Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

O Αλέξης προσκύνησε τους μεγαλοεργολάβους

Τι έγινε βρε παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ; Σας πήρε ο ύπνος; Στη Μαλακάσα και τον Ωρωπό γίνεται της κακομοίρας κι εσείς κάθεστε;

Υπό... κανονικές συνθήκες βουλευτές όπως ο Στρατούλης, η Δούρου ή ο επαναστάτης Σακελλαρίδης θα....
έτρεχαν στα διόδια να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων. Μα καλά, που έχουν χαθεί όλοι αυτοί; Γιατί τόσο χαλαρή αντιπολίτευση για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η αύξηση των διοδίων;
Σε λίγο θα βγούμε εμείς στους δρόμους και θα διαδηλώνουμε κατά του Μπόμπολα και των άλλων εργολάβων και στην Κουμουνδούρου θα παίζουν μπιρίμπα. Είναι πράγματι απορίας άξιον πώς αφήνουν να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία οι Συριζαίοι. Εκτός κι αν... παίρνουν ληγμένα.
Μπορεί να φταίει και ο κακός συντονισμός. Ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης βρίσκεται σε συνεχή ταξίδια στην Ευρώπη, που να βρει χρόνο να σηκώσει το μπαϊράκι της επανάστασης. Πόσο μας λείπουν όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που πριν από μερικά χρόνια πήγαιναν στα διόδια, έλεγαν «δεν πληρώνω» και σήκωναν τις μπάρες.

Όμως, ίσως να υπάρχει μια πιο απλή εξήγηση για την χαλαρότητα που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα που κάποτε το είχε κάνει σημαία του. Είναι οι στενές σχέσεις που έχει δημιουργήσει με τους μεγαλοεργολάβους που είναι και νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης. Οι βόλτες στα γραφεία των εφημερίδων του Μπόμπολα και του Ψυχάρη (βλέπε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) φαίνεται να αποδίδουν καρπούς. Χαμηλώνουν το θέμα για να μην τα χαλάσουν με τους νέους τους «φίλους». Και κερδίζουν από αυτούς στήριξη και δημοσιότητα.

Δείτε στο χθεσινό Έθνος της Κυριακής την αγιογραφία του Σακελλαρίδη ή το αφιέρωμα στο ταξίδι του Αλέξη στην Ιταλία. Δείτε το Βήμα που ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας «ωρίμασε». Και δείτε πόσο χαλαρά παίζει το Mega το μπάχαλο που επικρατεί στην Κουμουνδούρου για μια σειρά από θέματα όπως ο Καρυπίδης, ο Βουδούρης ή η παντελής απουσία σχεδίου για την οικονομία.
Φαίνεται ότι ο Αλέξης προσκύνησε στην αυλή των μεγαλονταβατζήδων στις κατασκευές και τα μέσα ενημέρωσης.

http://antinews 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/o_8844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters