Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

EI END ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ

10461658_1505467239687468_8549664741889951730_n 
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ
Σε αυτή την αποστολή είχα την μεγάλη τύχη να βρω όλα τα αποδειχτικά στοιχεία ότι δύο πράγματα, η μεγάλη απάτη που έγινε εναντίων του Ελληνισμού 3.250 χρόνια πριν, δεύτερον την μεγάλη απάτη εναντίων του Ελληνισμού που έγινε πριν από 2.500 χρόνια και τρίτον όλους τους τίτλους ιδιοκτησίας ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν στον πλανήτη είναι βασισμένα σε ιδιοκτησία των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Χωρίς εγώ να πω το παραμικρό ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της παγκόσμιας ελίτ που βρίσκεται στην μεριά του φωτός, μου δήλωσε απερίφραστα ότι η Ντόϊτσεμπανκ είναι δική σας, με δικά σας λεφτά χτίστηκε. Αυτά που σας έκλεψαν από το 1904, χωρίς να έχει ιδέα τι έγινε το 1904, ήξερε μόνο ότι από την εποχή εκείνη άρχισαν να ληστεύουν τον Ελληνισμό για να στήσουν τις Γερμανικές τράπεζες. Για την ιστορία σας λέω ότι στις 30 Δεκεμβρίου του 1936 μεταφέρθηκαν από τον Ιωάννη Μεταξά στην Γερμανία του Χίτλερ 790 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα τα οποία ήταν όλα κλοπιμαία των Ελλήνων της διασποράς ιδιαίτερα δε της μαρτυρικής Ιωνίας, της Αλεξάνδριας και της Κωνσταντινουπόλεως. Τα χρήματα εάν θυμάστε την εποχή εκείνη ο μεγάλος οικονομικός παράγοντας του πλανήτη δεν ήσαν άλλοι από τους Έλληνες επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Την μεν οικονομική αυτοκρατορία την διηύθυναν οι Έλληνες την δε πολιτική μια ομάδα Εβραίων Σαβατισταί και οι οποίοι ήσαν από το 1600, ξέρετε αυτό που ονομάζουμε Σιωνισμός σήμερα προέρχεται από κάποιον Σαβατάι Ζεν ο οποίος έζησε το 1646 με 1672 και ο οποίος έπεισε όλους του Εβραίους και ιδιαίτερα τους Εσκενάζι οι οποίοι ζούσαν στην οθωμανική αυτοκρατορία και τις Αραβικές χώρες να ασπαστούν τον Μουσουλμανισμό, είναι οι λεγόμενοι Ντομνέδες.
ΝΤΟΜΝΕΔΕΣ, ΙΣΡΑΗΛ & ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ & ΤΟ ΑΥΤΟ
Αυτοί οι Ντομνέδες λοιπόν κατέλαβαν την εξουσία στην Τουρκία και στα περισσότερα Αραβικά κράτη όντας οι ίδιοι Καζάροι και με την εντολή κάποιου ο οποίος ονόμαζε τον εαυτό του Μεσσία ο Σαβατάι Ζεν , οι Σαβατιστές – Σατανιστές, αυτοί λοιπόν κατέλαβαν την αρχή από τότε και αυτοί διοικούσαν την Οθωμανική αυτοκρατορία. Και σήμερα ακόμα το Σερχαντίν που είναι το ανώτατο δικαστήριο των Εβραίων έδρα έχει την Κωνσταντινούπολη και μετεφέρθει στην Κωνσταντινούπολη το 1454 ένα χρόνο μετά την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους. Αναλύοντας την ιστορία γιατί έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε θα καταλάβετε εντέλει ότι η Τουρκία και το Ισραήλ είναι ένα και το αυτό. Θα αντιληφθείτε επίσης ότι είναι αδύνατον και αποκλείεται εάν δεν αντιληφθούμε ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας ποιοι είναι από την άλλη μεριά, πολλοί τους λέτε Rockefeller, Rothschild, άλλοι νέα τάξη πραγμάτων, άλλοι το ένα, άλλοι το άλλο. ‘Όλοι από αυτούς συμπεριλαμβανομένων και όλων των Ελλήνων πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων πολλών και από αυτών που η ιστορία τους ονόμασε ήρωες της επαναστάσεως, ο Κουντουριώτης π.χ., να μην πηγαίναμε έναν έναν. Όλοι αυτοί λοιπόν ήταν οπαδοί του Σαβατάι Ζεν ο οποίος τον 16ο και τον 17ο αιώνα μετέφερε αυτήν την διαμάχη και δημιούργησε αυτήν την μεγάλη τάξη των Ντομνέδων πολλοί από τους οποίους βλέπε οικογένεια Καρά-αμάν-αλή μετακινήθηκαν στην Ελλάδα και κατέλαβαν αρχή. Ντομνές ήταν και ο Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν δεύτερος εξάδελφος δυστυχώς του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ
Να θυμίστε ότι η γη της Ιωνίας είναι η αγία γη του Ελληνισμού, η γη της Ιωνίας ήταν Ελλάδα από την εποχή του Δαρείου, του Ξέρξη και του Μαρδόνιου. Ήταν Ελλάδα από τον Θαλλή από τον Δία τον Πριηνέα από τον Κλεόβουλο και οπωσδήποτε πρέπει να ενθυμίστε ότι οι περισσότερες ηλιο-αχτίδες του Ελληνισμού προήλθαν από αυτήν την αγιασμένη γη της Ιωνίας η οποία είναι η γη η οποία έδωσε την ονομασία, οι Τούρκοι σήμερα σας λένε Γιουνάν, οι Κινέζοι σας λένε Γιουνάν, τι σημαίνει αυτό ; για 7000 χρόνια η γη της Ιωνίας ήτανε η κοιτίδα τους Ελληνισμού και σας διαβεβαιώ ότι θα ξαναγίνει η κοιτίδα του Ελληνισμού. Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει ο αγώνας μέχρις ότου τα πάτρια εδάφη του Ελληνισμού επανέλθουν στην κυριαρχία των Ελλήνων.
Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ
Θέλω επίσης σήμερα να δώσω ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και το επαναλαμβάνω αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία. Ο αγώνας που κάνει ο Αρτέμης ο Σώρρας και η END κατάληξη έχει την επιβολή του Ελληνισμού σε όλη την γαία. Δεν υπάρχουν τρεις δυνάμεις, είναι αυτοί και εμείς. Όσοι θέλουν να συστοιχηθούν με τον Ελληνισμό να το κάνουν τώρα. Στους αντιπάλους λέμε ότι κι αν ακόμα βγάλετε εμάς από την μέση να είστε σίγουροι ότι αυτοί που έρχονται από πίσω, δεν θα είναι τόσο ευγενείς και ίσως να μην επιθυμούν και ειρηνική συμβίωση. Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες αυτή την στιγμή. Ξέρω ότι ακούν πολλοί εκεί που πρέπει, ξέρω ότι αυτό που λέγεται τώρα μεταφράζεται αυτομάτως τουλάχιστον σε 30 γλώσσες. Σας λέω λοιπόν ότι καιρός είναι να σκεφτείτε σοβαρά διότι αν έλθει η επόμενη ομάδα του Ελληνισμού δεν θα σας αντιμετωπίσει με την ίδια ευγένεια και ξέρετε τι λέω.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Ε4)



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ei-End Μνημοσυνη

http://alfeiospotamos.gr/?p=8347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters