Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η΄ ΓΙΑ “ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ” ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ : ΩΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…………(Το κράτος είναι υποχρεωμένο να λαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται για την εξασφάλιση της οικονομικής αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α., καθώς και να τους ενισχύει οικονομικά όταν τους μεταβιβάζει δικές του αρμοδιότητες (Ν102§5)). ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ……..(Οι Ο.Τ.Α. χαίρουν διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας ……… (Ν102§2)). ΛΟΓΩ………….(Των περικοπών εξόδων, που προκύπτουν από το πρόγραμμα,ώστε να βρίσκονται σε εναρμόνιση με τις γενικότερες δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές της χώρας). ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ (ΚΟΣΤΟΣ) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ….ΔΗΛ. ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ “ΒΟΗΘΗΣΕΙ” ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 169/13 (ΦΕΚ–272 Α/13-12-2013): Ρύθμιση θεμάτων χορήγησης δανείων σε ΟΤΑ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ….ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ………… Άρθρο 4 ( Ασφάλεια των δανείων )
α) Ενεχυρίαση ή εκχώρηση εκ μέρους του δανειο­λήπτη προς το Ταμείο…….. ενεχυ­ρίαση ή εκχώρηση εσόδων από ανταποδοτικά τέλη, από εξειδικευμένες επιχορηγήσεις . β) Εγγραφή υποθήκης επί ακινήτων ή μέρους………. γ) Σύσταση ενεχύρου επί κινητών ή μέρους………………………………………………………………ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ TO ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΣΤΟ… Άρθρο 10 (Συμπλήρωση της ασφάλειας)
“Εάν κατά τη διάρκεια του δανείου η αξία της κατά άρ­ θρο 4 του παρόντος ασφάλειας μειωθεί και δεν κρίνεται από το Ταμείο επαρκής για την εξασφάλιση του δανείου, ο οφειλέτης οφείλει να τη συμπληρώσει κατά τη σχετική υπόδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, δια­φορετικά το δάνειο γίνεται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό.”

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΑΓΕΣ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ………ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ … ΠΩΣ ;;;; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ *ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (ΕΘΝΗ) ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ


*( Καταπίστευμα είναι η Διάθεση περιουσιακών στοιχείων προσώπου ή φορέα υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου ή φορέα (ο Διαχειριστής- Θεματοφύλακας ) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).

ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ . Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ : α) Κατάθεση συγκεκριμένου προγράμματος (ανθρωπιστικού περιεχομένου) . β) Εγγυοδοσία ανάλογη του ζητούμενου ποσού. γ) Αίτηση υπογεγραμμένη απο φορέα κυβερνητικό ή θρησκευτικό ή Καλλικρατικό Δήμαρχο ( θεωρείται από τον Ο.Η.Ε ως Κυβερνήτης Κρατιδίου).

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ Α Τ Ο Κ Ο Υ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 50 ΕΤΩΝ . ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ( ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ). ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ : Να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους και Δημότες, να αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες/ παραγωγές/ εξαγωγές , να διατεθεί Παιδεία και Υγεία υψηλών προδιαγραφών, να μειωθεί το κόστος της παρεχόμενης ενέργειας προς τον καταναλωτή , πρόνοια καλής και ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας, να αναπτυχθεί υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα μη μεταλλαγμένα κτλ, να αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ, καθώς ανασυγκρότηση ή και αποπληρωμή ( κάτω υπο προϋποθέσεις ) κόκκινων Τραπεζικών δανείων και χρεών προς το Δημόσιο, ΙΚΑ κ.λ.π των Δημοτών.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΑΙ : Τα έργα να υλοποιηθούν κατα προτεραιότητα απο τοπικούς φορείς (υπηρεσίες , υλικά) , όλες οι υπηρεσίες του προγράμματος προσφέρονται υποχρετικώς δωρεάν προς τους Έλληνες Δημότες και απαγορεύεται με οποινδήποτε τρόπο η εκταμίευση απο τον Δήμο οποιουδήποτε χρηματικού ποσού καθώς και η υποθήκευση ή ενεχυρίαση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ως συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ: Να δεσμεύσει δική του περιουσία ως εγγύηση στο παγκόσμιο ταμείο χρηματοπιστωτικού καταπιστεύματος ώστε να μπορέσουν να ελευθερωθούν τα ανάλογα χρήματα προς υλοποίηση των έργων.
Να είναι ο ίδιος ο εγγυητής , υπεύθυνος να αποπληρώσει το αρχικό κεφάλαιο στο Ταμείο, μέσα από τη λειτουργία των έργων.
Να διαθέτει κλειδί για την πρόσβαση. Αυτό είναι ειδικό κλειδί Υψίστης ασφαλείας δηλ. κλειδάριθμος (πολύ περιορισμένοι αυτοί που διαθέτουν τέτοιον σε όλο τον πλανήτη).
Να έχει εκπονήσει και καταθέσει χρηματοδοτικό πρόγραμμα σύμφωνο μετους όρους του Ταμείου.
Να κάνει αίτημα σε συνδυασμό με τον Δήμαρχο για τον οποίο πρόκειται να υλοποιηθούν τα έργα.
Ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ, καλύπτοντας όλες τις ανωτέρω προοϋποθέσεις και ενεργώντας ως Εγγυητής/Δικαιούχος/ Θεματοφύλακας/Φορέας υλοποίησης , έχει ήδη καταθέσει μελέτη την οποία έχει εκπονονήσει η μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία ΕΙ- ΕΝD με προϋπολογισμό για όλη την Ελλάδα ύψους 2.03 Τρις ευρώ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ……..


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ


http://alfeiospotamos.gr/?p=715

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters