Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. Σε διαμέρισμα Τούρκων στου Γκύζη εκρηκτικά, καλάσνικοφ και χειροβομβίδες

Σε διαμέρισμα Τούρκων στου Γκύζη εκρηκτικά, καλάσνικοφ και χειροβομβίδες
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται, μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, τέσσερις Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γκύζη, όπου εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, τρία πιστόλια, ένα υποπολυβόλο skorpion, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, ζελατοδυναμίτιδα, δύο χειροβομβίδες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας και μπερεδάκια με το έμβλημα της κουρδικής οργάνωσης DHKP-C καθώς και φωτογραφίες της οργάνωσης.Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλα διαμερίσματα στην πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες....
από την αστυνομία, ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται για φόνο στη χώρα του.
Οι Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - γιάφκα στου Γκύζη, είναι κουρδικής καταγωγής και κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην κουρδική οργάνωση Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C).
Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν τα εξής:
Ένα καλάσνικοφ, 3 γεμιστήρες, 1 πιστόλι 7.65, 1 πιστόλι browing 7.65, 1 πιστόλι CZ, ένας σιγαστήρας, ένα υποπολυβόλο scorpion 9ΜΜ PARA, πλήθος σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, ζελατοδυναμιτιδα 5 περίπου κιλών σε μασούρια, 2 χειροβομβίδες, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αλεξανδρούπολης, της Αθήνας και της Τουρκίας, μπερεδάκια με έμβλημα της DHKP-C και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που Κούρδοι με τουρκική υπηκοότητα συλλαμβάνονται στη χώρα μας με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική ομάδα και της κατοχής όπλων και εκρηκτικών.
Στις 31 Ιουλίου πέρυσι είχε εντοπιστεί φουσκωτό σκάφος ανοικτά της Χίου, στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, 22 και 50 ετών και δύο Τούρκοι, 33 και 55 ετών.
Οι συλληφθέντες Τούρκοι του φουσκωτού, σύμφωνα με τις Αρχές της γείτονος, κατηγορούνται για συμμετοχή στην ομάδα DHKP-C, η οποία είχε πραγματοποιήσει επιθέσεις, στις 19 Μαρτίου 2013 κατά των γραφείων του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν και κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Αγκυρα.
Ένας από τους συλληφθέντες, ο Χασάν Μπιμπέρ -σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές Αρχές- αναζητείτο ως ύποπτος για τις εν λόγω επιθέσεις.
Σημειωτέον ότι το Σάββατο συνελήφθη στο Ηράκλειο μία 44χρονη υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τρομοκρατική δράση στη χώρα της.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters