Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τουρκική ομάδα ειδικών επιχειρήσεων έχει εγκλωβιστεί στο συριακό έδαφος-ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


  Σκληρές μάχες με την συμμετοχή τουρκικών ειδικών δυνάμεων που επανήλθαν σήμερα προκειμένου να καλυφθεί η υποχώρηση Τούρκων στρατιωτών. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Ας Σαφίρ" είχε
παγιδευτεί από χθες μια ομάδα Τούρκων κομάντο μέσα στο συριακό έδαφος, οι οποίοι κατηύθυναν με ειδικές συσκευές στοχοποίησης λέηζερ τα πυρά του τουρκικού πυροβολικού.

Η ομάδα είχε διεισδύσει τις περασμένες ημέρες και χθες κάλυψε την αποχώρηση των τουρκικών ΤΟΜΑ από την περιοχή του al Kasab κατευθύνοντας στοχευμένα πυρά, αλλά εγκλωβίστηκε από την ταχεία προέλαση των συριακών δυνάμεων.
Επίσης σκληρές μάχες δίνονται στην περιοχή Αλενμπάαν, επίσης στην επαρχία της Λατάκειας, όπου ισλαμιστές και Τούρκοι κομάντο έχουν τραπεί σε φυγή, ενώ το χωριό Σάμρα κοντά στην μεθόριο και η γύρω περιοχή έχουν κυριευθεί από τις συριακές δυνάμεις.
Επίσης επανήλθε και η συριακή Αεροπορία που καλυπτόμενη από την αντιαεροπορική "ομπέλα" των SA-6 κατάφερε πλήγματα με αεροσκάφη MiG-29 (πρώτη φορά κάνουν έντονη την εμφάνισή τους στην περιοχή.
Μέχρι τώρα παρόμοιες αποστολές ανελάμβαναν συνήθως μαχητικά όπως MiG-21, L-39ZA Albatros, Su-24MK2 και φυσικά Sukhoi Su-22 και MiG-23 τα οποία και ανέλαβαν και το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων.
Τώρα για πρώτη φορά η συριακής Αεροπορία φαίνεται να εμπλέκει και τα MiG-29 αν και βασικός ρόλος των συγκεκριμένων αεροσκαφών είναι οι εναέριες εμπλοκές. Η Αεροπορία της Συρίας διαθέτει περί τα 40 ΜiG-29B και 6 MiG-29UB αν και είναι άγνωστο πόσα ακριβώς βρίσκονται σε επιχειρησιακή κατάσταση.
Δείτε και την ανατίναξη ενός κτιρίου στο οποίο είχαν καταφύγει ισλαμιστές.








defencenet

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2251.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters