Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πούτιν προς Άσαντ, εξαφάνισε τους!

Σύμφωνα με το πόρταλ του ‘Ελ Νάσρα’ [η Νίκη], το οποίο επικαλειται διπλωματική πηγή του Λιβάνου, υπάρχουν εντατικές συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ρώσοι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, να αφήσουν την αμυντική τακτική οι Σύριοι και όπως είπαν «είναι καιρός να αλλάξει η ισορροπία των δυνάμεων στην περιοχή και αυτό να γίνει γρήγορα».

Το ζήτημα τίθεται με την πόλη Γιαμπρούντ. Για την κατάληψή της. Η πόλη αποτελεί ένα από τα προπύργια των ανταρτών. Λεπτομέρειες της επιχείρησης έχουν από καιρό μελετήσει στρατιωτικοί αναλυτές και εμπειρογνώμονες.

Ήδη, συζητούν για μια ταχεία κατάρρευση του μετώπου των ανταρτών. Ωστόσο, σημειώνει η πηγή, λίγοι γνωρίζουν ότι πριν την τελική επίθεση έχουν προηγηθεί εντατικές διπλωματικές και πολιτικές επαφές, συμπεριλαμβανομένων και της εμπλοκής της Σαουδικής Αραβίας που προσπαθεί να δελεάσει τη 'Χεζμπολάχ' να εγκαταλείψει τον αποκλεισμό της Γιαμπρούντ.

Η μοίρα της πόλης σφραγίστηκε. Και στην πραγματικότητα έπεσε πριν από μια εβδομάδα όταν ο στρατός της Συρίας ανέλαβε τον έλεγχο όλων των γύρω υψωμάτων.

Η πολιτική επιρροή της νίκης στο Γιαμπρούντ θα είναι τουλάχιστον ίση με την κατάληψη της Ελ Κσεΐρ. Η νίκη του στρατού στην Ελ Κσεΐρ οδήγησε στην απόσυρση από την πολιτική σκηνή του πιο ενθουσιώδους προστάτη των τζιχαντιστών της Συρίας, του Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα.

Η Μόσχα πιστεύει ότι τώρα που οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους καθώς και οι Άραβες, ασχολούνται με την Κριμαία και την Ουκρανία, είναι μια καλή περίοδος για την απόκτηση πλεονεκτημάτων του στρατού της Συρίας.
echedoros-a
http://www.triklopodia.gr/2014/03/blog-post_520.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters