Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παγκόσμιος Προορισμός η Αθήνα για εξειδικευμένες θεραπείες οφθαλμολογικών παθήσεων

Από την Σοφία Νέτα - Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό ότι, ανάμεσα σε άλλες ειδικότητες της Ιατρικής, η Οφθαλμολογία στη χώρα μας έχει εξαιρετική εξειδίκευση και ανάπτυξη. Πολλές τεχνικές που γίνονται παγκόσμια έχουν εφευρεθεί στη χώρα μας. Η καινοτόμος τεχνική αντιμετώπισης του κερατόκωνου -επινόηση της ιατρικής ομάδας του Έλληνα καθηγητή Αναστάσιου Κανελλόπουλου- ή όπως ονομάζεται «Το Πρωτόκολλο της Αθήνας» (διασύνδεση κολλαγόνου με ριβοφλαβίνη και υπεριώδες φως), ουσιαστικά μειώνει την πιθανότητα να χρειαστεί ο ασθενής να κάνει μεταμόσχευση κερατοειδούς. Η θεραπεία είναι απλή και γίνεται με τοπική αναισθησία χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία, καθώς διαρκεί περίπου 20 λεπτά.
Δεκάδες είναι οι ασθενείς από όλο τον κόσμο και κυρίως τις Η.Π.Α., που επισκέπτονται την Αθήνα, με σκοπό να υποβληθούν σε τέτοια οφθαλμολογική επέμβαση.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γιατρός που θα επισκεφτεί το Οφθαλομολογικό Ινστιτούτο LaserVision τη Δευτέρα 31/3/14 από τις Η.Π.Α.
Η διεθνής  αναγνώριση του Κέντρου  στην οφθαλμολογική κοινότητα συνετέλεσε στην  απόφασή του, να πραγματοποιήσει την διαθλαστική επέμβαση στην Αθήνα.
Ο καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Αναστάσιος Κανελλόπουλος  αναδείχθηκε επίσης ως  “Χειρουργός του Μήνα” στον ιστότοπο της ISRS (International Society of Refractive Surgery- http://www.aao.org/isrs/) με βάση αυτές τις καινοτομικές χειρουργικές του τεχνικές.

kourdistoportocali
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2819.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters