Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Διεθνές συνέδριο για τη Γενοκτονία στη Θεσσαλονίκη Αποφάσισε η Παγκόσμια Επιτροπή Γενοκτονίας



Τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη για τη Γενοκτονία αποφάσισε η Παγκόσμια Επιτροπή Γενοκτονίας που συνεδρίασε το Σάββατο 12 Ιουλίου υπό την προεδρία του κ. Γεωργίου Παρχαρίδη.
Η Επιτροπή θεώρησε ως  «πρώτο και αταλάντευτο σκοπό της τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των  Ελλήνων του Πόντου και τη χάραξη στρατηγικής για την επίτευξη του σκοπού αυτού». Αποφάσισε, δε, τη σύσφιξη των σχέσεων και κοινές δράσεις με τις Ελληνικές Κοινότητες του εξωτερικού καθώς και τις οργανώσεις Εβραίων - Αρμενίων και Ασσυρίων.

Για την κάλυψη των σχετικών εξόδων η Επιτροπή αποφάσισε το άνοιγμα λογαριασμού αποκλειστικά και μόνο για την Γενοκτονία.

Με επιστολή του, εξάλλου, το Προεδρείο της ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ θα ζητήσει την ενεργό συμπαράσταση όλων των αρχηγών των κόμματων του Ελληνικού Κοινοβουλίου  και την ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε για τις θέσεις των κομμάτων τους όσον αφορά την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η Επιτροπή αποφάσισε ακόμη:

- Να κηρυχθεί αργία η 19η Μαΐου και να τιμάται την ίδια ημέρα η σχετική  Επέτειος .

- Να διερευνηθεί η δυνατότητα κοινού αγώνα απ’ όλους τους Έλληνες της Ανατολής,  για Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας  Ελλήνων Ποντίων και Μικρασιατών.

- Να δημιουργηθεί κατάλογος Πανεπιστημιακών τμημάτων που ασχολούνται με τις Γενοκτονίες, να καταγραφούν τα  μουσεία Γενοκτονίας και άλλες σχετικές ενέργειες.

-Να δημιουργηθεί εξειδικευμένη ιστοσελίδα (Ελληνικά και Αγγλικά) καθώς και  ντοκυμαντέρ για την Γενοκτονία.

-Να δημιουργηθεί συνοπτικό τρίπτυχο με το ιστορικό και τις θέσεις της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε .  Το ενημερωτικό αυτό θα μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες και θα διανέμεται προς ενημέρωση δημοσιογράφων, πολιτικών,  ερευνητικών κέντρων για την Γενοκτονία, ακτιβιστών κ.λ.π.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8966.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters