Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Alex Collier!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ!!!ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!


Ο Alex Collier είναι από τους πρώτους επαφικούς που εμφανίστηκε δημόσια και είπε πολλά το 93 ή 94, που έκαναν μεγάλη αίσθηση. Σήμερα είναι σεβαστός από την κοινότητα των ερευνητών για τα ΑΤΙΑ, που απαρτίζεται από σημαντικό μέρος του πληθυσμού (τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο)
Στο κανάλι του http://www.youtube.com/user/ufohypoth... θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του, αφού αυτός ο χρήστης του πήρε την συνέντευξη.
Το παρόν απόσπασμα το πήραμε από το κανάλι του http://www.youtube.com/user/p29media
Τελικά από πολλές και διαφορετικές πηγές, βλέπουμε σημαντικά κοινά σημεία αναφοράς. Να σημειωθεί ότι ο Κόλιερ ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στα ερπετοειδή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters