Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ξεσηκωμός στην Κρήτη για τα χημικά της Συρίας

Στο πόδι βρίσκεται η Κρήτη για το ενδεχόμενο να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας στη Μεσόγειο. Περιφέρεια, φορείς και πολίτες έχουν προγραμματίσει για αύριο στις 12.30 το μεσημέρι Παγκρήτια συγκέντρωση στο Αρκάδι, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή
τους σε αυτήν την προοπτική.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που θα είναι ομιλητής στην αυριανή συγκέντρωση, ζητεί σε μήνυμά του την παρέμβαση του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποτροπή της πυρόλυσης των χημικών όπλων στην «κλειστή» Μεσόγειο.

Ο κ. Αρναουτάκης επισημαίνει τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή, επικαλούμενος τους φόβους και τις επιστημονικές εκτιμήσεις ειδικών ερευνητών.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στις ενέργειες αντίδρασης της Περιφέρειας που από την πρώτη στιγμή ανέπτυξε συντονιστικό ρόλο και ήρθε σε επικοινωνία για κοινή αντίδραση με νησιά της Μεσογείου, την Ιταλία, Ελληνικές Περιφέρειες.

Για το θέμα έχει γίνει ήδη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ στάλθηκε επιστολή αντίδρασης στους υπουργούς Εξωτερικών και ΥΠΕΚΑ, αλλά και σε ευρωβουλευτές.
crashonline
http://www.triklopodia.gr/2014/03/blog-post_3488.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters