Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι ΗΠΑ επανεφοδίασαν το Ισραήλ…μετά την καταδίκη των επιθέσεων

γαζα
Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν σήμερα ότι επανεφοδίασαν το Ισραήλ με πολεμοφόδια, λίγες ώρες μετά την καταδίκη της Ουάσιγκτον για την επίθεση εναντίον σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός είχε ζητήσει επανεφοδιασμό στις 20 Ιουλίου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μείωση των αποθεμάτων του, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την πώληση τρεις ημέρες αργότερα.

«Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να εγγυώνται την ασφάλεια του Ισραήλ και είναι καθοριστικό για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ να παρέχεται βοήθεια στο Ισραήλ για να αναπτύσσει και να διατηρεί ισχυρή ικανότητα αυτοάμυνας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι. «Η συγκεκριμένη πώληση αμυντικού εξοπλισμού συνάδει με τους στόχους αυτούς».

Μέρος των πολεμοφοδίων προέρχεται από αποθέματα που είχε αποθηκεύσει ο αμερικανικός στρατός στο ισραηλινό έδαφος για να τα χρησιμοποιήσει ο ισραηλινός στρατός σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η αξία τους ανέρχεται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια (746 εκατομμύρια ευρώ).

Όπως ανέφερε ο Κέρμπι τα πολεμοφόδια αυτά ήταν αποθηκευμένα εκεί «εδώ και χρόνια, αρκετά πριν από τη σημερινή κρίση». Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση να παραδοθούν πολεμοφόδια από το απόθεμα αυτό ήταν αμιγώς υπουργική και δεν χρειαζόταν την έγκριση του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν ο Λευκός Οίκος ενεπλάκη στην απόφαση για την πώληση του άλλου μέρους των πολεμοφοδίων που παραδόθηκε στο Ισραήλ.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/07/blog-post_771.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters