Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σόρος: Θα επενδύσω στην Ελλάδα όταν θα βγαίνουν λεφτά

Καλώς τονε κι ας άργησε. Δεν επενδύει ακόμα στην Ελλάδα ο γνωστός καρχαρίας των αγορών Τζωρτζ Σόρος, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι το έχει υπόψη του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Σύμφωνα με το Σόρος, «οι οικονομικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί» (!), αλλά το θέμα είναι «αν μπορεί να βγάλει κάποιος λεφτά σε σταθερή βάση». Όπως είπε, «αν αυτό είναι δυνατό, θα επενδύσουμε».
Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή του την Κυριακή στο...

γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, που δόθηκε με αφορμή τη δημοσίευση του βιβλίου που βασίζεται σε σε απόψεις και συνεντεύξεις του για το ευρώ, τη Γερμανία, τη Μέρκελ κλπ.
Στη συνένετυξη ο Σόρος εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος επενδυτής των τραπεζών, στην Ευρωζώνη. «Πιστεύω στο ευρώ» ανέφερε. «Για αυτό το λόγο, η επενδυτική μου ομάδα επιδιώκει να βγάλει πολλά λεφτά στην Ευρώπη σύντομα, επενδύοντας χρήματα π.χ. σε τράπεζες που χρειάζονται επειγόντως κεφάλαια».
Ο Σόρος επιτέθηκε για άλλη μια φορά στη Γερμανία και στις πολιτικές που ακολούθησε για να σώσει το ευρώ, λέγοντας ότι τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην Ευρώπη, επιδείνωσαν την κρίση.
Ακόμα εκτιμά, ότι οι χρηματοοικονομικές αγορές μπορεί να έχουν ηρεμήσει, αλλά δεν υπάρχει βιώσιμη ανάκαμψη.
Η πιο επίφοβη πρόβλεψή του είναι ότι η Ευρωζώνη, «θα μπορούσε να περάσει μια μεγάλη φάση οικονομικής στασιμότητας, ανάλογης της Ιαπωνίας τα τελευταία 25 χρόνια».
Από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1351.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters