Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Αντάρτες» και... κότες απειλούν ξανά την κυβέρνηση!

Τουλάχιστον πέντε βουλευτές απειλούν ευθέως να καταψηφίσουν τη ρύθµιση για το φρέσκο γάλα, ενώ, σύµφωνα µε πληροφορίες, είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους στα κοµµατικά επιτελεία αλλα δεν έχουν βγει δηµοσίως να γνωστοποιήσουν τις απόψεις τους.

Μετά από µήνες διαβουλεύσεων µε την τρόικα κι έπειτα από δεκάδες διαβεβαιώσεις κυβερνητικών αξιωµατούχων πως δεν θα ληφθούν νέα µέτρα, η κυβέρνηση επανέρχεται µε ένα νέο πακέτο µέτρων, µετά τη συµφωνία µε τους δανειστές για...
την εκταµίευση της επόµενης δόσης.
Το θέµα του γάλακτος και του βιβλίου απειλούν για ακόµη µία φορά την κυβερνητική συνοχή, ενώ προετοιµάζουν για νέες ταλαιπωρίες ένα σηµαντικό κοµµάτι των ανθρώπων που κρατούν όρθιο το υγιές κοµµάτι των παραγωγικών δυνάµεων της χώρας.
 Ανεξαρτήτως εάν τελικά περάσει χωρίς απώλειες από τη Βουλή η νέα συµφωνία, η κυβέρνηση θα έχει υποστεί φθορά που δεν θα µπορέσει να ισορροπήσει µε το µοίρασµα των 500 εκατ. ευρώ από το «δήθεν» πρωτογενές πλεόνασµα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2125.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters