπτωση της Παλαιστίνης γίνεται από τα Ισραηλινά Στρατεύματα με την αποδοχή Κυβέρνησης και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Πολιτών ενός Κράτους που έχει πετύχει την παγκόσμια προβολή και αποδοχή του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Λες και δεν υπήρχαν άλλες Εθνοκαθάρσεις… Λες και δεν σφαγιάσθηκαν Αρμένιοι, Πόντιοι, Έλληνες και ενδεχομένως άλλα Έθνη.
Όμως οι Εβραίοι είναι Εβραίοι….Και επειδή είναι Εβραίοι μπορούν να σφαγιάζουν παιδιά, γυναίκες και αμάχους;;; Και γιατί για τους Εβραίους οι εχθροί ονομάζονται τρομοκράτες; Ενώ  οι εχθροί των εχθρών τους ονομάζονται αντάρτες ή απελευθερωτές;;;;
Η αποκαλούμενη Νέα Εποχή που προωθούν οι μεγάλες Δυτικές Δυνάμεις, θα έχει ημερομηνία λήξης. Η προπαγάνδα της Νέα Εποχής έχει ήδη αρχίζει να ξεφτίζει. Γιατί αντί για καλύτερες μέρες στον Πλανήτη, έχει φέρει πολύ πόνο, πολύ αδικία και πολύ αίμα αθώων πλασμάτων.
Το παράδειγμα της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, θα πρέπει να θυμίσει σε όλους μας και σε όλους τους ότι οι μάζες κάποτε επαναστατούν και ανατρέπουν τις απάνθρωπες ηγεσίες. Επίσης στην Παγκόσμια Ιστορία, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα κατάρρευσης Κρατών και Αυτοκρατοριών, που σήμερα ούτε που τις θυμόμαστε. Κοινό γνώρισμα όλων αυτών των αυτοκρατοριών, ήταν η έλλειψη Ανώτερων Πολιτιστικών Αξιών, η έλλειψη μιας κοινής πολιτιστικής ταυτότητας, μιας μακράς τιμημένης ιστορίας.
Τι πιστεύουν τα Αμερικανάκια που υποστηρίζουν τους Εβραίους; Οι ΗΠΑ είναι ένα συνοθύλευμα Εθνών με διαφορετικές κουλτούρες. Σήμερα, τα εθνικά υποστρώματα των ΗΠΑ, είναι συνεργάσιμα κάτω από μια μεγάλη οικονομική ομπρέλα που μπορεί να είναι ακόμα ευημερούσα. Σε ένα εξελισσόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, με όλο και περισσότερες εστίες ανάφλεξης, πως θα διατηρηθούν οι ισορροπίες των εθνικών υποστρωμάτων και πως θα διατηρηθεί  η οικονομική ευημερία των ΗΠΑ;
Εν κατακλείδι, οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι υποστηρικτές τους έπαιξαν και παίζουν με την φωτιά. Έβαλαν την Νότια Ασία, την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή σε μια απίστευτη ανάφλεξη και ετοιμάζουν νέα ανάφλεξη στην Ανατολική Ευρώπη, που θα συμπαρασύρει στον όλεθρο όλη την Ευρώπη… Με δραματικές συνέπειες για όλο το Πλανήτη. Με δραματικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές…
Μπροστά σε τόσο πόνο που προκάλεσαν και προκαλούν, πόση βαρύτητα μπορεί να έχει στην ιστορία, το ολοκαύτωμα των Εβραίων; Μήπως θα θυμίζει το άναμμα ενός απλού βεγγαλικού; Γιατί, στο ολοκαύτωμα μπορεί να χάθηκαν πολλοί Εβραίοι… Και λυπόμαστε για τα θύματα τους. Αλλά στα ολοκαυτώματα των τελευταίων ετών, και σε εκείνα που έρχονται, θα υπάρξουν υπερ-πολλαπλάσια ολοκαυτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters