Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ,ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!



Ο λαθρομετανάστης φονιάς Αλβανός κατσαπλιάς Ιλία Καρέλι προχθές έσφαξε άνανδρα, εν ψυχρώ και πισώπλατα τον 46χρονο Γ. Τσιρώνη, υπαρχιφύλακα και πατέρα 2 μικρών παιδιών αλλά για τα τσοντοκάναλα αυτή η είδηση πέρασε στα ψιλά και έπαιξε στις τελευταίες ειδήσεις ως αναφορά και μόνο, σήμερα όμως που απεδόθη δικαιοσύνη και το αλβανικό κτήνος πλήρωσε όπως του άξιζε για τα ειδεχθή εγκλήματα του, όλα τα τσοντοκάναλα ασχολούνται με τον κατσαπλιά κατηγορώντας τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως τον έδειραν μέχρι θανάτου!

 Μέχρι και το χαμένο αεροπλάνο με το οποίο μας τα ζαλίζουν εδώ και ένα σχεδόν μήνα, ξέχασαν ξαφνικά τα τσοντοκάναλα...

 Αυτό έγραψα και προχθές, πως εάν δηλαδή ο Έλληνας υπαρχιφύλακας σκότωνε τον κατσαπλιά, θα είχε πέσει το σύμπαν αλλά μιας και ο κατσαπλιάς έσφαξε έναν Έλληνα, οι δημοσιογραφοκάφροι δεν είχαν λόγο να ασχοληθούν ιδιαίτερα...

 Ε λοιπόν συγχαρητήρια σε όλους όσους έφαγαν τον κατσαπλιά και απέδωσαν πραγματική δικαιοσύνη για πρώτη φορά μάλιστα τόσο σύντομα. 

Η επαναφορά της θανατικής ποινής όχι μόνο είναι αναγκαία αλλά και πρέπει να εφαρμοστεί εδώ και τώρα. Ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία διάθεση, ούτε γουστάρει να φιλοξενεί και να ταΐζει φονιάδες κατσαπλιάδες μέσα στις φυλακές. Εάν το γελοίο αυτό κράτος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τότε ας κάνει ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα εάν ο Ελληνικός λαός επιθυμεί την άμεση επαναφορά της θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα και ανθρωποκτονίες από πρόθεση. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, πάντα υπάρχει και η Θεία Δίκη η οποία είναι πάντοτε πάνω από τους νόμους των ανθρώπων και αυτή τη φορά η Θεία Δίκη απέδωσε άμεσα την πραγματική Δικαιοσύνη όσο και να κλαίνε κάτι αναρχοναζίδια, αριστερομαλακοπίτουρες και ψευτοπροοδευτικούληδες που μιλάνε για ποινικούς πολιτισμούς, αυτοδικίες κλπ 

Για τους λόγους αυτούς θέλω και πάλι να εκφράσω τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιδιά του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα και να συγχαρώ από καρδιάς αυτούς που απέδωσαν πραγματική Δικαιοσύνη και έφαγαν τον κατσαπλιά φονιά ανακουφίζοντας έτσι και την ψυχή του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα.. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6565.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters