Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι τούρκοι ζητούν την Κύπρο, αλλά μας προσφέρουν σε αντάλλαγμα...νερό!



Προσοχή, δεν είναι πλάκα! Οι Τούρκοι παίρνουν δώρο με το εν εξελίξει "Ανάν 2'' ολόκληρη την Κύπρο, αλλά σε αντάλλαγμα μας δίνουν νερό!
Ο ηγέτης Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου ''καρφώνει'' τον Νίκο Αναστασιάδη και ξεκάθαρα λέει σήμερα πώς ο τουρκικός στρατός και οι έποικοι θα παραμείνουν στην Κύπρο. Σε αντάλλαγμα του φυσικού αερίου που το διεκδικούν στη λογική του 50:50, οι Τουρκοκύπριοι δίνουν στους Ελληνοκύπριους…
νερό (!!!) προερχόμενο με αγωγό από την Τουρκία: ''Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει φτάσει το νερό. Σήμερα ο νότος μπορεί να μην θέλει να πάρει νερό από εμάς, αλλά στο μέλλον θα το έχουν ανάγκη. Αυτό το νερό να το πούμε νερό της ειρήνης''. Όλα αυτά τα ωραία ο Έρογλου τα δήλωσε στο ''Anadolu'', ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός και οι έποικοι μετά τη ''λύση''.
Τι άλλο δήλωσε ο κατοχικός εγκάθετος;
''Οι Ελληνοκύπριοι τρέχουν πίσω από ένα όνειρο, αφού το κοινό ανακοινωθέν προβλέπει την ίδρυση ενός διζωνικού, δικοινοτικού συνεταιρισμού, δύο συνιστωσών πολιτειών στη βάση της ισότητας. Το εδαφικό θα συζητηθεί όταν όλα τα θέματα συμφωνηθούν. Οι Ισραηλινοί με τους Ελληνοκυπρίους διαβουλεύονται την πώληση του φυσικού αερίου με αγωγό μέσω Τουρκίας, και γι’ αυτό κινητοποιήθηκαν και οι ΗΠΑ. Η μεταφορά του φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη, θα στοιχίσει πολύ λιγότερο''.
Ύστερα από όλα αυτά, χρειάζεται να σας πούμε εμείς το συμπέρασμα; Ποιά είναι τα δήθεν θετικά του νέου σχεδίου Ανάν, με το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία γίνεται κοινότητα, ο στρατός κατοχής παραμένει στην Κύπρο, οι έποικοι μένουν και οι Τούρκοι παίρνουν το φυσικό αέριο μέσα από τα χέρια μας;
Ο κυπριακός Ελληνισμός πλησιάζει η ώρα που θα κληθεί να πει το νέο μεγάλο ΟΧΙ και τίποτε λιγότερο.
elkeda.gr
http://planetnews-r.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9297.html?spref=fb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters