Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ :Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Assumptions YANKEES: The U.S. SATELLITE arrested shedding its AIRCRAFT MH17 Ukrainians

3799691 
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
     Oι εικόνες που τραβήχτηκαν από ένα αμερικανικό δορυφόρο αποδεικνύουν ότι το μαλαισιανό αεροσκάφος χτυπήθηκε από τους ουκρανούς δήλωσε ο δημοσιογράφος Robert Parry γνωστός για τις έρευνές του.
Σύμφωνα με αυτόν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών διαθέτουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν    ότι υπεύθυνος για την πτώση του αεροσκάφους είναι ο ουκρανικός στρατός.
Ο Robert Parry  δεν αποκάλυψε το όνομα του πληροφοριοδότη του που προέρχεται από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αλλά τόνισε ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη πηγή η οποία σε αντίστοιχες καταστάσεις έχει δεχθεί σωστές πληροφορίες.( La voix de la russie 22.07.14)
H oυκρανική αεροπορία εξαπέλυσε και νέα επίθεση με πυραύλους από μαχητικά Su-25 εναντίον μιας ζώνης 30 χλμ από τον τόπο της πτώσης του μοιραίου Boeing.Βομβάρδισαν στα 200 μέτρα από τη ζώνη αποκλεισμού του δυστυχήματος. (RIA Novosti).Μόλις την παραμονή ο Ποροσένκο είχε ανακοινώσει ότι σταματάει κάθε επιχείρηση σε μια ακτίνα 40 χιλιομέτρων από το σημείο που έχει αποκλειστεί.
dimpenews
http://alfeiospotamos.gr/?p=8358

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters