Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο Πυργιώτης Πυροσβέστης που έδωσε αγάπη σε όλους τους σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες

Η 26η Ιανουαρίου ήταν η μέρα που άλλαξε την Κεφαλονιά. Η μέρα που ο εγκέλαδος άφησε πίσω του πολλές ζημιές και καταστροφές στο όμορφο νησί.Ο κόσμος δεν το έβαλε κάτω αγωνίζεται να ξανακάνει το νησί όπως ήταν και ακόμα καλύτερο.

Στις δύσκολες στιγμές των Κεφαλονιτών πολύς κόσμος , σύλλογοι, φορείς βρέθηκαν δίπλα στους σεισμόπληκτους. Απο την πρώτη στιγμή έως και τώρα η Πυροσβεστική Υπήρεσία έδωσε και δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την επούλωση των πληγών.


Ώρες ατελείωτες, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, χωρίς ύπνο οι πυροσβέστες βρίσκονταν στις επάλξεις. Ανάμεσά τους και ένας Ηλείος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος απο τον Πύργο ο οποίος μαζί με τους συναδέλφούς του στάθηκε δίπλα στους πονεμένους Κεφαλονίτες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πρωτοστάτησε στην οργάνωση ενός τουρνουά 5Χ5 με μοναδικό σκοπό τη στήριξη των παιδιών στα ειδικά σχολεία Φρακλάτων - Περατάτων. Το τουρνουά πήρε "σάρκα και οστά" στις 11 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το τουρνουά ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα (περίπου 900€) τα οποία οι διοργανωτές παρέδωσαν στα ειδικά σχολεία για την αγορά τροφίμων, γραφικής ύλης κλπ. χάριζοντας χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Οι φωτό είναι απο το: sportsthea.blogspot.gr & kefalonias.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο: odigos.gr
 
http://myroniailias.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters